Aanschaf Ticket ism KLM ging prima (credit voor KLM) Maar WHEEGO autohuur aanschaf is een aanfluiting; dit is de tactiek, je volledige doopnaam word doorgezet naar WHEEGO oplichters, die vervolgen... Toon meer
De boeking is goed en vlot verlopen. Hotel en vluchten conform boeking. Duidelijke communicatie vanaf het begin van de boeking tot en met het einde. Mogelijkheid werd geboden om additionele excursies... Toon meer
Ik kon alles makkelijk regelen van de tickets voor het vliegtuig tot een huurauto kiezen. Het enigste minpuntje dat ik erbij wou vertellen is dat ik niet alle info kon zien van de huurauto's. Want i... Toon meer
Vlucht terugweg was geannuleerd! Terwijl gegevens in app niets vermelden van annulering! Hierdoor gestrand op de luchthaven van Bangkok 😡 en zelf een nieuwe vlucht uren later moeten nemen. Update:... Toon meer
Here at lastminute.com, travel and leisure is what drives us. From hotels, city breaks and holidays to theatre, entertainment and spa days, we’re specialists in creating amazing experiences and unforgettable memories. Founded in 1998, we're experts in brightening up online travel. And we’re among the worldwide leaders in the field, helping more than 10 million customers each year to find their own perfect travel and leisure experiences.
lastminute.com – the inspiring travel company

- A worldwide leader in the travel and experience industry since 1998
- Every year 10 million experience seekers, from culture vultures to sun worshippers, book their travels and experiences with us. Why? Because we focus on making every moment worth living from click to trip and beyond. And we offer our customers a wide range of products to enable them to create unique memories. Whether it’s city breaks, including hotels and flights, longer holidays, the best theatre shows or relaxing spas, we are lastminute.com and great things happen here.
Verenigde Staten
- www.lastminute.com
Vraagt klanten om een review
snel een vlucht en een hotel gevonden.
snel een vlucht en een hotel gevonden.
te beperkte tijd om betaling te verrichten.
en aanvullende connectie, zoals een trein is niet te boeken
vlekkeloos verloop van reis
Begeleiding van bestelling to betaling
De dame aan de lijn heeft me begeleid van de bestelling tot de betaling,top service!
Snelle oplossing voor verkeert boeken…
Snelle oplossing voor verkeert boeken super service
Prima prijs/kwaliteit aanbod
Prima prijs/kwaliteit aanbod. Alleen incheck procedure in het Frans is wel even een uitdaging (op een mobiele telefoon). In het vervolg liever Nederlands (of Engels).
Fantastische reis .alles zeer goed…
Fantastische reis .alles zeer goed geregelt instapkaarten perfect bagage perfect hotel precies zoals beschreven. Transfer perfect geregelt.
Een aanrader voor iedereen .ik boek mijn volgende reizen zeker via last.minute .com
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Zeer slechte klantenservice en case handling
Mijn ervaring met de klantenservice lastminute.com is extreem frustrerend en tijdsintensief gebleken.
Ik probeer al maanden een eenvoudige naamwijziging door te voeren. Ondanks dat:
- de luchtvaartmaatschappij expliciet toestemming heeft gegeven,
- deze toestemming zelfs in de reservering is opgenomen,
- ik een offerte van lastminute heb ontvangen en geaccepteerd,
- en alle benodigde documenten (zoals paspoort) zijn aangeleverd,
blijft lastminute.com telkens dezelfde standaard afwijzing sturen dat een naamwijziging “niet is toegestaan door de luchtvaartmaatschappij”.
Dit is aantoonbaar onjuist. In deze mail wordt ook gezegd dat je voor een uitzondering contact op kan nemen met de luchtvaartmaatschappij. Ik heb dit gedaan en ik heb toestemming. Nog steeds is niemand binnen LastMinute.com capabel genoeg om mij te helpen.
Wat vooral storend is:
- Je krijgt alleen automatische of standaardantwoorden
- Niemand lijkt je dossier daadwerkelijk te lezen
- Je moet telkens opnieuw je verhaal doen
- Je kunt niemand spreken die bekend is met je case
- Interne communicatie is duidelijk niet op orde
Zelfs na meerdere chats en e-mails, inclusief bewijsstukken en een volledig chattranscript, wordt er geen inhoudelijke actie ondernomen.
Het proces wordt hierdoor onnodig vertraagd en kost enorm veel tijd en energie.
Conclusie:
Zeer slechte klantenservice. Ik raad sterk af om via lastminute.com te boeken als je ook maar enige wijziging nodig denkt te hebben.
Edit: Per heden verzoek wel weer in behandeling genomen.
Totale doorlooptijd van behandelen case alsnog veels te lang.

Antwoord van lastminute.com
onverwachte eindkosten
onverwachte eindkosten, scheelde mij 150,- op een ticket. als ik dat had geweten had ik ergens anders wel geboekt.
oplichters.
totaal prijs komt niet overheen met wat er word afgeschreven.
Geboekt maar verkeerde retour datum…..
Geboekt maar verkeerde retour datum…..
Geprobeerd te wijzigen zonder enige medewerking breken gewoon de chat af. Wat een onbeschofte manier om met klanten om te gaan.Totaal geen gevoel service.
Bij boeking staat tot die datum gratis annuleren dacht dan annuleer ik de complete vlucht en boek opnieuw, dan moet een team dit gaan analyseren en dan hoor je wat je terug krijgt. Nooit meer………bellen heeft ook geen zin wordt gewoon afgebroken

Antwoord van lastminute.com
Zeer fijn hotel
Zeer fijn hotel, met zeker niet te veel gasten. Alles kraak net en vooral ontbijt en diner voortreffelijk.Enig nadeel: wat te ver vande zee (45 min wandelen).
In begin een beetje problemen gehad met…
In begin een beetje problemen gehad met de betaling
Schandalig!
Schandalig!!
Door akkoord te gaan met hun verwarden kwam er plots 140 euro bij onze vlucht voor een full flex tarief. Wij hebben dit pas gezien op de visa afrekening en dan een account moeten maken om de factuur te kunnen zien. Schandalig is het!