Ik ben gek op paprika ships. Mijn zaterdagavond snack. Wil geen grote zakken lays paprika kopen, ivm te veel ervan eten. Dus 100 gram zak gehaald, smerig bah. Bizar smerig. 200 gram, ooit dacht ik... Toon meer
Lays
Weer een merk compleet om zeep geholpen. Zoals alle andere reviews al zeggen: het is niet meer te vreten, en dat geldt voor alle varianten. Wie zijn toch die mensen die naar onzin labels als nutrisco... Toon meer
En voor de zoveelste keer een smakeloze bleke en zoutloze zak paprika chips open getrokken. Lays wordt eens wakker en lees deze berichten. Waar is die lekkere rode paprika chips van vroeger gebleven.... Toon meer
Ik heb het idee dat lays paprika chips sinds enige tijd andere paprikapoeder gebruikt. Het is minder zoet, bitter, en smakeloos, als je de chips eet lijkt het net of je smaakpapillen het begeven hebbe... Toon meer
Breng de oude smaak terug
was altijd zo lekker de paprika elke keer pakte ik die omdat die goed smaak had, maar nu is het gewoon slecht geworden.
Flauwe brol van de bovenste plank
Jammer dat ge iets moet aanduiden van ster want kzou der helemaal geen nimeer geven als da ging.. 😑 ..
Zooooo slecht dat die dure chips geworden zijn zeg .. 🙄 ..
Tip voor wie wel kruiden wil op zn chips: CROKY! 😍
Zelfs de veel goedkopere chips van den Aldi is beter dan die flauwe duurkoop van Lays .. 😵💫 ..
Dat die zelfs nog iets verkopen op dees manier.. ik snap het ni zenne 😧 ..
En da heeft nu es niks met die nieuwe olie te maken he, ma meer met besparingen .. 🤢 op kruiden.. 😤 .. net dat datgene waar ge de chips voor koopt .. 🤨 ..
Begrijpen wie het begrijpen kan! 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ 👀🤓🤯
geen lays meer voor mij wat een flauwe smaak tegenwoordig
lays chips voornamelijk de paprika lijkt wel naturel zo,n flauwe smaak, ik raad croky paprika aan als zeer goed alternatief een dikke 10 krijgt ie maar lays die laat ik mooi links liggen ben hier helemaal klaar mee.
What happend
De chips is wel drastisch minder van kwaliteit geworden zeg... Een heel andere smaak, minder kruiden en ook nog minder crunch... Heb het gevoel dat ik een zak chips uit de onderste trede van de stelling uit een bigbazar heb getrokken. Heel vreemd zo'n ontwikkeling
Smaakt als een of ander goedkoop namaak…
Schandalig!!! Wie bedenkt dat chips gezonder moet die moeten ze ontslaan bij lays Smaakt als een of ander goedkoop namaak product vettiger dan voorheen te weing kruiden erop vingers aflikken is er niet meer bij want er zit niks meer op!!! als je gezonder wilt KOOP DAN GEEN CHIPS
Slechte klantenservice
Vorige week een klachtmail gestuurd wegens slechte smaak van chips, antwoord gekregen waarbij Lays aangaf dat ik meer info moest sturen over de specifieke zak (codes,lot…) ik heb die mail dan ook beantwoord en de moeite gedaan om foto’s te nemen van alle info.
Ik heb deze week een brief gekregen van lays waarin ze zeggen dat ze mijn mening heel belangrijk vinden, nu stond er onderaan dat er in bijlage een bon van €5 en een bon van €1 inzat, maar na het omdraaien en zoeken in de enveloppe was er echter geen enkele bon te bespeuren. Jammer!
Ovenchips niet te eten
Ovenchips niet te eten. Zit totaal geen smaak aan. Karton smaakt nog beter.
Chips is te flauw
De chips is niet meer lekker door het zogezegd gezond te maken
Chips smaakt oud
Ik eet altijd paprika chips van Lays, maar de laatste 2 weken ongeveer smaakt die zo oud.. gewoon een splinternieuwe ongeopende zak gekocht en smaakt echt alsof het al 4 weken open achterin de kast lag, echt smerig. Ze doen er volgens mij ook veel minder paprika poeder op dan eerst. Lays breng aub de oude smaken terug want dit is niet te harden.
Chips smaakt niet vers.
Chips smaakt niet vers.
Ze knoeien met de houdbaarheidsdatum 100%
Ik eet al vele jaren lays pickles
Ik eet al vele jaren lays pickles, maar ze zijn helemaal niet lekker meer ! Picklespoeder is een totale andere samenstelling ! Ook veel te weinig picklespoeder (het lijken naturel chips) en de olie die ze gebruiken is ook niet lekker en inderdaad te hard gebakken en heel duur !! Sorry maar jullie zijn een klant kwijt
#nietgenoten
Ik verwachte een lekkere vette ass chipje in me mond maar het leek wel alsof ik op lucht aant knauwen was
Lays smaakt niet meer naar Lays.
Lays smaakt niet meer naar Lays.
Ik eet jaren Lays vond naturel en paprika altijd lekker.
Maar onlangs smaakt het niet meer zoals voor heen. Voor mij geen Lays meer.
Lays smaakt onnodig veel naar melk
Ik weet niet of jullie dit ook hebben gemerkt maar de laatste tijd smaakt de Lays chips van jullie naar melk dan dat ik de chips zelf proef. Ik weet van mezelf dat er ook melkpoeder zit, maar zo veel dat je het ook proeft?? Ik vind de nasmaak van de melk niet lekker en dit moet stoppen. Dit was vroeger niet zo!!! Dit gebeurde in 2021 toen jullie voor het eerst na jaren de verpakkingen hebben veranderd.... Ik ben over gegaan naar Huismerk chips want dit kan echt niet meer zo hoor!!!
Wat is er met de lays natural chips aan…
Wat is er met de lays natural chips aan de hand.
Nu al de tweede grote zak die niet knapperig is maar knoerhard echt niet lekker.Blijft dit zo of was er wat mis daar anders beter op zoek naar een ander merk!