Ik ben gek op paprika ships. Mijn zaterdagavond snack. Wil geen grote zakken lays paprika kopen, ivm te veel ervan eten. Dus 100 gram zak gehaald, smerig bah. Bizar smerig. 200 gram, ooit dacht ik... Toon meer
Lays
Weer een merk compleet om zeep geholpen. Zoals alle andere reviews al zeggen: het is niet meer te vreten, en dat geldt voor alle varianten. Wie zijn toch die mensen die naar onzin labels als nutrisco... Toon meer
En voor de zoveelste keer een smakeloze bleke en zoutloze zak paprika chips open getrokken. Lays wordt eens wakker en lees deze berichten. Waar is die lekkere rode paprika chips van vroeger gebleven.... Toon meer
Ik heb het idee dat lays paprika chips sinds enige tijd andere paprikapoeder gebruikt. Het is minder zoet, bitter, en smakeloos, als je de chips eet lijkt het net of je smaakpapillen het begeven hebbe... Toon meer
Lays paprika
De paprika chips proeft niet meer als paprika er zit een hele rare smaak aan. Ik koop het niet meer.
Lays minder zout minder verkoop
Lays wilt ervoor zorgen dat we minder zout binnenkrijgen via hun chips. Ze slagen daar waarschijnlijk beter in dan ze voorzien hebben.
Nadat ze eerst de smaak van Hamkaas om zeep hebben geholpen is nu hun paprika chips aan de beurt.
Voor mij geen paprika chips van Lays meer. Dus Lays geen zout via jullie paprika chips. Missie geslaagd.
Lijkt helemaal niet meer op de paprika…
Lijkt helemaal niet meer op de paprika smaak van eerder. Iemand zei dat er een soort lichte uiensmaak over zit en daar lijkt het echt een beetje op. Veel minder paprika smaak en dat gekke smaakje dat er nu op zit is niet lekker. Hoop dat de Cheese onion van lays niet ook veranderd/verpest is. Dat is mijn lievelingssmaak. Deze "paprika" smaak hoef ik echt nooit meer.
Lays Paprika WAS de beste
Lays Paprika was altijd mijn aller aller lekkerste paprika chips, maar dat is helaas verleden tijd. Ik dacht serieus dat er wat fout gegaan was bij de productie, totdat ik ging googlen. Niet dus, veranderende receptuur, ZEER ten koste van de smaak. Ik koop het niet meer. Wel goed voor de lijn :)
Lays is echt vies geworden
De chips smaakt echt nergens meer naar, geen paprika smaak meer, ook erg hard niet lekker knapperig meer.
Ik koop geen Lays meer
Smaak is ineens veranderd naar een…
Smaak is ineens veranderd naar een goedkoop huismerk paprika chips. Dom! Voor mij geen lays paprika meer 🙃
Niet meer te eten bah
De chips worden in goedkopere olie gebakken omdat de prijs van zonnebloemolie is gestegen, er worden minder kruiden en paprika en zout gebruikt. Dit alles onder het mom van 'nieuw recept' terwijl ze duidelijk bezuinigen. De chips zijn niet meer te eten dus jullie bezuinigingen zullen leiden tot duurkoop en verlies want niemand gaat ze meer kopen. Zojuist laatste zak gekocht en weggegooid, ik krijg het gewoon niet weg zo vies en nep smaakt het. Weet niet wie de bedenker is om zo te bezuinigen daar bij Lays maar diegene moet niet erg slim zijn om niet in te zien dat ze dit juist erg veel verlies gaat opbrengen. Ook ik stap over naar een ander merk👍
geliefde paprika heeft andere smaak…
Er jammer mijn geliefde paprika chips is duidelijk veranderd, andere olie bij bakken en nu ook minder smaak door div. veranderingenen. Ook de inhoud is minder van 300 gram naar 275.
Dit was voor mij de laatste paprika lays zak.....
Het product smaakt werkelijk nergens meer naar..
Het product smaakt werkelijk nergens meer naar. De verkoopcijfers moeten toch wel enorm kelderen, waarom zou je dit nog vrijwillig kopen? Ik koop tegenwoordig jumbo eigen merk chips, super veel smaak en lekker zout. Ik vraag me af hoe lang jullie dit vol gaan houden!
Verandering smaak Lays paprikachips
Wat jammer dat de smaak van Lays paprikachips in negatieve zin veranderd is. Het zou fijn zijn als de oude, bekende smaak weer terug kan komen.
Ik ga anders toch echt overwegen om
over te stappen op een ander merk.
Ik vind lays chips niet natuurlijk mee…
Ik vind lays chips niet natuurlijk mee de chips is net of het namaak chips is geworden ik koop liever een eigenmerk zak chips
Bah, bah en nog een bah
Bah, vernieuwde paprika chips.
De smaak van paprika is ver te zoeken. Ik ga maar eens een ander merk proberen. Al hoop ik dat men inziet dat de oude variant lekkerder was.
Geen smaak meer aan met minder zout…
Geen smaak meer aan met minder zout koop voortaan wel crocky
Lays paprika heeft ineens een vernieuwd…
Lays paprika heeft ineens een vernieuwd recept lijkt het. Het was mijn lievelingschips maar ineens is de smaak anders en helemaal niet lekker. Ik ga deze niet meer kopen.
Lays is geen lays meer
Lay's is geen lay's meer. Is net of het oude chips is met een vieze nasmaak. Ik koop dit niet weer. Erg jammer. Was altijd mijn favoriet.
De Lays parika smaakt de laatste tijd…vreselijk
De Lays parika smaakt de laatste tijd werkelijk nergens meer na. We hadden nog de hoop dat het gewoon een slechte batch was, maar elke zak die we hebben gekocht is een slap aftreksel van wat Lays parika voorheen was. De Lays naturel is erg "laf" geworden en kopen we ook niet meer. Inmiddels kopen we croky parika en naturel.
De paprikachips smaakt niet meer
De paprikachips smaakt niet meer. Er zit bijna geen paprikakruiden op. Het smaakt heel flauw.
Geen kruiden
Er zitten weinig kruiden op en meer dan de helft van de chips is niet gekruid
Vandaag nieuwe zak Lays paprika…
Vandaag nieuwe zak Lays paprika opengemaakt en smaak is niet hetzelfde wat het was. Proef weinig paprika en lijkt of er een lichte soort uiensmaak op zit. Iedereen van de familie laten proeven en we zijn het er allemaal over eens: het is niet meer hetzelfde, maar ook minder lekker.
Jammer, deze hoeven we niet meer.
De ships van jullie is smaakloos,de…
De ships van jullie is smaakloos,de paprika is ver te zoeken,en de gewone ships heb ik 2 zakken van weg gegooid is niet te eten.