Lays

Ik ben gek op paprika ships. Mijn zaterdagavond snack. Wil geen grote zakken lays paprika kopen, ivm te veel ervan eten. Dus 100 gram zak gehaald, smerig bah. Bizar smerig. 200 gram, ooit dacht ik... Toon meer

Weer een merk compleet om zeep geholpen. Zoals alle andere reviews al zeggen: het is niet meer te vreten, en dat geldt voor alle varianten. Wie zijn toch die mensen die naar onzin labels als nutrisco... Toon meer

En voor de zoveelste keer een smakeloze bleke en zoutloze zak paprika chips open getrokken. Lays wordt eens wakker en lees deze berichten. Waar is die lekkere rode paprika chips van vroeger gebleven.... Toon meer

Ik heb het idee dat lays paprika chips sinds enige tijd andere paprikapoeder gebruikt. Het is minder zoet, bitter, en smakeloos, als je de chips eet lijkt het net of je smaakpapillen het begeven hebbe... Toon meer

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik eet altijd 1 zak chips in de week.

Ik eet altijd 1 zak chips in de week.
En die was altijd van Lays paprika superchips die wafel vorm.
Maar die is gewoon echt meer lekker.
Nu zeggen ze dat ze bewust minder zout erin hebben gedaan omdat we gezonder moeten eten.
Maar ik eet maar 1 zak in de week, dat was m’n pleziertje en die wordt nu afgenomen.

Dus voor mij geen lays chips meer.

18 oktober 2024

Smaakt heel vies

Belachelijk hoe slecht Lays chips nu smaakt. Ik dacht eerst dat mijn zak lays over de datum was tot dat ik “Less salt great taste” zag nou zeker geen great taste.

15 oktober 2024

Helaas is Lays niet meer wat het is

Helaas is Lays niet meer wat het is. Het receptuur is veranderd door de Nutri-Score. Sorry maar… is iedereen zijn verstand verloren daar? Eet je chips omdat je een “gezonde” snack wil? Nee!!!! Je eet het omdat het een lekkere zoutige vettige hap is. Het feit ook dat ze denken dat meer mensen het dan kopen omdat het “gezonder” is. Moeten bij dat hoofdkantoor even allemaal realiseren dat mensen dit niet willen. Voor mij nu alleen nog maar B-Merken met Nutri-Score C of D.

11 oktober 2024

Lays paprika WAS altijd mijn grote…

Lays paprika WAS altijd mijn grote favoriet. Croky kwam er thuis niet in. De vernieuwde Lays-smaak is echt niet OK! En ik ben niet de enige; m’n vrienden begonnen er ook al over. Een feest der herkenning. Denk dat ik nu toch maar overstap op Croky..

9 oktober 2024

Een teleurstelling in een zak!

Titel: Paprika Chips van Lays: een teleurstelling in een zak

Als je dacht dat je met Lays paprika chips een heerlijke snack in handen had, denk dan nog eens goed na. Deze chips smaken naar karton – en niet eens naar lekker karton, maar echt naar die goedkope verpakking die je in de supermarkt tegenkomt.

Ik besloot om de klantenservice te bellen, hopend op enige erkenning van deze smaakverpesting. Tot mijn verbazing kreeg ik Gino aan de lijn van de spoedservice. Terwijl ik mijn klacht over de kartonsmaak uitlegde, leek het alsof hij me niet hoorde. Hij herhaalde constant dat "de chips gewoon goed zijn" en deed alsof ik niet besta. Frustrerend!

Dus, als je van de smaak van karton houdt en Gino wilt horen negeren, dan zijn deze chips perfect voor jou. Maar als je echte smaak zoekt, blijf dan ver weg van deze mislukte snack. Wat een tegenvaller

8 oktober 2024

Nutriscore B(leeeh) vieze Lays Paprika chips

Mijn favoriete chips was Paprika van Lays, momenteel niet meer te eten... dacht dat ik een foute zak had. Nieuwe gekocht. Zelfde vieze smaak. Heeft zoals ik nu lees met de veranderde hoeveelheid zout en andere kruiden te maken.
Voor mij geen Lays chips meer, totdat de vertrouwde nutriscore C terug is!!!!
Als jullie de oude formulering niet meer willen maken, geen mij de receptuur dan maar, concurreer is jullie met plezier een deuk in het bedrijfsresultaat!

25 juli 2024

Ranzig

Getsie, hoezo minder zout. Oke dat kan maar de smaak is muf, grondsmaak, andere aardappel soort of olie? Geen paprikasmaak Hard ( als verbrand) en snel taai in de mond totaal niet meer lekker bros en krokant. Great taste? Echt niet. Als ik al die reacties zie zijn we niet de enige. Toch maar weer terug naar het ook oude recept.( Wel goed voor de lijn, want deze eten we niet meer)

27 september 2024

Bah smakeloos

Bah. Ik kan ook slecht tegen zout, maar lays verwijdert het zout en stopt er geen / nauwelijks vervangende kruiden in. Zal vast te duur zijn. Ik neem de volgende keer toch wat anders mee uit de winkel

22 september 2024

Voorheen at ik met zeer grote regelmaat…

Voorheen at ik met zeer grote regelmaat Paprika chips van Lays. Nu al een flinke tijd niet meer. Voordat het hele recept op de schop ging waren jullie al van olie gewisseld. Want het werd te duur om zonnebloemolie te gebruiken. Dat was voor mij al reden genoeg om ze niet meer te eten. De smaak was volledig anders. Laatst dacht ik het nog maar eens te proberen want ik miste de chips echt. Maar wat ik nu proef is en heeeeeel anders en heeeeeel goor! Ongelooflijk dat klanten dit nog kopen. Ik hoop op een boycot. Het is gewoon schandalig. Ze zijn alsnog erg ongezond zelfs met 25% minder zout. Dus terug naar de basis met zonnebloemolie en oude recept. Dan pas de boycot opheffen. Lays chips smaakt altijd anders in andere landen. Hetzelfde met frisdrank van coca cola. Dus ieder land gebruikt een ander recept. Maar ben nu in 3 landen geweest en inderdaad andere smaak maar overal even goor. Laten we hopen dat Laus mee leest en hier een les uithaalt.

16 september 2024

Zit geen smaak of kraak meer aan

Zit geen smaak of kraak meer aan, aan de hele lays chips. Alleen omdat je van die wappies hebt die overal om lopen te zeiken.
Er zijn toch aardig wat oudere mensen tegenwoordig die opgegroeid zijn met wel de zoute normale smaak van lays.

14 september 2024

Smakeloze chips

Als jullie paprika chips maken is het lijkt mij de bedoeling dat ze naar paprika smaken. Dat doet het dus niet meer !!! Als jullie het oude recept weer gaan toepassen .... Geef mij dan een email. Dan ga ik ze weer kopen en genieten

9 september 2024

WTF Lay`s ????

Sluit me aan bij al deze berichten....
Hoe kan je als bedrijf je receptuur aanpassen omdat een kleine minderheid vind dat minder zout gezonder voor je is.... Nou, dit kost je bedrijf enorm veel klanten. Sorry dat ik het zo zeg... maar wat altijd de lekkerste chips was is nu gewoon niet meer te vreten!!! Met dank aan de woke cultuur.... Lekker mee blijven doen Lays`s....

7 september 2024

Veelste droog

Veelste droog. Onderhand bij elke chipje heb je een glas drinken nodig, heel weinig kruiden, heel flauw en geen zout.

Chips moet chips blijven.

2 september 2024