Lays

Ik ben gek op paprika ships. Mijn zaterdagavond snack. Wil geen grote zakken lays paprika kopen, ivm te veel ervan eten. Dus 100 gram zak gehaald, smerig bah. Bizar smerig. 200 gram, ooit dacht ik... Toon meer

Weer een merk compleet om zeep geholpen. Zoals alle andere reviews al zeggen: het is niet meer te vreten, en dat geldt voor alle varianten. Wie zijn toch die mensen die naar onzin labels als nutrisco... Toon meer

En voor de zoveelste keer een smakeloze bleke en zoutloze zak paprika chips open getrokken. Lays wordt eens wakker en lees deze berichten. Waar is die lekkere rode paprika chips van vroeger gebleven.... Toon meer

Ik heb het idee dat lays paprika chips sinds enige tijd andere paprikapoeder gebruikt. Het is minder zoet, bitter, en smakeloos, als je de chips eet lijkt het net of je smaakpapillen het begeven hebbe... Toon meer

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vroeger een dikke 10

Vroeger een dikke 10, tegenwoordig een magere 4. Zit geen smaak meer aan.
Leuk minder zout, maar het smaakt nergens meer naar.

We kunnen zelf de keuze wel maken om niet te veel zout te eten elke dag. Maar als ik dan iets neem, dan hou ik wel van smaken.

Echt super jammer.

26 augustus 2024

Gatverdamme,minder zout??

Gatverdamme,minder zout??? Uuhh.. u bedoelt geen smaak meer?? Zeker geen paprika smaak,want dit smaakt werkelijk smerig!!! Heel.jammer,want ik eet dit al jaren tot nu toe dan....Rare broze chips met chemische ondefinieerbare smaak. Ik haak af helaas. En bepaal zelf wat en hoeveel ik eet

1 augustus 2024

Wat zijn de Lay’s naturel chips vies…

Wat zijn de Lay’s naturel chips vies geworden. Niet crunchy, smakeloos en zo dun dat ze continu breken en je alleen kruimels in de zak hebt. Laat staan dat je ze kan dippen. Ik koop ze niet meer.

20 augustus 2024

Oude liefde roest niet

Zeer jammer dit lays om de receptuur te veranderen.de paprika chips is niet meer wat het ooit is geweest kwa smaak en de textuur van de chips is zo dun het lijkt wel bros de krak is er ook uit het zijn zo,n dunne schijfjes geworden ,en de smaak paprika is ver te zoeken zo jammer dit om wat eens lays was bij velen mensen. als ik dit allemaal lees moet dat toch voor verlies leiden,ik ben al overgestapt naar Croky

2 augustus 2024

Tja, dat is ook een manier om mensen gezonder te laten eten.....

Tja, dat is ook een manier om mensen gezonder te laten eten, denk ik. Je product zo vies maken dat niemand het meer wil eten.

Lays paprika was de beste paprikachips die er was, maar sinds de receptuurverandering is het niet meer te hachelen. Niet alleen de paprika overigens, ook de andere varianten:hamkaas, mama mia's, cheese onion.....laat maar, ik eet voortaan wel borrelnootjes.

Met deze "we zijn zo goed bezig" actie heeft Lays zichzelf behoorlijk in zijn eigen voet geschoten, denk dat ze het enorm gaan voelen in hun omzet.

Heel jammer dit.

18 augustus 2024

Lays is geen Lays meer

De smaak van Lays paprika was al niet meer wat het geweest was (smaakte al bijna naar naturel) maar sinds er minder zout in zit is het helemaal niet meer te eten, zelfs de naturel is niet meer lekker, voor mij geen Lays meer, op zoek naar een ander merk

12 augustus 2024

Lijkt wel of de paprika tegenwoordig…

Lijkt wel of de paprika tegenwoordig ook naturel is (gewoon smakeloos)

Hoef je ook niet meer te kopen chips is gewoon licht van kleur smaak paprika of andere smaak is ver te zoeken

Echt heel slechte chips geworden
Croki was op dus toch maar weer een zak geporobeerd met hoop dat het lekker was maar dit was dus echt de laatste keer

10 augustus 2024

Holy Moses

Holy Moses! Niet meer te vreten zeg....deze troep heeft nu nog net zoveel met paprikachips te maken als Moeder Theresa met Sadam Hoessein. Om nutriscore B te krijgen moet je offers brengen blijkbaar. Nou, dat kan, en gefeliciteerd! Maar ik wil paprikachips proeven en geen suikerschijfje met een rode kleur. Dit komt er dus nooit meer in hier. Vroeger waren ze lekker, dus het kan wel, Lays.

Ingrediënten: aardappelen, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, maïs, in wisselende hoeveelheden), paprikasmaak [suiker, zout, paprikapoeder, kaliumchloride, uienpoeder, aroma's, fructose, knoflookpoeder, kleurstof (paprika-extract), voedingszuur (citroenzuur), gerookte paprikapoeder]

10 augustus 2024

Helaas ook voor mij geen Lays meer

Helaas ook voor mij geen Lays meer. Behalve krimpflatie is ook de smaak en kwaliteit er zwaar op achteruit gegaan. Reden voor hun afdeling productontwikkeling om zich eens achter de oren te krabben ! Je laat de originele Coca Cola toch ook niet als een ander merk smaken !?!

9 augustus 2024

👎👎👎!

Vroeger echt mn lievelingschips, nu ronduit smerig. Hele andere, chemische smaak.

31 juli 2024

Echt niet lekker meer

Mijn favoriete chips, patatje Joppie, niet meer te eten... dacht dat ik een foute zak had, weggegooid. Nieuwe gekocht. Zelfde ervaring. Heeft zoals ik nu lees met de veranderde hoeveelheid zout en andere kruiden te maken. Deze verandering maakt dat ik op zoek moet naar een nieuwe favoriete snack. En wel van een ander merk. Zo jammer!

30 juli 2024

Lays paprika chips, nutriscore B

Laatst een zak paprika chips gekocht met nutriscore B, mijn advies over dit product is dat je maar beter een zak van de concurrent kan kopen met Nutriscore C, deze zijn namelijk wel lekker.
De nieuwe paprika chips van Lays met Nutriscpore B zijn namelijk gewoon niet lekker en smakeloos.

26 juli 2024

Minder zout, geen smaak meer

Jammer dat de hoeveelheid zout gehalveerd is. En dan ook de prijs wederom 10% opschroeven. De smaak is echt veel en veel minder nu. Dit is geen schim meer van de vroegere Lays smaak. Ik ga over op een ander merk.

1 juli 2024