Jeg har købt en kjole hos L´bask og oplevet en fantastisk service og vejledning . Alt foregår hurtigt og professionelt og selvom jeg skulle sende første kjole tilbage pga størrelsen fik jeg den ri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fin vare der fuldt ud levede op til forventningerne. Fin pris. Levering også helt perfekt dagen efter. Handler meget gerne her igen :-)
Jeg handlede hos L'bask og fik pakken dagen efter. En oplevelse af hurtig og god betjening - handler der gerne igen.
Jeg fik tilsendt et link til et af jeres produkter på jeres hjemmeside, af en veninde og da produktet længe har fanget min interesse, samt det gode tilbud på -50%, gjorde at jeg lagde en ordre. Der... Toon meer
Hurtig og sikker levering - kan bestemt anbefales.
God og hurtig service
Deres lager er ikke altid opdateret, bestilte en bluse, som viste sig at være udsolgt
God oplevelse
God pris, hurtig levering og gratis fragt, selvom det var udsalg - dejligt.
Superservice
Lækker shop, lækre varer, superservice og topkarakterer herfra
Perfekt handel
L'bask er en dejlig webshop
Jeg har fået supergod service hos L'bask og det er nogle dejlige styles webshoppen har.
Super service
Super service og retur system .... De sender varerne hurtigt.... Lækkert og professionelt
Perfekt handel
Hurtig forsendelse og super retur-regler. Jeg handler helt sikkert her igen.
Fin service
Lækker vare. Skulle dog returneres fordi jeg fortrød. Ingen problemer i det.
Hurtig betjening og som aftalt - bare perfekt
Jeg kan kun anbefale Lbask til andre, meget proffessionel betjening af ordrer med opfylding pr. ttelefon efterfølgende.
Meget tilfreds, jeg anbefaler dem ...
Varerne kom til tiden uden problemer, og pakket godt ind :).
Rigtig fin ehandel!
Fin vare, lynhurtig forsendelse - og venlig og hurtig betjening ved direkte henvendelse i butikken (da jeg ved et uheld var blevet sendt en forkert vare). Ombytningen gik let og smertefrit!
Gode priser og skønne varer
Super hurtig levering og gode priser her til udsalg.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.