Jeg kan kun takke denne online butik for at give mig troen tilbage på, at der findes reelle danske online butikker, hvor man får den vare man har bestilt. Kigger allerede på næste bestilling fra... Toon meer

Jeg har to gange købt sko igennem streetoffashion.dk, første gang gik det virkelig nemt. Jeg bestilte, betalte og 2 dage efter modtog jeg dem. Derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at anbefale si... Toon meer

Bestilte en buksedragt, som jeg modtog et par dage senere i en forkert størrelse. Jeg skrev en mail og blev straks efter kontaktet pr. Telefon. Jeg fik samme dag tilsendt en ny buksedragt i den rigtig... Toon meer

Første gang vi prøver at handle hos Street of Fashion.dk, supernemt. Desværre passede størrelsen ikke, men vi fik tilbudt et andet super godt tilbud i steden for. Bestilling kom hurtigt, og returvare... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Hurtigt levering og var virkelig…

Hurtigt levering og var virkelig positiv overrasket over kjolen, som var i dejlig kvalitet og passede perfekt

10 oktober 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter virkelig pris på det.
Vores Esther kjole er også i helt fantastisk kvalitet, og det er vi glad for at du også synes :-)

Hurtig levering

Hurtig levering.
Støvlerne jeg bestilte passede perfekt og de er så skønne at have på. Lækre bløde og så er de bare super flotte.

17 september 2025

Hej Pia

Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse, tusind tak for det.

Dejligt at du synes godt om Aima cowboystøvler, de er virkelig nice.

Ekstra god service

Nemt at kunne komme i kontakt med og god service

13 juni 2025

Hej Sarah

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er en lille dansk webshop, og vi service er en af de vigtigste ting for Street Of Fashion :-)

Dejlig reel DANSK online shop

Kigger allerede på næste bestilling fra siden.
Der gik 3 dage fra bestilling, til jeg havde varen i hånden.

Kæmpe glad kunde ☺️

19 mei 2025

Hej House of Wine
Tusind tak for din anmeldelse, og den tid du har brugt, det sætter vi virkelig pris på.

Yes vi er en REEL Dansk webshop, god service og hurtig levering, er utrolig vigtigt for os.

Håber du/I er glad for taskerne :-)

Jeg anbefaler med tillid

Jeg anbefaler med tillid. De hjalp mig professionelt med at vælge de rigtige foranstaltninger.

15 april 2025

Hej Simon
Mange tak for din anmeldelse, dejligt at se at nogen vil bruge tid på at anmelde os.

Street Of Fashion

Lækkert og lidt anderledes tøj

Lækkert og lidt anderledes tøj, med et tvist, virkelig positivt overrasket. Serviceminded og venlig kundeservice. Kan trygt handle der.

5 maart 2025

Hej Anne

Mange tak for anmeldelse.
Dejligt at du synes godt om vores stil.

Street Of Fashion

Handler helt sikkert der igen …

Ja men det var en rigtig god oplevelse at handle med street of fashion fordi jeg havde bestilt et par bamsestøvler og ja så kom jeg i tvivl om bestilling var gået
Igennem da jeg ik modtog mail så jeg prøvede at bestille igen og så tænkte jeg nu det klaret ,men så dagen efter blev jeg ringet op om jeg haved bestilt og jeg sagde ja og så blev jeg spurgt om det var rigtig jeg sku Bruce 2
Par og nej det var jo så en fejl og jeg havde fået bestilt 2 men det sku service for nogle ville nok bare havde sendt dem begge uden af tjekke op på om det var rigtig el en fejl så ja 5 stjerner herfra 👍🥰

21 februari 2025

Nice purse

I bought a purse for my fionçe and she was so happy, she loves it ☺️ the purse is good quality and nice details

6 december 2024

Godt køb

Har købt en mega flot taske og støvler til fornuftig pris. Er simpelthen så glad for mit køb!

14 november 2024

Mega lækker gave til kæresten!

Jeg har købt Esma tasken til min kæreste, den er mega lækker kvalitet. De sørgede for hurtig levering og flot indpakning så der var ingen skam i at give kæresten den.

31 oktober 2024

My perfect purse

I have bought my purse from this company 4 years ago. I use it every day, I am using it for travel and yet no flaws on the bag (and it doesn't get the best treatment from me). The company doesn't just pay attention to quality, but also to design. I can only recommend it! 💗

24 augustus 2024