Jeg kan kun takke denne online butik for at give mig troen tilbage på, at der findes reelle danske online butikker, hvor man får den vare man har bestilt. Kigger allerede på næste bestilling fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har to gange købt sko igennem streetoffashion.dk, første gang gik det virkelig nemt. Jeg bestilte, betalte og 2 dage efter modtog jeg dem. Derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at anbefale si... Toon meer
Bestilte en buksedragt, som jeg modtog et par dage senere i en forkert størrelse. Jeg skrev en mail og blev straks efter kontaktet pr. Telefon. Jeg fik samme dag tilsendt en ny buksedragt i den rigtig... Toon meer
Første gang vi prøver at handle hos Street of Fashion.dk, supernemt. Desværre passede størrelsen ikke, men vi fik tilbudt et andet super godt tilbud i steden for. Bestilling kom hurtigt, og returvare... Toon meer
Toldbodgade 6, 5000, Odense C, Denemarken
Hurtigt levering og var virkelig positiv overrasket over kjolen, som var i dejlig kvalitet og passede perfekt

Hurtig levering.
Støvlerne jeg bestilte passede perfekt og de er så skønne at have på. Lækre bløde og så er de bare super flotte.

Antwoord van Street of Fashion
God hjemmeside hurtig levering og ikke mindst super fin vare. Kan kun varmt anbefale

Antwoord van Street of Fashion
Kigger allerede på næste bestilling fra siden.
Der gik 3 dage fra bestilling, til jeg havde varen i hånden.
Kæmpe glad kunde ☺️

Antwoord van Street of Fashion
Jeg anbefaler med tillid. De hjalp mig professionelt med at vælge de rigtige foranstaltninger.

Antwoord van Street of Fashion
Lækkert og lidt anderledes tøj, med et tvist, virkelig positivt overrasket. Serviceminded og venlig kundeservice. Kan trygt handle der.

Antwoord van Street of Fashion
Ja men det var en rigtig god oplevelse at handle med street of fashion fordi jeg havde bestilt et par bamsestøvler og ja så kom jeg i tvivl om bestilling var gået
Igennem da jeg ik modtog mail så jeg prøvede at bestille igen og så tænkte jeg nu det klaret ,men så dagen efter blev jeg ringet op om jeg haved bestilt og jeg sagde ja og så blev jeg spurgt om det var rigtig jeg sku Bruce 2
Par og nej det var jo så en fejl og jeg havde fået bestilt 2 men det sku service for nogle ville nok bare havde sendt dem begge uden af tjekke op på om det var rigtig el en fejl så ja 5 stjerner herfra 👍🥰
Købte bamsestøvlerne - de er virkelig lækre. Så glad for mit køb. Og hurtig levering 👌👌
I bought a purse for my fionçe and she was so happy, she loves it ☺️ the purse is good quality and nice details
Har købt en mega flot taske og støvler til fornuftig pris. Er simpelthen så glad for mit køb!
Jeg har købt Esma tasken til min kæreste, den er mega lækker kvalitet. De sørgede for hurtig levering og flot indpakning så der var ingen skam i at give kæresten den.
I have bought my purse from this company 4 years ago. I use it every day, I am using it for travel and yet no flaws on the bag (and it doesn't get the best treatment from me). The company doesn't just pay attention to quality, but also to design. I can only recommend it! 💗
Kjolen skulle være creme farvet , men var gul , dårligt billede
Rigtig glad for den pakke jeg modtog hurtigt. Handler her gerne igen
Jeg købte Stina Stofbukser i Beige, og hold da op hvor er jeg glad for dem!
Det blev hurtigt mine yndlingsbukser!🤩
Lees meer over geverifieerde reviews.