Jeg kan kun takke denne online butik for at give mig troen tilbage på, at der findes reelle danske online butikker, hvor man får den vare man har bestilt. Kigger allerede på næste bestilling fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte en buksedragt, som jeg modtog et par dage senere i en forkert størrelse. Jeg skrev en mail og blev straks efter kontaktet pr. Telefon. Jeg fik samme dag tilsendt en ny buksedragt i den rigtig... Toon meer
Toldbodgade 6, 5000, Odense C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Jeg har to gange købt sko igennem streetoffashion.dk, første gang gik det virkelig nemt. Jeg bestilte, betalte og 2 dage efter modtog jeg dem. Derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at anbefale siden til venner eller at bestille igen. Nu har jeg endnu engang købt sko derfra, hvor succesen gentog sig! Jeg er fuldt ud tilfreds og vil gerne bestille derfra igen.
Det var første gang jeg købte noget på streetoffashion.dk og det var en super oplevelse jeg fik. Jeg bestilte efter kl. 16, og jeg fik det dagen efter, og det var jeg meget overrasket over, men dejligt med hurtig levering. Kan varmt anbefale streetoffashion.dk.
Jeg er helt tilfreds med mit køb. Jeg fik hvad jeg havde bestil i løbet af få dage. Jeg vil helt sikkert handle ved dem igen.
streetoffashion er den bedste hjemmeside hvor man kan købe tøj og alt mulig andet. Jeg vilkun købe fra dem af nu
Købte 2 t-shirts fra Streetoffashion.dk lidt over kl. 16:30, og fik alligevel pakken dagen efter, det er prof.for det havde jeg ikke forventet. Stor ros til dem, Håber at de får et større udvalg, bestemt et sted jeg vil handle igen :-)
Det er første gang jeg har bestilt inde på streetoffashion, og må indrømme jeg var en smule skeptisk til at starte med. Det var der slet ingen grund til, for synes bare det hele er gået så godt! Fik min levering efter 1-2 døgn, dog var størrelsen en smule lille, men stadig til at passe =)
- Synes dog, de mangler en del størrelser på resten af tøjet, da der ikke var så stort udvalg heromkring.
Alt i alt en dejlig oplevelse, som jeg vil kunne anbefale til andre internet-shopper. =)
Første gang vi prøver at handle hos Street of Fashion.dk, supernemt. Desværre passede størrelsen ikke, men vi fik tilbudt et andet super godt tilbud i steden for. Bestilling kom hurtigt, og returvare gik også nemt og hurtigt. Ikke sidste gang vi handler hos STREET OF FASHION.
Det er nu anden gang jeg har handlet hos Street of Fashion.dk, er kun blevet tilfreds begge gang. Begge gang har jeg fået min bestilling dagen efter, og super fedt med løbende info omkring ens ordrestatus......... Kan klart anbefale at handle hos dem :-)