Street of Fashion Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun takke denne online butik for at give mig troen tilbage på, at der findes reelle danske online butikker, hvor man får den vare man har bestilt. Kigger allerede på næste bestilling fra... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har to gange købt sko igennem streetoffashion.dk, første gang gik det virkelig nemt. Jeg bestilte, betalte og 2 dage efter modtog jeg dem. Derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at anbefale si... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en buksedragt, som jeg modtog et par dage senere i en forkert størrelse. Jeg skrev en mail og blev straks efter kontaktet pr. Telefon. Jeg fik samme dag tilsendt en ny buksedragt i den rigtig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi prøver at handle hos Street of Fashion.dk, supernemt. Desværre passede størrelsen ikke, men vi fik tilbudt et andet super godt tilbud i steden for. Bestilling kom hurtigt, og returvare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig levering

Hurtig levering.
De er super søde og monster lækker kvalitet på alle varer!
Kan varmt anbefales.

7 september 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hold nu op en god service!

Hold nu op en god service!!

Jeg bestilte i forgårs og i dag er det fremme. Og både med slik og ekstra gave, er jeg hermed en ny tilbagevendende kunde.

Eneste anke, jeres hjemmeside er virkelig træls på mobil. Hvis man eksempelvis er på side 3 og går ind på en ting, og trykker tilbage, Så lander man på side 1 igen. Det er et irritationsmoment i længden.

Men jeres virkelig lækre ting opvejer det. Og super hurtige service.

15 augustus 2018

Hej Cindy ❤

Hold nu op hvor er du sød!

Takker så mange gang for din fine anmeldelse, jeg er utrolig glad for at høre, at du er tilfreds med vores service, levering og ikke mindst produkterne 😍

Cindy, du har helt ret, vi har nogle små fejl på mobil versionen, som er irriterende, og det er jeg rigtig ked af. Dog super fedt at du gøre os opmærksom på det, hvor vigtigt det egentlig er.
Vi arbejder pt. på at få en opdateret mobil versionen, den bliver mere brugervenlig så shopping oplevelsen vil blive meget bedre.

Jeg håber at se dig på shoppn snarest igen 😘

Du må have en fantastisk sommer 🙂

Knus, Sandra ❤

10/10

Super hurtig levering, gode priser og fantastisk betjening. Jeg er rigtig tilfreds med min bestilling og overrasket at jeg også fik goodies med!:)

Hej Diana ❤

Du er for VILD 10/10, det varmer for vildt ❤

Det er fantastisk lækker taske du har købt, den for du virkelig glæd af.

Ønsker dig en dejlig sommer ❤

Fantastisk service

Fantastisk service. Lille ekstra gave.

Hej Christina 😘

Tak for din positiv feedback, og er så taknemlig at du gad at brug tid på den ❤

Håber at se dig på shoppen igen.

Knus, Sandra 😎

Hurtig levering

Hurtig levering, fede ting, jeg fik oveni købet en lille god/lækker extre supris 🤗

Hej Kathrine ❤

Takker for din lækre anmeldelse, det er SÅ fedt når vi kan gøre vores kunder glade 😍

Vi elsker at overraske vores kunder søde 😙

❤ Sandra

Virkelig god service.

Hurtig levering og sød og venlig service....

4 augustus 2018

Hej Anne Marie 😃

Du er for vild, vi gøre ALT for at du for den bedste service og oplevelse hos os ❤

Knus Sandra ❤

Første køb

Første køb, men ikke sidste. Pakke fremme vildt hurtigt. Sød lille hilsen fra Sandra - tak for gave 🎁

16 juli 2018

Hej Birthe ❤

Takker, du er så sød 😘

Vi gøre ALT for du har din pakke inden for 24 timer, med mindre det er en weekend.

/ Sandra 😘

Perfekt oplevelse!

Perfekt oplevelse!

Ud-over-det-sædvanlige god service!
Både ift levering og kommunikation! Hvilket jeg sætter meget høj pris på. Og så er varen SÅ fin og lækker kvalitet!
Alt i alt, en perfekt oplevelse, og hvis jeg kunne give flere end 5 stjerner, gjorde jeg det🍀❤️

15 juli 2018

Hej Birna 😘

Takker søde, du er da for VILD, takker så mange gang for din postive anmeldelse ❤

Ciara tasken er blandt vores mest populær tasker, den er SÅ fin, og du bliver virkelig glad for den.

Knus Sandra ❤

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fik varen hurtigt

Fik varen hurtigt.

Dog var størrelsen en anden end bestilt og det må også have været anderledes størrelse for den passede slet ikke i modellen.

Nu er den sendt retur, er leveret i dag og jeg afventer penge retur.

12 juli 2018

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse, det sætter jeg pris ❤️

Jeg er ked af at bodien ikke passede, desværre kan det mere end bare at det er standard størrelse. Så som kropsbygning, ærmlængde osv.

Din retur pakke er i hvert fald modtaget, og vi har tilbageført din betaling, du vil modtage dem igen på dit kort inden for 1-3 hverdage.

Vi har ligledes sendt dig en mail med bekræftelse på modtagelsen af pakken.

Håber at se dig på shoppen igen, send gerne en mail til os på info@streetoffashion.dk og vil mere gerne være behjælpelig med mål osv. hvis der er behov for det.

Ønsker dig en dejlig sommer :-)

Mvh

Sandra / Street of Fashion

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde kun en positiv oplevelse med…

Jeg havde kun en positiv oplevelse med Street Of Fashion. De havde haft problemer med deres hjemmeside, så de støvler jeg havde bestilt var der ikke i den bestilte farve. De ringede og var enormt venlige, og sendte en rigtig fin gave med pga deres fejl. Kan klart anbefales!

8 juli 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg vandt en taske i en giveaway

Jeg vandt en taske i en giveaway, den var dig ikke på lager.
Alligevel var der super god kommunikation, og jeg blev jævnligt opdateret omkring, hvornår der cirka ville blive sendt osv. Udover det, så er leveringen super hurtigt, jeg modtog pakken 1-2 dage efter, at pakken var sendt.

29 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er som helt præcis på billede og…

Det er som helt præcis på billede og det er dejligt at ha dem på og passer som størrelse og er rigtig glad for det.. jeg ville gerne og bestille flere næste gang og det er meget hurtigt levering end forventer flere dag og det tager kun 2 dag sygt fantastisk 😍😍😍😍😍

20 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfedt at handle hos jer

Superfedt at handle hos jer!
Gik hurtigt med levering. Og mine varer levede op til forventninger. Samtidig fik jeg en gave med som også faldt i god jord! Ikke sidste gang jeg bestiller fra jer - og slet ikke til de priser !! :-)))

14 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg…

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Street of Fashion 😊
De svarer meget hurtigt på mail, produktet vi bestilte var som forventet 😊
Og da jeg skulle have byttet en bluse som var købt til en gave, blev den afhentet på min adresse så ikke noget arbejde med at returnere 👌
Rigtig rigtig god kundeservice Tak

11 mei 2018

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.