Ekstremt professionelle medarbejdere. Her behøver du ikke være bange for at stille mere tekniske og avancerede spørgsmål. Jeg oplevede, at medarbejderne har spidskompetencer – selv når det gælder... Toon meer
Stor ros til Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn v. Butikschef Casper Høgsted. Købte et 65 tommer highend tv for 3 måneder siden, og fandt ud af at det var for lille. LBS tog det uden diskussi... Toon meer
Jeg har købt et TV, som ifølge pricerunner var sat ned fra 18000 kr. til 9000 kr. Dagen efter var prisen sænket yderligere 1000 kr. på Pricerunner, hvilket jeg gjorde opmærksom på, hvorefter LBS stra... Toon meer
Magen til niveau af kundeservice findes sjældent! Jeg tror aldrig jeg har oplevet så god en kundeservice før. :-)
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.
Maigårdsvej 2 C, 9900, Frederikshavn, Denemarken
- +45 98 43 99 88
- kundeservice@lbs.dk
- www.lbs.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god betjening
Super god medarbejder der kunne svarer på ønskede spørgsmål samt hurtig og nem levering

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Ringede for at få guide til hvilket tv der ville være bedst for mig.
Fik samtidig en god pris på et tv (ca 10.000 billigere end Pricerunner).
De opbevarede Tv'et i et par måneder mens jeg renoverede, og leverede det bagefter.
Hele vejen igennem har der været virkelig god service.
Kan klart anbefales

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Ordered a brand new philips tv worth…
Ordered a brand new philips tv worth 17000, and everything went nice but when I received it i found the accessories all looked wrapped in old plastic with all scratches on the plastic, like super scratched. I didn't dare to unpack the TV as I am sure it is a demo in the shop or returned one. It is not okay to push returned ones as new. I
Update: They did sawp the one for new apparently philips somehow makes scracthes under the remote or the distributor. Overall they sorted the issue and was easy to work with but then I made an other order and told the seller to wait but they sent me to rki for something i have no received even I specifically told I will wait. what a mess.very disorganized
Flot service
Købte 65" tv. God kommunikation omkring handlen, ikke mindst levering som jeg var lidt udfordret af. Flot service og håndtering af kosmetisk skade til fuld tilfredshed.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Jeg havde bestil og betalt for en…
Jeg havde bestil og betalt for en fladskærm, blev ringet op og fik en opgradering af en nyere skærm til samme pris, ufattelig god service.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Fik virkelig god og kompetent…
Fik virkelig god og kompetent vejledning og rådgivning af venlig og tålmodig medarbejder. Generelt meget fin service. Anbefalelsesværdigt firma.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Professionel og super service oplevelse :)
Anders var meget professionel, samt jeg fik en hurtig service.

Meget servicminded
Meget servicminded, altid til at få fat i, god leveringstid og alt til det aftalte. Alt i alt perfekt oplevelse!

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Dette er stedet du skal handle!
God service, opfølgning, lyn, hurtig levering og en varm venlighed betegner - lyd og billede specialisten. Det betyder alverden for mig som kunde, at jeg føler mig velkommen.Jeg havde allerede tjekket det produkt jeg skulle købe andet sted, men følte jeg blev fejet af, så valgte LBS. Jeg brugte chatten til mine spørgsmål, hvorefter jeg bestilte. Dagen efter ankom det! Men jeg fik også en mail fra ham som pakkede mit produkt samt blev ringet op et par dage efter, da de lige ville følge op om jeg var tilfreds. Se det er kundeservice i høj grad! Jeg vil helt klart benytte LBS igen!

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Super service og god rådgivning
Da vi ville ha et sonos system op i vores hus, jeg fandt lyd og billede specialisten’s hjemmeside på google og stillede spørgsmål på deres chat og der var hurtig svar.
Hos LBS fik jeg super rådgivning og super service og en god behandling.
Super rådgivne på chat og teleton af det sagkyndige personale.
Et sted der kan anbefales

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Super oplevelse af en virkelig…
Super oplevelse af en virkelig kompetent problem løser Mikkel Hansen

God kundeservice
God kundeservice, hvor der er tid til kunden. Tak for en god vejledning til opsætning af mit nye TV.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Mogens hos Lyd og Billede Specialisten er The Boss!
Efter 10 år uden et TV hvor jeg har brugt min Macbook var det tid til at blive veludstyret. Jeg gik i gang med en grundig onlinesøgning og selvom jeg bor i Kbh, landede jeg hos Mogens hos Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn. Det har jeg så absolut ikke fortrudt. Udover at være super hyggelig og ret så morsom var Mogens helt fantastisk kyndig - manden ved alt om billede og lyd, og havde mange gode input. Mogens gik til opgaven med ildhu for at opfylde mine strenge æstetiske krav og tog det med et smil, da jeg pludselig ændrede farveplatte undervejs - også det løste han i et snuptag og gav mig kyndig og ærlig vejledning om mine egne idéer og tilsidst landede vi på det perfekte tv og stativ. Jeg er en super glad kunde - langvejs fra. Mit råd: køb dit tv her og snak med Mogens :)

Stærkt firma.
Alt i orden . Medsendt beslag viste sig at være helt ok, og tidligere anmeldelse rettes hermed.
Det er fint at være i spil med et firma, der har en stærk faglig profil og stolthed.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Super god oplevelse med god vejledning…
Super god oplevelse med god vejledning både før og efter købet. Hurtig levering
Kan stærkt anbefales

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Meget tilfreds med Lyd og Billed Specialisten.
Jeg bestilte et tv som så desværre viste sig at være udsolgt. Så fik jeg meget hurtigt en opringning med et tilbud om at købe et andet tv, som var langt bedre, til en meget fordelagtig pris. Jeg har nu modtaget dette tv, som er fantastisk, og jeg meget tilfreds med Lyd og Billed Specialisten.

Fantastisk god service!
Jeg synes virksomheder bør få en fin anmeldelse, når de gør et godt stykke arbejde og i dette tilfælde er der ingen tvivl om, at LBS har fortjent 5*.
En særlig stak skal lyde til Anders, som jeg i dag har haft flere gode samtaler med, i forhold til mit køb af et nyt fjernsyn. Først og fremmest har de markedets bedste pris på produktet, men endnu vigtigere var servicen og imødekommenheden ud over det sædvanlige. Han var både stærk på produktet og gav mig et indtryk af, at han vidste hvad han talte om, og at jeg roligt kunne købe det specifikke tv og blive glad for min beslutning på den lange bane.
Min oplevelse i dag gør, at jeg får leveret mit nye fjernsyn fra LBS i næste uge - og det bliver den første af mange gode handler fremover.
Update: I forlængelse af min gode oplevelse valgte jeg at lægge endnu en bestilling og købe et Sonos Ultimativt hjemmebiografsæt af Anders. Han matchede bedste pris på nettet og fandt et sæt frem til mig i den ønskede farve, så jeg kan få det leveret sammen med mit nye tv i næste uge. 5*

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Super venlig og kvalificeret service
Super venlig og kvalificeret service. Blev vejledt til køb af super fedt TV der blev leveret i løbet af få dage. Har kun godt at sige om Lyd og Billede Specialisten.

Antwoord van Lyd og Billede Specialisten
Lees meer over geverifieerde reviews.