Wij zijn in het algemeen uiterst tevreden over het leasen bij Justlease. Er is een goede verhouding kosten baten. Contacten verlopen soepel, de app een prima hulpmiddel. Een aandachtspunt; als we om... Toon meer
Sinds een aantal maanden leasen wij een auto bij just lease. Na enige twijfel of er echt geen addertjes onder het gras zaten, ben ik tot nu toe zeer tevreden. De km bundel hadden we te krap ingesc... Toon meer
Geen onzin verhalen, wat je leest en hoort van just lease is zoals het is niks meer niks minder! Zeer tevreden over het alles omtrent particuliere lease. Alles word keurig afgehandeld echt top.
Ik heb voor de eerste keer een auto geleast en dit bevalt mij uitstekend. Ook is mijn ervaring met dit bedrijf mij uitstekend bevallen. Daarom beveel ik dit bedrijf bij iedereen aan die een auto will... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Zakelijk en privé autoleasing toegankelijk en transparant maken. Dat is wat we doen. Bij Justlease.nl is een passende lease auto en een lease contract snel en eenvoudig online samen te stellen en te bestellen. Dat is slim geregeld! Ons moederbedrijf Terberg Leasing heeft ons opgevoed met 40 jaar kennis en ervaring. Terberg is de grootste onafhankelijke leasemaatschappij in Nederland en zij biedt kwalitatieve persoonlijke service aan haar klanten. Door haar visie op duurzaamheid en innovatie weet Terberg Leasing zich te onderscheiden binnen de markt van autoleasing. Mede hierdoor biedt Justlease.nl haar klanten betrouwbaarheid en continuïteit. Private Lease is een initiatief van Justlease.nl
In één woord: perfect
Leasen (Justlease) heeft mij perfect geholpen. Bestelling en acceptatie ging soepel en snel. Op alle vragen wordt direct gereageerd. Nooit gaan ze in 'de verdediging' of vinden ze iets moeilijk, altijd geven ze een oplossing. En dat ook nog supersnel.
Prima geregeld
Woorden schieten te kort, ik ben zeer tevreden over de complete regeling
gewoon helemaal top
dit is de eerste keer voor mij dat ik een auto
lease . Ik ben erg tevreden over alles .
Het ging allemaal super snel en goed
ik ben heel goed geholpen. En wat een leuke gastvrouw. kwam met vlaai en koffie aan zetten . Jullie zijn super😆👍
Goeden service
Je word goed geholpen en goed ontvangen en leuk geholpen. Als er vragen zijn kan je altijd bellen en word je goed en duidelijk geholpen door de werknemers.
Justlease
Fijn bedrijf! Vragen worden snel beantwoord en de overdracht is zeer aangenaam verlopen. Ik geniet met volle teugen van mij nieuwe autootje.
Justlease
Wij hebben een auto via private lease van justlease en zijn er zeer tevreden over. Van informatie over de aanschaf tot de onderhoudsbeurt, het is allemaal helder, duidelijk en zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader!
Prima service en ontvangst.
Bij het ophalen van de auto netjes ontvangen in Utrecht. Gelijk een kop koffie en een heerlijk gebakje. Daarna de uitleg over de papieren en niet kort daarop naar het plein waar mijn auto onderdak stond. Mijn hart sloeg even over wat een juweeltje.Aangezien ik al een proefrit had gemaakt bij een dealer behoefde ik weinig uitleg en kreeg ik de sleutels van de auto en werd mij tot ziens gewenst. Daarna ben ik heel rustig weggereden. Neef van mij woont in Utrecht en hem even de auto laten zien en hij was er ook weg van. Ook de vragen die ik naderhand had zijn netjes en correct behandeld, op een persoon na die leek weinig tijd te hebben of was er misschien voor het eerst. Voor de rest prima service en ga dit bedrijf ook zeker aanbevelen bij anderen.
Zorgeloos een keuze maken en leasen van een auto.
Zelden een dergelijk, kundig en fijn contact gehad. Mensen die meedenken en zelfs terug bellen met een idee om je te helpen zonder dat ze opdringen. Ik ben een blijvende klant dus, tot over drie jaar...
Top! Goede service, vlot contact (goede bereikbaarheid) en supersnelle levering!
Ben echt superblij met JustLease. Kwam per toeval op de site terecht, en voordat ik het wist kon ik mijn nieuwe auto al ophalen. Ze zijn servicegericht (tussentijds switchen was geen probleem) en altijd goed bereikbaar. Verder is de app ook erg prettig. Met de app kon ik de dagen aftellen tot aan ophaaldatum en altijd de meest actuele status volgen. Op de dag zelf goed en vriendelijk ontvangen in Utrecht. Goede toelichting gekregen over alles waardoor we als blije klanten huiswaarts keerden. Al met al een aanrader dus!
Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Privé leasen......doen, je weet waar je aan toe bent. Geen financiële verrassingen, altijd een goede auto om in te rijden. Justlease bied alles wat je maar wilt. Wij gaan ons derde jaar in en het bevalt ons uitstekend .
Duidelijke taal en uitstekende service
Tot nu toe zeer tevreden over de service en rij met veel plezier in mijn nieuwe auto. Vaste kosten, enige variabele is je benzineverbruik.
JL kiest bewust voor een aanbod aan wagens die het milieu ontlasten en economisch zijn voor de portemonnee van de klant.
Ga zo door en ik voorzie geen reden om niet meer te leasen bij JL. Kopen is toch niet meer van deze tijd, zonde van je geld.
BMW 3 Touring Executive M Sport
Mijn tweede auto via Justlease.nl nu een BMW 3 Touring Executive M Sport. Mooie (en tevens) betaalbare wagen. Levering ging snel, aanvraag "modern" via het uploaden van alle benodigde documenten, personeel aanwezig via chatfunctie bij vragen (erg handig) en op vragen via de mail komt altijd snel een antwoord terug.
De app met rittenregistratie en KM verbruik is een zeer handige toevoeging.
Wederom tevreden over mijn tweede wagen via justlease.nl
Marcel Benschop
Dit is mijn eerste ervaring met 'n lease maatschappij. De offerte was snel in huis, ook werd er na enkele dagen al geinformeerd of alles duidelijk was en of ik nog meer info nodig had. Heb in overleg nog gebruik kunnen maken van hun aanbieding die nadat mijn ordertoezegging was gedaan, maar 't contract nog niet getekend was. Ook de aflevering was volgens planning en correct.
Perfect!
In een woord perfecte service, zou nooit meer anders willen
Nieuwe auto rijden zonder zorgen!
Voor ons een goede oplossing, nieuwe auto online besteld en keurig op tijd netjes afgeleverd in een nette entourage.
Justlease.nl is een jong bedrijf met een leuke groep jonge mensen, die weten waar ze over praten.
Een aanrader voor mensen die zorgeloos auto willen rijden.
Top!
je wordt altijd netjes geholpen, justlease is erg klantvriendelijk.
klantvriendelijk
Zo wil je bij elk bedrijf geholpen worden service en vakmanschap een 10
Top!!!
Had schade aan mijn lease auto gehad door toe doen van anderen, direct contact met Just lease gehad en probleem was binnen 4 dagen verholpen.
Hele aardige mensen en zeer behulpzaam. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een lease auto.