Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arrogant, ligeglad selskab, som ikke vil hjælpe med en total absurd banal ting. Ren bondefangeri at være i og penge direkte ud af vinduet. Tegn aldrig, aldrig, aldrig en sundhedsforsikring her og bed... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ADVARSEL!!!!! Umuligt at komme ud af og det er aaaaaalt for dyrt. De slår plat sammen med bankerne på uvidende førstegangshuskøbere. Gå langt uden om letpension, hvis din "rådgiver" anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg anbefalede min søn at tegne en letsikring ved sygdom. Han blev uarbejdsdygtig 17/3-2025 de har ikke udbetalt en krone endnu. De har kun begrundelser, som ikke fremgår af policen. Jeg har anbefal... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God forrentning på min livrente, men jeg savner i høj grad, at få noget løbende information om mine udbetalinger. Andre Selskaber jeg kender giver en "lønseddel", hver måned sammen med udbetalin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

1,6

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HVORDAN KAN DET LADE SIG GØR!?

Min mand ser på hans kontoudskrift at dette scamer firma har trukket 2 beløber fra hans konto!? Den ene på 405kr og en dødsforSikring på 2920kr!!!? HAN HAR ALDRIG HØRT ELLER SET DETTE FORSIKRINGS SELSKAB!? HVORDAN KAN DET OVERHOVEDET LADE SIG GØR!!!!???! Han har hverken set hørt eller skrevet under på noget!!!!??? De penge skal sendes tilbage på hans konto og vi ringer til bank og advokat imorgen tidligt! Det er så underligt at det overhovedet har kunne lade sig gør!!??? Hvordan kan de trække penge fra en som ikke engang har hørt om deres forsikring? Det er et mysterie som skal løses!
VI ER RASENDE OG STOPPER IKKE FØR VI KOMMER TIL BUNDS I DETTE!!!!
Også skal det os siges min mand har meget styr på hvad han betaler og hvad der står på hans pbs. Hvordan i alverden kan en forsikring som han aldrig har hørt om trække hans penge!!!??? Det er noget hacker shitt er jeg bange for! DET SKAL STOPPES!!!!! Og hvordan kan de overhovedet tage penge fra en konto uden at informere en om det? Min mand har aldrig modtaget 1 eneste e-mail eller noget fra dette selvskab? Som sagt aldrig hørt om dette selvskab!!??? Det er ikke normalt!

2 januari 2023

Hold jer væk

Hold jer væk! Er lige blevet opkrævet 250 kr. af Sparekassen Kronjylland.. for at opsige en forsikring på et lån, der for længst er betalt.

31 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk- jeg har lånt penge…

Hold dig langt væk- jeg har lånt penge i banken som krævede en forsikring igennem letpension. ( der er DYRT)

Betalte mit banklån før tid, og kunne næsten ikke komme ud af letpension igen, det kostede også knap 300 kr. at komme ud fordi mit lån var blevet betalt, udover at jeg også lige skulle blive en måned ekstra. ! Det må da være en sag for medierne!

19 mei 2021

ADVARSEL!!!!!

ADVARSEL!!!!!
Umuligt at komme ud af og det er aaaaaalt for dyrt.

De slår plat sammen med bankerne på uvidende førstegangshuskøbere.

Gå langt uden om letpension, hvis din "rådgiver" anbefaler letpension eller letforsikring eller hvordan de nu forsøger at lokke penge ud af sig. Så løb skrigende bort.
Brug din alm forsikring istedet. Det er garanteret billigere og meget lettere at komme ud af.

25 april 2021

Letpension

Letpension - et fordyrende mellemled som koster det hvide ud af øjnene, men uden at man får noget til gengæld. Det vil være en større fornøjelse, at smide pengene ud af vinduet.
Hvad skal sådan noget være godt for?

14 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De lokkernes guld og grønne skove

De lokkernes guld og grønne skove, man har aldrig rigtig en fornemmelse for hvad tingene kosterder bliver slynget hvis og hvis og hvis ud i tide og utide, og lige pludselig har man 8500 fattigere uden at vide hvorfor og derefterstarter abonomentet på 1900..
Straight op svindel

12 juni 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De trækker højere gebyrer end aftalt, igen og igen og igen og igen

Jeg har nåk sjældent oplevet så dårlig styring af kundernes penge. De gebyrer der er aftale på min pensionsaftale kigger de ikke på, men hæver helt andre og højere gebyrer og når man henvender sig til sin bank tager det meget lang tid før de retter, og der er ingen undskylkdning bagefter.
Sidste år oplevede jeg 3 gange at de havde trukket forkert og så måtte det jo køre, men nej, 1. Januar i åpr var det o-stillet, så nu har jeg konstateret at de har hævet 3 gange det aftalte af indbetalingerne, degt tog igen nogle uger før de indrømmede det og fik det rettet.
Som kunde i Letpension skal man selv kunne gennemskue otdningen, og kunne beregne sine gebyrer da man ikke kan stole på selskabet.
Jeg vil anbefale alle kunder løbende at kontroillere om selskabet trækker korrekt.

27 september 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ: Man kan ikke opsige sine forsikringer!

Jeg oprettede i sin tid 2 letforsikringer ved Letpension. Det skete på min daværende bankrådgivers opfordring i forbindelse med mit første boligkøb.
Efter 4 år ønsker jeg at opsige mine forsikringer, MEN det kan man ikke direkte ved Letpension!!! De skriver bare, at det skal man gøre ved den bank der oprettede forsikringerne.
I mellemtiden har jeg skiftet bank, så det er ikke så let. Og i disse tider, hvor banker går konkurs i tide og utide kan man let stå med en forsikring, der aldrig kan opsiges!!!
Et god råd til andre førstegangskøbere: Undgå Letpension, og få i stedet en opgradering af din almindelige pensionsordning og / ulykkes forsikring. Det er både billigere og lettere!

23 december 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.