Jeg har lige fået mit kørekort i første hug. Jeg kan klart anbefale Lisbeths køreskole! Jeg tog kørekort i Odense og havde kørelæren Phillip. Han får en varm anbefaling herfra! En tålmodig, forståend... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en super god oplevelse med at tage kørekort her i Odense! Philip var fantastisk god til at undervise med godt humør og sørgede for at alle forstod undervisningen Bent er en skrap men fa... Toon meer
Det var en virkelig fed oplevelse! Super dygtige kørelærere, god energi og en sjov og hyggelig tid hos Lisbeth Køreskole. Henrik, Lasse og Steffen er alle gode kørelærere. Jeg fik desværre ikk... Toon meer
Nu har jeg både taget mit A2 og mit A motorcykel kørekort ved Lisbeths køreskole og specifikt ved Bjarne. Klar anbefaling, det er nemt når man har en kompetent kørelærer som også gerne vil dig det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante
Contactgegevens
Vranderupvej 15, 6000, Kolding, Denemarken
- info@lisbeth.dk
- www.lisbeth.dk
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
5 store stjerner til Jesper
5 store stjerner til Jesper. Han var en super støtte og fik mig sikkert gennem forløbet til BE-kort 😊
Kan kun sige 5 stjerner plus til Bjarne…
Kan kun sige 5 stjerner plus til Bjarne fra Fredericia, alt bestået i første forsøg og kun 2 måneder fra start dato til bestået prøve. Tusind tak for nem og ubesværlig læring varme anbefalinger her fra
Jesper er knivskarp til tricks og tips…
Jesper er knivskarp til tricks og tips til trailerkørsel- også bakning 😎
Mega god oplevelse
Jeg kan klart anbefale Lisbeth køreskole!
Jeg har taget kørekort i Risskov-afdelingen, og har været så heldig at få Jan Christensen som kørelærer. Han er mega dygtig til at lære fra sig og rigtig god at køre med (bestod både teori og køreprøven i første forsøg!)
Kæmpe anbefaling!!
Vejles bedste køreskole
Jeg har været meget tilfreds med min kørelærer Jan Andersen. Han er en god formidler, samt dygtig til at forklare og lærer. Grundet Jan og hans kolleger, dog mest Jan, bestod jeg både henholdsvis teori- og køreprøve i første forsøg.
Kan klart anbefales!
Jesper er super behagelig og fleksibel
Jesper er super behagelig og fleksibel. Jeg havde en godt forløb med BE kørekort.
lisbeth køreskole phillip
Jeg vil virkelig anbefale min køreskole, og især min kørelærer Phillip! Han har været mega god hele vejen igennem. Der var altid en hyggelig stemning, både til teori og når vi var ude at køre. Man følte sig aldrig dum over at spørge om noget, og han forklarede tingene på en måde, så det faktisk gav mening.
Til køretimerne var han altid rolig og tålmodig, og han gjorde det meget mindre nervepirrende at sidde bag rattet. Det føltes mere som at køre med en virkelig dygtig ven end en streng kørelærer, og det gjorde bare timerne meget sjovere.
Jeg ville stærkt anbefale phillip og lisbeth køreskole!
Jeg har kun rosende ord at sige om…
Jeg har kun rosende ord at sige om Phillip fra Odense-afdelingen. I de praktiske lektioner var jeg altid tryg pga. hans gode vejledning. Til de teoretiske lektioner formåede han at engagere og inspirere, så jeg bagefter har snakket teori uden for teorilokalet. Jeg føler mig klædt rigtigt godt på som ny bilist.
Dybt uansvarlige og UPROFESSIONELLE
Jeg har ikke taget mit kørekort hos dem, da jeg ikke høre noget godt om dem, der udover har jeg selv oplevet at deres kørelærer køre uforsvarligt og ikke engang selv køre efter reglerne, og dytter ved en hver mulighed, det er dybt uprofessionelt og jeg ville aldrig vælge en sådan køreskole. DET ER IKKE TILLADT AT BRYDE LOVEN, BARE FORDI MAN ER LIDT FORSINKET TIL EN KLIENT.
Nok en af de bedste for pengene
Virkelig godt og billigt. Markus er en fantastisk kørelærer.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Godt forløb
Gode lokaler , god undervisning og underviser, vel-organiseret og med fleksibel tidsplan
Fremragende oplevelse
Undervisning
Undervisning, teori og praktik fungerede helt som forventet, takket være min kørelære Daniel som gjorde det spændende og sjovt samtidig.
Brian fra Viborg er meget rummelig og tålmodig.
Mit mc kort kom i hus for snart 2 måneder siden. Jeg må sige, at det var svært som moden kvinde, men det havde ikke noget med kørelærerene at gøre, de var alle støttende og motiverende. Specielt vil jeg fremhæve Brian (Viborg), uden ham, tror jeg ikke det var lykkes.
Så tak for det, Brian.
superb delivery and going the extra for satisfaction
my teacher, Phillip
this is a man who will show up to your door at 7:00 if it helped you pass the exam, this is a man who gets external resources if it helped, This man would probably also perform a satanic ritual if it would help you pass the exam.
He has my utmost respect
Fem stjerner til Phillip fra Lisbeths i Odense
Phillip fra Lisbeths i Odense er Danmarks bedste kørelærer. Han er dygtig, tålmodig og har mange gode pædagogiske fif og tricks. Fremfor alt ser han mennesket han underviser - ikke bare en person som skal igennem systemet - og det gjorde den store forskel for os. Vi oplevede at Phillip gik "above and beyond" for at få min søns drøm om et kørekort opfyldt.
MC kort Esbjerg
MC kort Esbjerg
Jeg kan desværre ikke anbefale stedet for kvinder der gerne vil igang med mc kortet.Der er ikke den rette opbakning og forståelse for kvinder der ikke har prøvet at køre 2-hjulet før.
Mit råd til kvinder der gerne vil igang med mc-kortet, giv jer tid til at undersøge de udvalgte mc kørelærer før I går igang.
Hej Olav
Tak for din besked. Du spørger efter en uddybning af min anmeldelse, og jeg vil gerne forklare, hvad der lå til grund for min oplevelse af forløbet.
Overgangen fra et mindre køretøj til en større motorcykel var udfordrende for mig, og jeg oplevede ikke, at der blev afsat nok tid eller ro til tilvænning. På det køretekniske anlæg var vi i fire timer uden pause på en meget varm dag, uden mulighed for at komme på toilet eller kunne indtage noget vand. Flere af os blev utilpasse, og instruktionerne var svære at følge. Når vi ikke forstod dem, blev vi mødt af højlydte irettesættelser over headset, hvilket gjorde situationen ubehagelig i en læringssituation, hvor man i forvejen er presset.
Til flere af mine efterfølgende køretimer oplevede jeg igen højlydt skældud over intercom. Det gjorde det svært at holde koncentrationen og udvikle mig. Da jeg tog en ekstra time sammen med en anden elev, oplevede jeg, at hun modtog den samme hårde tone, som jeg ellers havde oplevet. Det efterlod mig med en fornemmelse af, at kommunikationen generelt var meget hård og ikke tilpasset den enkelte elevs behov.
Derudover kom du ofte for sent til undervisningen, og vi måtte flere gange ringe efter dig for at få timen i gang. Det skabte ekstra stress, især når man i forvejen er nervøs og gerne vil gøre det rigtigt.
Jeg savnede at blive mødt med forståelse, når noget var nyt eller svært, og at få mere konkret hjælp til de ting, jeg kæmpede med. Den manglende støtte og den hårde tone gjorde det vanskeligt at bevare motivationen.
Til selve køreprøven var der også udfordringer. Du kom for sent, og vi måtte selv opstille banen, hvilket tog over en halv time. Den tid, der skulle have været brugt på at øve, gik derfor med opsætning, og vi havde kun et kvarter tilbage til træning i en opsætning, vi ikke var vant til. Igen var tonen hård, hvilket øgede nervøsiteten. Min medkursist blev meget berørt, og den motorsagkyndige måtte hjælpe hende igennem.
Vi bestod heldigvis begge prøven og fik ros for vores kørsel, hvilket var rart. Men set som helhed var forløbet præget af utryghed, frustration og manglende "pædagogisk støtte", og det er baggrunden for min anmeldelse.
Jeg håber, dette giver dig et klarere billede af mine oplevelser.
Henriette
tak for jeres gensvar
I skriver dette
"Tak fordi du har taget dig tid til at uddybe din oplevelse. Det sætter vi stor pris på, selvom det naturligvis er svært at læse, at dit forløb har været præget af utryghed og utilfredshed."
nu bliver jeg lidt nysgerrig på hvad er det der er svært at læse, at at forløbet har været præget af utryghed og utilfredshed?

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Rigtig gode og rare lærer.
Lees meer over geverifieerde reviews.