SLECHTE SERVICE In maart een mooi (dacht ik) jurkje…
In maart een mooi (dacht ik) jurkje besteld. In verpakking laten zitten met kaartje eraan, omdat het voor een bruiloft is binnenkort
Door omstandigheden paste ik het jurkje niet meer niet binnen de retour tijd
Lizalau een email gestuurd of het nog terug mocht en ze een uitzondering konden maken ( waarop ik antwoord kreeg : nee, maar we kunnen wel foto's maken of sturen zodat je het op vinted kan zetten!!?? ( was niet mijn vraag)
Daarna besloten omdat het een duur jurkje was, het te laten uitleggen bij een hele goede coupeuse
Aldus daar gebracht
De coupeuse heeft het helemaal netjes vermaakt.
Toen ik deze 2 weken terug op kon halen gaf de coupeuse aan: er zit een weef fout in je jurk. Heb je dat zelf al gezien ?
Niet dus. Ik bekijk niet elke centimeter vsn een nieuwe jurk.
Hiervan foto s gemaakt
Opgestuurd naar klantenservice .een hoop heen en weer gezeur van ze.
Want ja misschien heeft de coupeuse dat gedaan of heb je het gewassen en aan gehad...!! ( met kaartje en al? )
Er staat op hun site: met zorg, en een beetje trots worden ónze producten ingepakt en verzonden!!
Zorg dus niet!! Massa productie en er wordt he le maal niet naar de kleding gekeken hoe het uit de fabriek komt!
Maar ze houden vol dat het wel zelf is gedaan etc etc of ze hebben de foto s nog eens goed bekeken en het lijkt geen weef fout etc
Nog steeds zit het kaartje eraan en is de plastic zak die eromheen zat er nog omheen
Op kosten gejaagd worden zo vlak voor een bruiloft!
Ga je zo met jullie naasten om? Nunspeet, zegt genoeg
Krijgt een staartje
dus mensen, niet kopen daar
Want ze naaien je waar je bij staat