De 1 armband top,de 2 is volledig verandert aa de binnenkant kleur en zilver is weg ervan,geen mooie reklame
Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... Toon meer
Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... Toon meer
Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.
Nederland
- info@magnetox.nl
- www.magnetox.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik had een helende Stone armband…
Ik had een helende Stone armband besteld, maar deze was niet leverbaar door een productie fout. ze hadden mij een andere armband gestuurd maar deze was niet helemaal mijn smaak. Na een mailtje naar magnetox mocht ik een andere armband uitzoeken.
Top service
Ik wacht nog altijd!
Ik heb nog altijd mijn beloofde inkortsetje niet ontvangen. Jullie gingen mij die toesturen als ik een review plaatste. Dit deed ik op 4 januari! We zijn ondertussen 28 februari! Ik kreeg ook geen antwoord op mijn verstuurde emails. Daarom probeer ik het langs deze weg! Hopelijk komt dit alsnog in orde.
28 februari 2023
Nu, 27 maart 2023, vraag ik nogmaals naar mijn inkortsetje. Of krijg ik een antwoordje?
Heel slecht
Hallo,
Ik heb mijn eerdere review verwijderd omdat jullie hierom vroegen. Ik zou dan ook nog 1 gratis armband krijgen en ook mijn bestelling(3 armbanden) zouden voor de kerst in huis zijn.
Ik heb na 4 weken nog steeds niets gezien.
Ja ik krijg wel steeds berichten dat ik moet invullen hoe de armbanden bevallen en nu zelfs een betaal herinnering van Klarna 🤔😞
Ik heb snel andere cadeautjes gekocht omdat jullie je afspraken niet nakomen en niet op e-mails reageren. Ook telefonisch een drama.
Hele slechte zaak dit!
woedend

Mooie oorbellen
Snelle levering.
Mooie oorbellen. Ik heb ze gekocht met korting de standaard prijs van ong 72€ zou ik te veel vinden. Prijs / kwaliteit
Of ze werken durf ik niet te zeggen. Ik merk geen verschil tussen wel/niet dragen.
Zoals de vorige keer een mooi product…
Zoals de vorige keer een mooi product ontvangen.helaas zonder inkortset
Juiste product geleverd
Juiste product geleverd. Snelle levering. Jammere was dat het product in een open papieren brief envelop door de brievenbus gedrukt was. Zelf zou ik iets dikkere enveloppen nemen met bubblewrap erin.
Goed opgelost probleem van Magnetox
Mijn bestelling is door Magnetox nog niet verstuurd.
Wel betaald, maar nog niets ontvangen. Mijn vorige bestellingen had ik netjes gekregen, dus vertrouwde ik er op dat het deze keer ook goed zou gaan, niet dus....!
Slechte zaak!
5 maart 2023
Moet even rectificeren, na enkele weken te hebben gewacht, na gemaild te hebben, is het dankzij Noah van Magnetox toch uiteindelijk goed gekomen.
Vriendelijke mail gekregen en mijn bestelling toch gekregen.
Door verschillende problemen met het internet en mail verkeer en kwaliteits problemen met het product, hadden ze mijn bestelling over het hoofd gezien en alsnog na gestuurd. Ben zeer tevreden over de afhandeling achteraf gezien en wil daarom dit even rechtzetten.

Antwoord van Magnetox
Bestelling nog steeds niet ontvangen al…boos
Bestelling nog steeds niet ontvangen al twee mails gestuurd nog steeds niets zending is betaald .

Armband Valena
Het heeft even geduurd , door mail problemen,
maar het is toch aangekomen.
Zijn wij blij mee!!!!

Nette oplossing
Klacht over levering. Magnetox had problemen met e-mails. Konden zij niets aan doen. Klacht ingetrokken. Als compensatie een gratis armband aangeboden gekregen. Netjes.

Voldoende
Update 15 december:
Product ontvangen en bericht gekregen over technisch probleem en opties voor tegemoetkoming.
Er staat levering binnen 1-3 werkdagen. Ben 1,5 week verder en heb nog niks. Ook geen info gekregen of update

Antwoord van Magnetox
Ik heb vele weken ( eind september )…
Na vele weken wachten eindelijk de armband ontvangen

Antwoord van Magnetox
Had een verkeerde ring gekregen, maar mooie oplossing gemaakt
Had een verkeerde ring gekregen, paar mailtjes gedaan naar de klantenservice en samen tot een mooie oplossing gekomen!
Goede service!
Super ben er erg blij mee en werkt top
Super ben er erg blij mee en werkt top
Helpt echt
Wacht nog steeds op mijn bestelling
Wacht nog steeds op mijn bestelling. Heb meerdere emails en een contactformulier verstuurd maar tot op heden nog geen reactie terug gekregen.

Antwoord van Magnetox
Nog steeds geen reactie van de…
Nog steeds geen reactie van de klantenservice. Al 4x aangeschreven.
Treurig. Bij dit bedrijf bestel ik echt niks meer.
Beloftes maar niks nakomen.

Mooie armband goede service
4de armband die ik bestel
4de armband die ik bestel!
Ik geef ze ook cadeau. Ze werken echt. Ik heb bijna geen opvliegers meer en slaap rustiger.