Dejlig oplevelse ved køb af elbil hos Erik Maibom. Professionel handel med sælger Nawros Amin som igennem hele forløbet var venlig og bestemt ikke uden humor.
Lees wat reviewers zeggen
Meget hurtig betjening. Personalet er altid meget venlig og imødekommende. Stor hjælp af Carsten Roskjær og Jens Lang.
Super god oplevelse at købe bil hos Maibom. Endda en brugt ældre bil, med få km som stod som ny. Medarb Nawrow formåede at holde hovedet koldt og bevarede tålmodigheden til trods for mine mange... Toon meer
Peugeot gik desværre for tidligt på markedet med deres elbiler, som der gang på gang har været problemer med. Man får kun app’en med de første 6 måneder, herefter er det betaling. Jeg kunn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi kan tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang. Vi er et værksted af høj kvalitet og store ambitioner, og går derfor også op i godt håndværk. Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat. Vi tror på at god service er lig med god forretning, og det betyder meget for os at kunden forlader vores værksted med et smil. Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes. Vi bruger alene de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde 3 års garanti - og dette gælder naturligvis også det udførte arbejde. Vi er et værksted med et godt mandskab, som står klar til at betjene deres køretøj. Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at tage imod dig og din bil, og besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Vi holder naturligvis altid hvad vi lover, og skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, kontakter vi dig altid før vi går i gang med eventuelle ekstra opgaver. Vi byder velkommen med Danmarks største varelager og op til 3 års garanti på arbejde og egne reservedele. Vi ser frem til at kunne betjene dem.
Contactgegevens
Padevænget 3, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@maibom.dk
- www.maibom.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Forløbet hos jer gik over al…
Forløbet hos jer gik over al forventning,så det var til ug+.
Altid en god service
Altid en god service, pæn og ren bil, jeg venter til bilen er færdig, der er drikkevarer og det tager ikke så lang tid før bilen er klar. Mvh. Yvonne Zinck Rasmussen
Har intet at klage over,
Super sælger gavhurtig rådgivning efter…
Super sælger gavhurtig rådgivning efter vores ønsker.
Dejligt sted at handle og Jens er en…
Dejligt sted at handle og Jens er en god sælger. Vi er meget tilfredse.
Meget hurtig betjening.
Meget hurtig betjening.
Personalet er altid meget venlig og imødekommende.
Stor hjælp af Carsten Roskjær og Jens Lang.
Opel Mokka
Det er et venligt personale, som tæller meget.
Der er også et lille men. Har købt en Opel Mokka som ikke har været opdateret og nu skal på værksted i 2 dage !!
Rigtig god service og venligt personale
Rigtig god service og venligt personale
Kompetent og imødekommende service og…
Kompetent og imødekommende service og rådgivning!
Fik så fin service
Fik så fin service, af Steffen, og den bedste bil
Der er god service og de kan svare på…
Der er god service og de kan svare på alle spørgsmål.
De er meget hjælpsom.
Super service.
Jeg har kun haft meget gode oplevelser hos Maibom, alt er perfekt og til en fornuftig pris. Danmarks bedste.
Rigtig god service
Rigtig god service, og tålmodighed med at forklare hvordan min bil virkede
Jeg købte bil 2 mdr siden dette har jeg…
Jeg købte bil 2 mdr siden dette har jeg raidet jeg er glad for bilen, og har kun lige talt tilfreds med jer en enkelt gang siden så jeg er vældig tilfreds
Dejlig oplevelse ved køb af elbil hos Erik Maibom.
Dejlig oplevelse ved køb af elbil hos Erik Maibom.
Meget skuffende oplevelse hos Maibom Peugeot Aalborg.
Min Peugeot blev indkaldt til en officiel kampagne fra Peugeot. I forbindelse med kampagnen opdaterede værkstedet bilens software. Da jeg hentede bilen, viste den straks en motorfejl. Jeg tog billeder af fejlen med det samme og kontaktede Maibom telefonisk, så de kunne notere, at problemet var opstået direkte efter deres arbejde på bilen.
Jeg fik først en ny tid cirka tre uger senere. Da bilen endelig kom ind, fik jeg besked om, at jeg skulle betale omkring 2.000 kr. for en fejlsøgning, hvis de skulle kigge nærmere på problemet. Ellers ville de ikke gøre noget.
Det mest frustrerende var dialogen med medarbejderen, som efter min opfattelse var meget lidt interesseret i at finde en løsning eller indgå et kompromis. Han gentog flere gange ordret: "Vi har ikke splittet din bil ad", og brugte dette som argument for, at værkstedet ikke ville påtage sig udgiften til en fejlsøgning. For mig handler sagen ikke om, hvorvidt bilen er blevet skilt ad, men om at fejlen opstod umiddelbart efter en softwareopdatering udført af værkstedet.
Jeg forventede som minimum, at værkstedet ville undersøge, om der kunne være en sammenhæng mellem deres arbejde og den fejl, der opstod direkte efterfølgende. Det var der desværre ingen vilje til.
Resultatet er, at jeg over to besøg ikke har fået løst noget som helst. Til gengæld har jeg brugt tid på telefonopkald, ventetid og værkstedsbesøg uden resultat.
Jeg havde forventet en langt bedre kundeservice, større ansvarsfølelse og en mere løsningsorienteret tilgang fra et autoriseret Peugeot-værksted.
Min oplevelse gør desværre, at jeg ikke kan anbefale værkstedet.
Jeg kontaktede værkstedet, da jeg havde problemer med min bil, og spurgte blandt andet, om de kunne skifte hjælpebatteriet. Her fik jeg svaret, at det kunne jeg vel selv gøre. Problemet viste sig dog ikke at være så enkelt.
Lørdag blev bilen afleveret hos værkstedet af Dansk Autohjælp. I dag er det onsdag, og jeg har stadig ikke modtaget nogen status eller tilbagemelding. Da jeg selv ringede for at høre nærmere, fik jeg blot at vide, at de ville kontakte mig, hvis der var nyt. Samtidig blev jeg informeret om, at der på nogle værksteder kan være op til seks ugers ventetid.
Det, der især skuffer mig, er den måde, jeg er blevet mødt på. Jeg har gennem hele forløbet været venlig og forstående, men oplevede alligevel værkføreren som uhøflig og uinteresseret i at hjælpe. Jeg tænker, at det måske siger noget om, hvorvidt man bør handle hos Maribo Aalborg – eller måske Peugeot generelt.
På nuværende tidspunkt overvejer jeg at få Dansk Autohjælp til at flytte bilen til et andet værksted, som forhåbentlig kan tilbyde både bedre kommunikation og de nødvendige kompetencer til at finde og løse problemet.
Jeg arbejder selv som værkfører og ved derfor, hvor vigtigt god kundeservice og løbende information er, når en kunde står uden sin bil. Desværre har denne oplevelse været langt under det niveau, jeg forventer af et autoriseret værksted.
Min oplevelse gør desværre, at jeg ikke kan anbefale værkstedet.
Lees meer over geverifieerde reviews.