Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse! Rasmus og kollegaerne er meget venlige, hjælpsomme og meget professionelle. Der blev taget godt hånd om alle spørgsmål, og man føler sig virkelig velkommen. Kan varmt anbefale det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sødt personale, der står klar på at hjælpe. De er meget dygtige synsmænd som virkelig har styr på tingene. Kæmpe anbefaling herfra

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,4

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ringe service!

Jeg får Lørdag 4/7 lavet et synstjek på min bil. Lidt småfejl var der men ikke noget alvorligt så det var super. Jeg får fejlene udbedret og tager til Hjørring synshal 6/7 og kan så få konstateret at min bagbro er tæret. Hvilket ikke blev nævnt til synstjekket. Virkelig ringe service fra deres side.

4 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har benyttet vodskov bilsyn længe og i år blev så sidste gang

Har benyttet vodskov bilsyn længe og til en del biler, plejer at være super service og professionelt. Bilen blev syntes af to yngre medarbejdrere med inblandning af 3 mand. de fleste fejl der blev fundet var helt reelle og selvfølgelig skal laves, men nogle af fejlene var helt hen i vejret. Bla en fjeder som var knækket, da jeg spurgte om hvor den var knækket stod der to mand med spejle som ikke kunne fejlen og der blev skrabet maling og isolering af kun for at konstatere at jeg havde ret i at fjeder ikke var knækket alligevel det er simpelthen ikke professionelt.

13 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin oplevelse en lørdag

Jeg har en bil, der skal skulle være synet i februar, som jeg ikke lige havde fået kørt til syn. Den skulle dog synes inden jeg begyndte at få bøder.
Så en lørdag tænkte jeg, at der måtte da være en synshal, der har åbent om lørdagen, men jeg kunne kun finde én, nemlig Bilsyn Vodskov.
Jeg var lidt betænkelig, dels pga. de mange dårlige rygter mv. og de mange dårlige anmeldelser herinde, men jeg tænkte, at det lige skulle prøves....
Så jeg kørte derop, unden at have bestilt tid. Jeg måtte vente ca. 30 min., hvorefter bilen kom ind til syn. Dette skyldtes udelukkede, at der var et syn igang og at der kom
Bilen havde ikke været på værksted inden. Jeg var klar over, at bremseskiverne foran var noget rustne, da bilen kører meget lidt, men jeg tog chancen.
Bilen kunne ikke godkendes og medarbejderne var god til at vise mig hvorfor, og forklarer, at jeg skulle have de skiver skiftet eller drejet af, inden den kunne synes, hvilket jo er reelt og fair behandling. Som min mekaniker også bekræftede efterfølgende.
Det kostede lidt ekstra end den normale pris i Aalborg området, men det er sådan set også fair nok, når de holder åbent om lørdagen og jeg kom uden at have bestilt tid.
Synsmanden fik så registreret et helt forkert km-tal ved synet (et 0 for meget). Det har de efterfølgende rettet.
Jeg var lidt betænkelig pga. af de mange dårlige anmeldelser herinde, men jeg fik en god og fair service. At bilen ikke blev godkendt, var jo også "efter bogen".
Da det nogle gange kan være svært at passe et syn ind i hverdagen, så er det rart, at have muligheden for at få synet en bil en lørdag. Så det vil jeg sikkert benytte igen en anden gang.

28 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som mekaniker har jeg været hos flere…

Som mekaniker har jeg været hos flere synshaller. Har altid i Vodskov blevet behandlet fantastisk. Selv om jeg ikke bestiller tid er der altid fundet tid så de biler jeg kommer med er taget hånd om. Føler mig altid velkommen, så kan kun anbefale Bilsyn Vodskov.

28 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk det en svindle forretning

Hvis det var muligt vil der være 0 stjerner . Manden kan ikke finde ud af at starte en bil, som min nevø på 4 år kan uden problemer. Ødelægger bil sågar også. Mener det er noget galt med den som er blevet lavet af en professionel mekaniker for mindre en 2 timer siden

12 maart 2026

Svindel og humbug i Støvring Bilsyn

Det ville være passende at give nul stjerner, men er desværre ikke en mulighed!
Klog af skade vil jeg fremover tjekke Trustpilot. Utroligt de vil skabe sig så dårligt et ry,
Jeg fik præcis samme lusede behandling som en del andre.
Bilsyn Støvring kasserede min bil. Dagen efter opsøgte jeg min mekaniker. Bilen fejlede ingenting. Jeg kørte til omsyn, og vupti, så blev min bil sørme godkendt! Uden at mekanikeren foretog sig andet end at ryste på hovedet.

Jeg har klaget til Færdselsstyrelsen, men de giver mig ikke medhold. Betryggende at en myndighed tillader svindel!

Bilsyn Støvring (som er samme ejer af den i Vodskov) er svindel og humbug 😡 og åbenbart en ren pengemaskine. Min mekaniker kendte godt til deres måde at føre forretning på. men de vidste ikke, at jeg var kørt til Støvring.
Så måske en god ide at spørge sin mekaniker om hvor man IKKE skal få synet sin bil.

28 oktober 2025

Kasserede min bil

Kasserede min bil. Kørte videre til mekaniker og den fejlede ingenting og blev synet andet sted men , 1600 kr fattigere (mekanikker og omsyn). Kørte der efter op til dem for at sige de havde lavet fejl og måske de kunne refunder de 600 kr. De "stjal fra mig. De fandt ud af de havde lavet fejl men det kunne de ikke gøre noget ved. Svindel og humbug 😡

18 juni 2025

Elendig service!

Elendig service!

Jeg har sjældent oplevet så ringe service som hos Vodskov Bilsyn. Det virker som om kundeservice er et fremmedord her. Synsmanden Kim var meget nedladende i sin tone og det virkede som om han følte sig hævet over andre.

1 mei 2025

Minusstjerner

Hvis man kunne give minusstjerner, havde vi gjort det. Jeg ville ønske, at vi havde læst op på Trustpilot og Facebook, inden vi valgte Vodskov Bilsyn!!! Allerede ved ankomsten bemærkede vi en meget mærkelig tilgang, da synsmanden oplyste, at han allerede var startet på synet, før bilen overhovedet var ankommet. Dette gav os en følelse af, at beslutningen om at finde fejl på bilen var truffet på forhånd.
Inden synet havde vi fået bilen grundigt gennemgået af en erfaren og dygtig mekaniker, som havde udbedret eventuelle fejl. Vi har derfor brugt mange penge på at sikre, at bilen var i orden. Ved synet blev der banket og tæsket så hårdt under bilen, at det nærmest kunne høres, hvis man stod 500 meter væk. Efterfølgende har vi fundet mange mærker under bilen.
Vi fik skiftet bilens pærer dagen inden synet, men fik en væsentlig fejl på, at en pære var gået. Dette må være sket under synet, da alle pærer virkede, da bilen blev kørt ind i hallen. Men som der blev tæsket løs på bilen, så skulle det næsten ske. Som en anden anmelder skriver, blev der også ved os rigtigt nok peget på rust i bagbroen, hvilket vi få dage forinden havde fået kontrolleret af mekanikeren uden bemærkninger. Afslutningsvis blev vi informeret om, at bilen havde så mange væsentlige fejl, at det var tæt på, at vi ikke måtte køre derfra. Dette er en fuldstændig uhørt udtalelse, da bilen dagen forinden var vurderet til at være i rigtig god stand af en autoriseret mekaniker.
En anden kunde overhørte den hårde voksen skældud, vi fik, og turde nærmest ikke at få synet sin bil. Vi vælger 100 % at få bilen omsynet et andet sted og kommer aldrig igen!

13 mei 2025

Utrolig dårlig oplevelse

Magen til krakilsk synshal skal man dælme lede længe efter. INGEN forstand på ældre biler!
Først blev man mødt af en virkeligt sur synsmand over at man kom 5 min forsent. Dernæst fik jeg ellers lov til at stå i næsten 1 time og vente på at det blev min tur.
Også var der ellers 4 folk som gik rundt og bankede løs i undervognen på min 35 år gamle bil. Har sjældent oplevet nogle slå så hårdt med en hammer - så hårdt så der er utallige mærker og skal pletmales i undervognen. Synet blev stoppet ca halvvejs inde da fejllisten blev for lang, bl.a. en "defekt tandstang".
Dette blev efterfølgende tjekket og der var intet galt med tandstangen.
De øvrige fejl blev udbedret og jeg kørte til en anden synshal. Her blev bilen godkendt med det samme.
Vil aldrig anbefale dette sted til nogle!

18 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse…

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse hos Vodskov Bilsyn. Hans, som betjente mig, var ekstremt uprofessionel og uhøflig. Han talte nedladende til mig og opførte sig på en måde, der gjorde oplevelsen meget ubehagelig. Jeg forventer en vis standard af service, især når man betaler for en ydelse, men det var desværre ikke tilfældet her. Jeg kan ikke anbefale dette sted og vil fremover vælge et andet bilsynscenter.

14 maart 2025

Kristian Thomsen

Kristian Thomsen
Til dig der har været så dygtig og tage dig tid til og skrive den fine anmeldelse til os, så vil jeg anbefale at næste gang du sætter dig ned foran din computer og får lyst til og skrive noget om andre så gør dig selv lige den tjeneste og skrive til de rigtige personer, da vi ikke sælger biler ved os, kan du ha en RIGTIG god dag, du har lige reddet vores 😂😂😂

14 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service / uforskammet kundeservice.

Min far og jeg var kørt til Vodskov efter en EV bil som var listet til 38kw En Huyndai Ioniq v2, Vi kørte 250 km for at være de første som ville kigge på den. En person gik ud for at finde den og ankom ca 5-10 min senere med en Ioniq 1 28kw. Min far indformere dem om dette og bliver fortalt at han jo kunne have haft ringet i forvejen hvilket jo er komplet inkompetent at sige fra en sælgers side da selve bilen var skrevet ind fordi man ikke kan finde ud af at lave sit arbejde godt nok fra starten.

7 september 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.