Jeg får Lørdag 4/7 lavet et synstjek på min bil. Lidt småfejl var der men ikke noget alvorligt så det var super. Jeg får fejlene udbedret og tager til Hjørring synshal 6/7 og kan så få konstateret at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har benyttet vodskov bilsyn længe og til en del biler, plejer at være super service og professionelt. Bilen blev syntes af to yngre medarbejdrere med inblandning af 3 mand. de fleste fejl der blev f... Toon meer
Super god oplevelse! Rasmus og kollegaerne er meget venlige, hjælpsomme og meget professionelle. Der blev taget godt hånd om alle spørgsmål, og man føler sig virkelig velkommen. Kan varmt anbefale det... Toon meer
Sødt personale, der står klar på at hjælpe. De er meget dygtige synsmænd som virkelig har styr på tingene. Kæmpe anbefaling herfra
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Racist medarbejder
Helt forfærdelig medarbejder. Kommer med racistiske udtalelser hold jer langt væk. E
Meget tllfreds
Smilende, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, som gav en god service.
Vi har før fået synet bil hos dem og aldrig oplevet noget negativt.
De er dygtig til deres arbejde.
Kan kun anbefalde Bilsyn Vodskovs hos…
Stort anbefalde Bilsyn Vodskovs pga hos dem er der er venligt/professionelt personale, God service, ærligt rådgivning.
Ens Bil er i de bedste hænder, hos Bilsyn vodskovs, og deres team.
Imødekommende, glad og venlig
Imødekommende, behagelig og yderst venlig personale.
Ærlig og fair syn. Kom med gode råd og vejledning om min bil. Hvad jeg skulle holde øje med, hvad der var tæt på at skulle skiftes og hvordan jeg kunne løse det ordentligt.
Tilmed åbent om lørdagen. Helt super service
Forkert omregistrering
I forbindelse med salg af vores bil, ønskede køber at anvende Bilsyn Vodskov til omregistreringen. Vi udarbejdede i fællesskab en standard fuldmagt, hvoraf det fremgik, hvem der var sælger og hvem der var køber til bilen. Synsmedarbejderen får omregistreret bilen til min mand istedet for køber og beder efterfølgende køberen af vores bil, om at betale for omregistreringen, og giver tydelig udtryk for at køber selv må finde ud af, hvordan det rettes. Da jeg dagen efter ringer for at få en forklaring, bliver jeg mødt af en meget aggressiv fremtoning og en medarbejder, der var meget stålsat på, at han blot havde gjort som det fremgik af fuldmagten - hvilket ikke kunne være mere usandt.
Der kan skr fejl, men ikke iorden, når man som fagperson ikke vil indrømme det og det er kunden der dels kommer til at betale for det og efterfølgende rydde op.
Jeg vil IKKE anbefale dette sted, hvis man ønsker professionalisme.
Hold jer langt væk ejeren har er…
Hold jer langt væk ejeren har er seriøst attitude problem. Jer har været der 2 gange med 2 forskellige biler jeg kører ældre biler og vil ikke være hellige og sige at de var 100% iorden men synsmanden er møj sur er ved at splitte det hele at. Den hammer de bruger kan slå hul i en hel ny bil vis man slår hårdt nok og der er slør i alt vis man lægger 100 kg i enden af det brækjern de bruger og alle ældre diesel biler kan ryge vis man ved hvordan man får dem til det og så elsker de at bruge kortet rust i bagbroen. Jeg har også en bekendt der var oppe at få en bil omregistreret fra papegøje til hvide plader og der var han ved at prøve at klippe pladerne i stedet og tage en ældre men helt iorden bil af vejen min bekendte måtte true med en politi anmeldelse for at få hvad han kom for.
Imødekommende og hurtig syn af bilen
Imødekommende og hurtig syn af bilen, kom kl 1430 ..kørte derfra 1520, Dette var uden tidsbestilling ....Har fået synet hos dem før, da de havde en afdeling i Nørresundby.....Det var også i top
ADVARSEL
ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL Vi købte en Audi A4 2,0 TDI årgang 2012, den 27.06.2023, hos firmaet Autotorvet, da den pågældende bil jo var nysynet den 12.06.2023 af firmaet Bilsyn Vodskov, og ikke have kørt siden, så derfor skulle jo alt det sikkerhedsmæssige være i orden, derfor købte vi den bil. Nu da vi har bilen på værksted for at få udskiftet bremse kalibrene, som hænger, på grund af rust. Der blev også konstateret at den nederste bære arm har slør, dette slør er så meget at den pågældende bille ikke måtte være synet.
Er gået væsentligt ned af bakke de…
Er gået væsentligt ned af bakke de senere år. Forrige gang var synslederen nød til at træde ind og få stoppet sine folk fordi de simpelthen brugte for lang tid.
Sidste gang formåede de at skrive et hul på til omsyn der var et fæste til kabelholder de havde banket ud, samt et defekt kødben der ikke fejlede noget. Medarbejderen i synshallen jeg fik lavet omsyn ved udtalte "hold da op, der er da vidst en synsmand der har haft en dårlig dag".
ringe service.
Virkelig ringe service.
Fik lavet et synstjek og får lavet de ting som stod på den seddel jeg fik med fra dem og de garanterer at den kan synes bag efter.
Kommer så til syn med bilen og så finder de mere som skal laves. Så nu tjener de så også lige penge på et omsyn. Virkelig dårlig stil.
Selvfølgelig skal bilen være iorden, men man burde have opdaget den fejl ved synstjek.
Så må den gældende medarbejder ikk have lavet sit arbejde godt nok 👎
Svindel og humbug 👎
Fatter ikk hvorfor man tilbyder et synstjek, når man ikk kan bruge det til noget som helst. med mindre det er for at tjene ekstra penge. Så kan man lige kassere bilen når den kommer til syn og så tjene penge på et omsyn også.
Virkelig dårlig stil 👎
Inkompetent syns folk
Kommer med et omsyn af bil og bliver først afvist og Bet om og komme igen dagen efter da de vil ha tüv på undervognen på papir da de skal skan dem ind osv, og ikk elektronisk overført selv om det vil gi det samme, men fair nok, får papir printet ud og kommer igen med dem som aftalt, den her gang bliver vi så afvist, da den pågældende medarbejder er for inkompetent til og udfør den slags uden hans chef er der til og holde ham i hånden og bliver så sendt væk atter engang med beskeden om og kom igen i morgen….
Vil ikke syne bil med Tüv godkendte…
Vil ikke syne bil med Tüv godkendte fjedre 🙄
Købte min første nye mc hos mc mægleren…
Købte min første nye mc hos mc mægleren hvor denne skulle leveres ny synet! Det blev den også dog med væsentlige fejl og mangler! Den blev blandt andet synet med et dæk mønster på under 0,80 mm samt alt for gamle dæk på over 9 år! Reglen for dæk er max 5 år!! Det er skræmmende at tænke på de kan godkende sådan mc og tanken om hvor mange de har sendt ud på landevejen gør ikke sagen bedre. Man kunne tro de 2 firmaer havde et “godt” samarbejde.
Jeg har meld dem begge til de fornødne myndigheder og de er nu på sagen. Jeg vil ikke anbefale Hverken mc mægleren eller synshallen, hvis man har sit liv kært.
Lees meer over geverifieerde reviews.