Jeg har haft mail-online i mange år, og nu synes jeg så lige at de skal have ros. Deres nye design er flot og fungerer rigtig godt. Lynhurtigt at logge på, og interessante nyheder på vejen. Syne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
mail-online.dk er til absolut dumpekarakter. Pludselig koster det mange penge at have sin "gratis" mail-konto, og ydermere er der forstyrrende annoncer fra dating firmaer mm. Det er bare slet ikke god... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Loggede lige på min konto her til morgen, og kunne til stor overraskelse se at mail-online har haft travlt i udviklingsafdelingen. Tillykke folks, det ser rigtig godt ud. En fornøjelse:-)
Bedrijf heeft geantwoord
Fint med en alternativ mail, der ikke er fyldt med reklamer mm. Havde log in problemer på et tidspunkt, men blev hjulpet meget fint af deres kundeservice.
Bedrijf heeft geantwoord
Sikker dansk email: Mail-Online er dansk, og har gennem mere end 20 år fungeret som foretrukken mailtjeneste for en lang række danskere. Vores servere er placeret i Danmark, og der ydes dansk mailsupport. Der vises ingen reklamer på Mail-Online. Hverken når du logger på din webmail eller via dine enheder. Dermed bruges dine persondata ikke til, at annoncører kan målrette deres budskaber til dig.
Maglebjergvej 6, 2800, Lyngby, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg forstår ikke hvad I mener og har absolut ikke mere tid til at komme videre. Jeg accepterer ikke udenlandsk
sprog til at skrive dette

Antwoord van Mail-Online.dk
En fremragende mail service kan kun give gode anbefalinger

Antwoord van Mail-Online.dk
Det koster penge. Mine venner kan ik forstå jeg vil betale, for at have en mail- adresse. De har oprettet en gratis. De mener jeg er godt dum. Jeg betaler gerne. Jeg vil nemlig ikke have nogen anden mail adresse ever. Kan huske denne her i søvne. Og så er det reklamefrit. Det er super. Jeg har haft denne mail i rigtig mange år. Jeg har kun kunnet komme i kontakt med jer via en mail. Det synes jeg var besværligt. Nogen siger det er fordi, det oprindeligt er en engelsk opfindelse. Det ved jeg ikke ? Men gør ikke nogen forskel. Det vigtigste er at få kontaktet jer, ved et problem. Og at hjælpen er hurtig retur. Og det er den

Antwoord van Mail-Online.dk
Nemt, hurtigt og med god support

Antwoord van Mail-Online.dk
Fantastisk brugeroplevelse med en god kundeservice

Antwoord van Mail-Online.dk
Betingelserne er kun nedadgående hos Mail-online, samtidigt med at priserne er gået op.
Der er INGEN kontrol med spam-mail eller muligheder for at afvise den.

Antwoord van Mail-Online.dk
Jeg er meget tilfreds med, der ikke er reklamer.
Jeg er ked af, det bliver så dyrt, når man ønsker mere kapacitet.

Antwoord van Mail-Online.dk
Fik hurtig og god hjælp hos kundeservice, da jeg efter mange, mange år havde brug for det.

Antwoord van Mail-Online.dk
Mail-online er meget stabilt og jeg har brugt det i årevis. Netop pga. den lange brugstid, følte jeg mig også lidt taget som gidsel, da det kom til at koste og det er ikke billigt at bruge det. Jeg har min mail ude mange steder, så jeg kan ikke bare lige skifte.