Inte alls en butik i Stockholm utan återförsäljare av typ Temu-skräp. Skulle läst recensionerna! Beställde skor som såg jättefina ut. Tog ett par veckor med shipping från Kina. När de väl kom i en grå... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick för lite storlek på mina skor och när jag skulle skicka dem tillbaka så ville dom att jag skulle betala 350SEK. Rekommenderar inte den här butik.
Beställde en vit skjorta i japansk stil. Vet inte vad det var för stil jag fick, men jag beställde 5XL, vilket också står på skjortan. Problemet är att jag inte ens fick den över huvudet. Det är raka... Toon meer
Vilket blufföretag!! Inget av det jag beställde är inte ens i närheten av vad det ser ut som på deras hemsida. Jag skrev till dem att jag ville ha en adress dit jag kan returnera varorna. Först efter... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
HANDLA INTE PÅ MAJA STOCKHOLM
Beställt en skjorta i st L brukar ha M/L
Förfärlig kvalitet och motsvarar st XS.Saknas ca 10 cm för att kunna knäppa den.
En stickad tröja, underbar på bild kom som en filtad akryl och alldeles för liten storlek.
Företaget fråntar sig allt ansvar och är hopplösa att kommunicera med.
Bluff från början!
Beställde 100%bomullströja
Beställde 100%bomullströja, fick en 100%polyester tröja
Har skrivit, får konstiga svar
Bett att få returkapp, ej fått
Hittar ingen adress att skicka tillbaka till
Jag har tröjan kvar o vet inte hur jag ska bli av med den
Ej betalat
Så detta är en stor bluffverksamhet
Ska sprida till alla jag känner
Köpte kortärmad pikétröja och fick en…
Köpte kortärmad pikétröja och fick en långärmad i fruktansvärd kvalite som åkte i soporna,det är billigare än att returnera till Kina.
Lurendrejeri !!! Klarna är inblandade som vanligt.
Äkta lågkvalité " sneakers " direkt…
Äkta lågkvalité " sneakers " direkt från Kina. Står ute då de luktar eller rättare sagt stinker kemikalier.
Orkar inte reklamera men oseriöst att utge kvalité men leverera riktigt dåliga skor.
VARNING för denna dropshippingsite.
VARNING
VARNING! OSERIÖST FÖRETAG!
SE ÖVRIGA OMDÖMEN
"Meddelandet levererades inte eftersom adressen nfo (a) majastockholm.com inte hittades eller inte kan ta emot e-post"
Totalt lurad !
Köpt en klänning som skulle vara grön men är blå. Urusel kvalite!!! Ngt foder fr begagnad kappa ser ut som.Passform!? Vet dom ej vad det är. Sydd av ngn amatör eller jag vet ej vem med denna kvalitet.Den skulle vara lång men den slutar vid knä.Bilden på deras hemsida missleder!Men värst är att det inte går att returnera.Ingen returadress, ingen retursedel,inget telefonnr. Bara email som man väntar på svar hur länge som helst.Via den erbjuder de nån sorts bonuscheck, sänkt priset på denna klänning ,om och om igen.Vilket strategi f att inte t emot returen i att inte betala tillbaka.De hänvisar till sin returpolicy att nedsatta varor får man inte returnera. Och alla deras varor ,som jag sett,är nedsatta! Titta efter du som handlar.Sådant skräp t klänning har jag köpt. Känner mig totalt lurad.Så mkt besvär och tid åt detta.Jag har betalt den via Klarna o därifrån nu reklamerar jag. Varit bortrest så jag betalade på Klarna innan jag såg klänningen. Men man har returrätt i 14 dgr ,distansköp ju. Du som vill handla därifrån tänk först två ggr.Dom gömmer sig bakom sin policy trots att det finns lagar om köpet på distans. Nej åter nej till köp fr Maja Stockholm. Lurad kan jag kalla mig.
Motsvarar inte bilderna
Motsvarar inte bilderna. Fruktansvärt. Produceras i Kina och tar över 2 veckor att komma fram. Materialet är uselt.
Tyget motsvarar inte bilden
Tyget motsvarar inte bilden. För liten storlek vill skicka tillbaks men får ingen returblankett. Har pausat hos klarna. Köp inget därifrån😡
En cashmirkofta i 100% akryl?
En cashmirkofta i 100% akryl? En turkos och inte blå klänning och materialen är hemska. Fick tvätta kläderna så fort jag hämtat ut dem för de var fuktiga och luktade mögel. Skulle gjort bättre research så hade jag sett att sakerna kom från Kina och hade då aldrig slösat pengarna på detta.
Usel kvalite går inte få något vettigt…
Usel kvalite går inte få något vettigt svar ur kundtjänst
Usel kvalitet på varan som tog lång tid…
Usel kvalitet på varan som tog lång tid innan den kom fram. Bilden på hemsidan visade en annan typ av kvalitet än vad jag fick. Priset var helt orimligt för varans kvalitet. Jag kommer aldrig igen handla från något företag men liknande typ av namn, det verkar vara dropshipping och antagligen byter de namn när för många skriver dåliga recensioner. Erkänner mig lurad.
Säger bara...kolla alla varningstecken
Säger bara, KÖP INGET från dom och andra liknande blufföretag typ Artcloth.
Kolla annonsören innan ni beställer ngn ting Lita på varningarna
fina tröjan som jag beställde var en…
fina tröjan som jag beställde var en tröja i plast/acryl.
Det gick inte att returnera varan.
Fick olika belopp som jag kunde få i retur. Då jag handlade gm Klarna, kunde jag lämna ärandet till dem och avvaktar...
Varning för detta företag
Varning för detta företag! De kör med falsk marknadsföring och vägrar returer. Läderväska blir till plastväska, bomull/lin material blir till 95 % polyester och 5 % bomull. Bluffföretag med mycket dåliga varor.
Urusel kvalitet, köp inget här!
Varan skiljer sig helt och hållet från bilden. Stickad tröja i vackra färger var när den kom en tunn långärmad blek polyester T-shirt med tryck på! Nog det värsta scam jag sett på nätet.
Köp inte från Maja Stockholm
Köp inte hos Maja Stockholm.Varorna är skadade och går ej att returnera
Har inget med tillverkare från Spanien att göra
Troligen Kina och skulle klassa varorna
med lägsta kvalitet. Inte ens storleken stämmer
Synd att Klarna samarbetar med oseriösa företag
Oseriöst företag
Oseriöst företag, bilderna är missvisande och motsvarar inte produkten som levereras. Returer tar de inte emot utan hänvisar att produkter som har rabatterat pris inte kan returneras. Men alla produkter på deras hemsida är nersatta. Jag fick hem fel färg på kläderna och ville reklamera varan men inte ens det vill de gå med på utan återkommer att jag kan behålla varorna till rabatterat pris. Så akta er då de är oseriösa och kör med falsk marknadsföring.
Uppdatering: KLARNA har kommit tillbaka och dömer till fördel för företaget genom att åberopa deras återbetalningspolicy :( trots att jag har förklarat att jag vill inte returnera produkten utan reklamera den pga felskickad vara. Reklamationsrätten verkar de inte ta hänsyn till.
Dit is Trustpilot