Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej. Tyckte det gick bra med handling på nätet och lätt att hitta mm. Tog dock lång tid för er att behandla och skicka varorna. Dessutom dålig möjlighet att följa. Detta uppföljningsformul... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bara positivt!

Bara positivt. Rimlig leveranstid och jag är jättenöjd med varan.

29 november 2025

Antwoord van Mammashop

Tusen takk for din fine anmeldelse, Anette!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveranstid og varen.
Hjertelig velkommen tilbake til oss 🌟

Med vennlig hilsen
Teamet hos Mammashop.se

Inte att rekommendera

Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är fläckvis bort skavd och det är en spricka i en del av träet. Ett målat tryck på bänken sitter upp och ner, samt de större skruvarna är av mycket dålig kvalitet och har gått sönder. Kommer inte köpa härifrån igen!

13 december 2025

Hej Matilda,

Tack för din recension – och vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse med snickarbänken. Det är självklart inte den standard vi vill att våra produkter eller vår service ska representera.

Vi kan tyvärr inte hitta dig i vårt system baserat på namnet, men vi vill gärna hjälpa dig att lösa ärendet. När en produkt saknar delar, har fel i beskrivningen, monteringsproblem, skador eller andra brister som du beskriver, är det självklart något vi tar på största allvar.

Vänligen kontakta oss direkt via vår e‑post på info@mammashop.dk
, så kan vi hitta din order, undersöka felet och erbjuda en lösning – till exempel byte, återbetalning eller reservdelar.

Vi beklagar verkligen den tråkiga upplevelsen – och vi står redo att hjälpa dig vidare så att detta blir rätt hanterat.

Med vänliga hälsningar,
Emma
Kundservice, Mammashop.se

Noll stjärnor, bedrägeri!

Noll stjärnor, inte en stjärna! Bedrägeri!

Beställde en vara för flera veckor sedan. Plötsligt dök den upp som pågående leverans till mig i appen Postnord, men kom aldrig fram till utlämningsstället.
Postnord hävdar nu att leveransen aldrig funnits på riktigt......
Skojare, sjukt oseriösa!!!

17 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag fick inte mitt paket då dem ändrade…

Jag fick inte mitt paket då dem ändrade vad den skulle levereras, när jag beställd kollade jag väldigt noga så allt var rätt och det var det men när jag komma på leveransdagen står det helt fel namn och adress…. Beställ inte där ifrån

28 oktober 2024

Sämsta skiten någonsin

Sämsta skiten någonsin, framstår som ett svenskt företag och när man skall returnera får man så för frakt till Danmark (som dom säger dom skall återbetala) nekar dom återbetalning.

1 december 2023

Forkert og besværlig leveringsmetode

Vi bestilte en Anton Hoppekids tremmeseng til vores kommende barn på Mammashop.se, da vi bor i stockholm.
Efter nogen dage fik jeg besked fra Mammashops kundeservice (i Danmark) at TnT/FedEx har prøvet at levere sengen til os og at jeg derfor skulle aftale ny tid med dem til at få den leveret. Dog synes jeg at det virker meget underligt at det er dem som leverer sengen da jeg bestilte med levering af Postnord til nærmeste ombud så jeg selv kunne tage hen og hente sengen når jeg havde tid. I stedet var jeg nødt til at sidde klar ved min mobil hele dagen, selvom min arbejdsgang ikke altid er tilpasset til at jeg kan det, så jeg kunne lukke dem ind via dørtelefonen. Jeg gjorde mammashop opmærksom på at det var forkert leveringsmetode via mail og prøvede også at ringe dem op, men intet svar på hverken mail eller telefonen. Jeg ville helst have undgået at min pakke bliver sendt frem og tilbage flere gange da jeg ved det øger risikoen for skræmmer på varen grundet håndtering, hvilken den desværre heller ikke har undgået.
Ingen kritik af TnT/FedEx, men generelt en dårlig oplevelse med Mammashop og dårlig stil fra deres side at stoppe med at svare efter jeg gjorde dem opmærksomme på den fejlagtige leveringsmetode, som de stadig ikke har svaret på her en måned efter.

15 september 2023

Beskyldt for at lyve

Reklamerede over en babydyne, der var klumpet efter vask, trods det faktum at vaske/tørrevejledningen var fulgt til punkt og prikke. Jeg snakkede med tre forskellige, her iblandt ejeren, og måtte af alle tre finde mig i at blive beskyldt for at lyve (da de holdt hårdnakket fast i, at vejledningen ikke var blevet fulgt) .. Sjovt nok måtte jeg korrigere én af dem, da hun anbefalede at tørre dynen med tennisbolde - hvilket der specifikt står i vejledningen at man IKKE må.

Blev tilbud kompensation i form af et gavekort på først 100kr, og til sidst - efter meget pres - et gavekort på dynens værdi. Men altså .. det er jo ikke fordi, det er dér, jeg har super meget lyst til at handle fremadrettet. Æv for en ærgerlig oplevelse, som kunne være håndteret så meget bedre.

18 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Defected product and no response from customer service

Received the product with a clear and visible crack after following assembling instructions, I tried writing to customer service asking for support or advice on how they can help given I paid over 800 SEK for such a product that come defected with with no response until today. Unsatisfactory experience both from a product and service perspective!

20 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

värdelöst företag skickade en trasig…

värdelöst företag skickade en trasig våningssäng, utan skruvar för att montera ihop sängen, ber mig skicka tillbaka traiga delarna för att sedan få nya, och väntar fortfarande på skruvarna,

köp inte från denna sida!!!

14 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick min beställning annullerad då jag…

De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av ordern. Mailat flertalet gånger, fick kontakta Klarna för att få hjälp.
Sen får jag ett mail om att beställa varorna på nytt men då skulle det kosta mer.
Väldigt märkligt!

11 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill inte ge någon stjärna alls

Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig information om varan som jag köpt men tänker inte själva stå för någonting av returen. Inget företag jag vill rekommendera. Vet inte om man kan vända sig till konsumentverket när varan kommer från Danmark?

24 november 2022

Så utrolig dårlig service

Så utrolig dårlig service. Bestilte varer fra dem og hørte ikke fra dem. Måtte selv kontakte dem og hører hvad der lige foregik for så bare at få en besked om at én af de bestilte varer ikke længere var tilgængelig. Det havde de vidst ikke tænkt sig selv at melde ud. Bestillingen bliver lavet om til de resterende varer men hører IGEN intet fra dem 3uger efter jeg bestilte! Skriver til dem at nu vil jeg gerne hører fra dem og have en bekræftigelse på at de i det mindste har sendt varerne, for bare at få en mail fra dem hvor der står at min ordre er annulleret.
Kan så absolut ikke anbefale dem på nogen måde og vil aldrig ligge en bestilling der igen. Virkelig virkelig uprofessionel og dårlig service

8 augustus 2022

Skandal!

Skandal!! Vill inte ens lämna en stjärna men inget mindre alternativ finns. Fick vänta på min vara i en månad?!? Kundservice svarar väldigt sent att de inget kan göra och ingen kompensation kan ges. De hänvisade till leverans bolaget varpå dem hänvisade tillbaka till Mammashop. Känner mig lurad och kommer aldrig mer handla härifrån!

6 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min beställning blev annullerad av…

Min beställning blev annullerad av Mammashop och levererades aldrig. Trots detta debiterades mitt klarna konto, dock en helt annan (betydligt högre) summa än den som ursprungligen var kopplat till orden. Jag har nu skickat totalt 6 mail över en tid av 1.5 månader. Ett av malien fick jag respons på att de kan makulera debiteringen om jag skickar tillbaka en annan produkt som jag betalt, mottagit och betalt kopplat till en helt annan order!? Övriga mail får jag inget svar på..

28 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag hade beställt en madrass med…

Jag hade beställt en madrass med hemleverans. När leveransen dröjde kontaktade jag kundservice. När jag inte fick något svar mailade jag åter och fick till slut (4 dagar efter första mailet) svar att den fanns att hämta på utlämningsställe. Eftersom det var en stor tung madrass mailade jag tillbaka och förklarade att jag beställt med hemleverans, vilket kostade extra (eftersom de missat detta?) och inte hade möjlighet att själv bära den (och även att jag vill undvika detta pga Corona). Jag mailade på torsdagen och försökte ringa men telefon numret fungerar ej (!). På söndagen bad jag min sambo hämta den tunga madrassen. På måndagen fick jag äntligen svar utan att de erbjöd sig återbetala frakten . Efter att jag pausat fakturan hos klarna och upplyst mammashop om att jag är jurist fick jag till slut tillbaks summan för hemleverans. Ett företag som inte svarar på mail förrän efter 4 dagar (och inte alls i tel!) och inte bryr sig om kundens vädjan att inte ha möjlighet att själv hämta ut en madrass pga tung vikt och Corona tider samt att man som kund måste hota med juridiska åtgärder för att få pengar tillbaka är under all kritik och gör en ledsen. Köp EJ härifrån!

24 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bortslarvad order och ingen återkoppling

Jag beställde en klänning till ett bröllop ca 1 månad innan vigseln. Pengarna drogs från mitt konto direkt och leveransen skulle ske inom 2-5 arbetsdagar. När jag en vecka efter lagd beställning fortfarande inte fått min order kontaktade jag kundservice som sa att klänningen inte ens skickats från lagret ännu. Två dagar senare efter ytterligare mail från mig skulle klänningen ha sänts från lagret men idag 9 dagar senare (och 18 dagar från beställning) har jag fortfarande inte fått någon klänning. Det är ingen som svarar varken när jag ringer den svenska eller den danska kundservicen och de senaste två dygnen har de inte heller besvarat mina mail. Jag känner mig lurad och otroligt besviken.

Med nuvarande upplevelse skulle jag inte råda någon att handla från mammashop.se!

9 augustus 2018

Hej Lovisa,

Vi er rigtig kede af at du havde en dårlig oplevelse med at handle ved Mammashop.dk

Det er heldigvis ikke så ofte at det sker, at pakkerne bliver væk. Heldigvis fandt vi pakken og fandt en løsning sammen.

Jeg håber derfor at vi kan byde dig velkommen hos Mammashop.se igen en anden gang!

De allerbedste hilsner,
Camilla fra Mammashop.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det allra bästa är att man kan ringa…

Det allra bästa är att man kan ringa och tala med en person!!!
Superbra!
Jag handlar aldrig på Internet om jag inte kan tala rent personligt i telefon med en säljare.
Varan kom snabbt och även fakturan.

20 juni 2018

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi vil altid tale med dig! :)

Rigtig god dag - jeg håber at vi kan byde dig velkommen hos Mammashop.se snart igen

Camilla,
Mammashop

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.