Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var svært fornøyd med produktet inntil vi feilaktig fikk en faktura på moms. Da vi klagde på dette, fikk vi beskjed om at vi skulle se bort fra fakturaen. Dagen etter fikk vi kontrabeskjed. Da vi i... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter fire-fem dage uden mail vedr. leveringsoplysniger, blev jeg usikker på firmaet. Jeg sendte en mail til dem, som igen vakte min bekymring, da autosvaret virkede suspekt. Få timer efter modtog... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ich habe ein Kissen bestellt und retourniert. Hier ein paar Punkte: Gut: - Schneller Versand Schlecht: - Versand mit GLS, wurde von vornherein an einen Shop geschickt, nicht nach Hause (extr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Woonwinkel
  5. Kraamkledingwinkel
  6. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

★★Naturebaby har det største økologiske udvalg i Danmark til mor og barn. Du finder over 100 mærker, både kendte og mindre kendte. Vi har alt til en økologisk start for de mindste og en bæredygtig tilværelse. Vores kundeservice er i top og vi sender dag-til-dag.★★

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ville köpa en hjälpa-till pall och…

Jag ville köpa en hjälpa-till pall och kom över Naturebaby.dk, där hittade jag en pall till ett mycket mycket bra pris. Jag gjorde en liten forskning kring företaget då jag aldrig hört talas om det. Beställde pallen, som för övrigt levererades inom ett par dagar. Pallen är perfekt och bättre än vad jag hade förväntat mig. Naturebaby är en sida som jag utan tvekan kommer att beställa fler varor från och jag rekommenderar den 100%.

26 maart 2026

Hej Manuela,

Stort tack för din fina recension!

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd – både med leveransen, produkten och din totala upplevelse. Vi är särskilt glada att pallen levde upp till (och till och med överträffade) dina förväntningar 😊

Tack också för att du tog dig tid att kolla upp oss innan ditt köp – och ännu mer för att du nu rekommenderar oss vidare. Det uppskattar vi verkligen!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

No volveré a comprar en la tienda

No volveré a comprar en la tienda. El envío de la devolución corre a cargo del comprador y los gastos de envío también. Si lo llego a saber no hubiera comprado. Tengo un pedido voluminoso que me va a costar un riñón devolver

4 maart 2026

Estimada Julia,

Gracias por tu reseña.

Lamentamos mucho que tu experiencia no haya sido la esperada – entendemos perfectamente que los costes de devolución pueden resultar frustrantes, especialmente en pedidos voluminosos.

Actualmente no hemos podido localizar tu caso en nuestro sistema con el nombre indicado aquí en Trustpilot, y nos gustaría mucho revisar tu pedido para asegurarnos de que todo se haya gestionado correctamente.

Queremos aclarar que nuestra política de devoluciones, incluyendo los costes asociados, está indicada en nuestra web antes de la compra. No obstante, siempre estamos dispuestos a revisar cada caso de forma individual y ayudar si algo no ha quedado claro o no ha funcionado como debería.

Agradecemos tu feedback, ya que nos ayuda a mejorar tanto nuestra comunicación como nuestros procesos.

Un cordial saludo,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt godt og super hurtig levering.

8 maart 2026

Kære Nurgul,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at alt gik godt, og at du oplevede en super hurtig levering. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god kvalitet af stofbler og…

En rigtig god kvalitet af stofbler og hurtig levering

2 maart 2026

Kære Marlene,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af stofbleerne – og at leveringen også var hurtig. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Teure Retoure

Ich habe ein Kissen bestellt und retourniert. Hier ein paar Punkte:
Gut:
- Schneller Versand
Schlecht:
- Versand mit GLS, wurde von vornherein an einen Shop geschickt, nicht nach Hause (extra Wege für den Kunden)
- Retourenportal funktioniert nicht, mehrfacher Schriftwechsel war nötig
- für den Rückversand wurden mir 17,49€ berechnet (das ist unverschämt)

FAZIT: hier werde ich nicht noch einmal einkaufen

17 februari 2026

Liebe Stefanie,

vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Retourenerfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Auch wenn wir uns freuen, dass Sie mit der Versandgeschwindigkeit zufrieden waren, verstehen wir, dass der Rücksendeprozess für Frustration gesorgt hat.

Derzeit können wir Ihren Fall anhand des hier auf Trustpilot angegebenen Namens leider nicht in unserem System finden. Wir möchten Ihre Rücksendung sehr gerne im Detail prüfen, um sicherzustellen, dass alles korrekt bearbeitet wurde.

Bitte kontaktieren Sie uns unter info@naturebaby.dk
und geben Sie im Betreff „Trustpilot – Stefanie“ an. Wenn Sie Ihre Bestellnummer beifügen, werden wir Ihren Fall persönlich überprüfen, Ihnen eine klare Rückmeldung geben – und selbstverständlich helfen, falls etwas nicht korrekt gelaufen sein sollte.

Ihr Feedback ist uns wichtig, da es uns hilft, sowohl unser Retourensystem als auch unsere Kommunikation weiter zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen
Naturebaby

Overholder ikke købeloven

Overholder ikke købeloven.
Mere er der ikke at sige, de godtager ikke min reklamation, da den ikke er oprettet indenfor 30 dage, og påstår at det er mit ansvar at åbne alle varer og kigge dem igennem, når jeg modtager dem
Min reklamation dokumenterer, at varen netop er åbnet og ubrugt.

Det er ikke korrekt, de kan selv læse et fint overblik i Tænks artikel omkring reklamation.

9 februari 2026

Hej Signe

Vi kan desværre ikke finde din henvendelse ud fra det navn, der fremgår her på Trustpilot, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi naturligvis følger købeloven og de gældende regler for reklamation. Hvis der er sket en misforståelse i dialogen, eller hvis din sag ikke er blevet håndteret korrekt, ønsker vi at få det gennemgået med det samme.

For at kunne hjælpe dig konkret beder vi dig sende os en mail på info@naturebaby.dk
med emnet “Trustpilot – Signe” samt:

Ordrenummer

Billeder/dokumentation

Kort beskrivelse af forløbet

Så sørger vi for, at sagen bliver gennemgået manuelt af en ansvarlig medarbejder, så vi kan få afklaret situationen ordentligt.

Vi ønsker selvfølgelig en fair og korrekt løsning – og vi vil gerne have mulighed for at rette op, hvis noget er gået skævt.

Naturebaby

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har en gavekort til denne butik som ikke virker

Har en gavekort til denne butik. Som ikke virker skriver til dem hvorpå de skriver de ikke laver gavekort fremsender dette på mail hvorefter de spørg om ordrenummer som de også modtager. Man kan jo ikke ringe til dem på nogle måde.
Herefter for man svar tilbage at de er nye ejer på butikken og derfor virker mit gavekort ikke mere. Da de ikke giver garanti eller yder garanti på varer/gavekort som er købt da de ikke havde butikken. Så alle varer som er købt før de har overtaget yder de ikke garanti på.
Virkelig ringe service og de vil ikke kommenterer mere på denne sag da de har givet deres svar.

Men hvor skal man som kunde vide at butikken bliver overtaget af en ny ejer det gavekort er købt og betalt og der er ikke blevet meldt ud af de gavekort skal bruges det er gyldigt i 3 år dette står der tydeligt. I som nye ejer burde undersøge dette inden overtagelse. Gavekortet er stadig købt til jeres butik.
Og jeres såkaldte kundeservice afviste blot indtil jeg kunne fremvise det hele med ordrenummer og alt andet. Og jeres skriv var blot at I ikke ville svare yderligere på denne sag og I så den færdig behandlet fra jeres side.

14 januari 2026

Hej Tonni,

Vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende at stå med et gavekort, som ikke længere er gyldigt – særligt når det er købt med en forventning om, at det kunne bruges i vores webshop.

Naturebaby blev overtaget af nye ejere i foråret 2023, og i forbindelse med overtagelsen blev det desværre også tydeligt, at tidligere ejers gavekort og tilgodebeviser ikke kunne videreføres. Dette skyldes, at virksomheden er ny juridisk enhed og derfor ikke er ansvarlig for forpligtelser på produkter, køb eller gavekort foretaget før ejerskiftet.

Vi har ikke ønsket at afvise din henvendelse uden at gennemgå den grundigt. Vores kundeservice har forsøgt at indhente tydelige oplysninger for at vurdere muligheden for hjælp, men da gavekortet stammer fra før overtagelsen, og vi ikke tilbyder den type gavekort længere, har vi desværre ikke mulighed for at imødekomme ønsket.

Vi beklager oprigtigt, at du står i denne situation. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen.

Kundeservice – Naturebaby

Uhøflig kundeservice

Jeg bestilte en ret stor ordre. Der var to varer, der ikke levede op til beskrivelse eller billeder, hvorfor jeg kontaktede NatureBaby for en opklaring. Efter at have kommunikeret med en ret uhøflig robot fik jeg nogle dage senere et ret uartigt svar retur om, at der altså var vist det korrekte på billederne og at jeg kunne betale 49 kr for at returnere varerne, hvis jeg var utilfreds. Bum! Værste kundeservice jeg har oplevet længe!
Får ikke lyst til at bestille derfra igen.

20 januari 2026

Hej Frederikke,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at forløbet med din ordre og kontakten til vores kundeservice har efterladt dig med en negativ oplevelse – det er naturligvis ikke, hvad vi ønsker.

Din henvendelse blev modtaget og behandlet i vores system, men det er desværre tydeligt, at kommunikationen ikke har levet op til dine forventninger – især ift. tone og tydelighed i svarene. Det beklager vi oprigtigt.

Vi forstår din frustration over forskellen i printet på produktet og billederne på hjemmesiden. I det konkrete tilfælde er det desværre korrekt, at hverken billeder eller tekst specificerer, at det ene print kan variere i farve. Det burde have fremgået tydeligere – og det tager vi med videre som læring, så vi kan undgå lignende misforståelser fremover.

Hvis du fortsat har spørgsmål eller ønsker at returnere varen, står vi naturligvis stadig til rådighed for at hjælpe dig bedst muligt.

Kundeservice – Naturebaby

Ingen kontakt ingen service

Jeg har uden held i en uge forsøgt at komme i kontakt med Naturebaby men uden held. Der bliver ikke svaret på mails eller chat og der er ikke noget telefonnummer jeg kan rette henvendelse igennem.
Jeg ønsker at annullere min ordre der ved min fejl ligger til afhentning på Fyn, og da jeg bor på Sjælland har jeg ikke mulighed for at hente den.
Pengene er trukket fra min konto og der er ingen at få fat i.
Jeg vil gerne have et svar og mine penge retur.

9 januari 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse — og vi er kede af, at du har følt dig uden svar og service.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at stå med en ordre til afhentning uden mulighed for at hente den — især når man bor et andet sted i landet.

Vi kan dog se, at vi svarede dig inden for 24 timer, som du kontaktede os via vores kundeservice, og at vi straks satte processen i gang for at hjælpe dig. Din ordre er blevet annulleret, og vi har bedt vores lager om at sørge for, at dit beløb refunderes inden for 1–2 hverdage.

Angående kontaktmulighederne:

Vi har desværre ikke telefonservice, men vi svarer normalt hurtigt på både e‑mail og chat.

Hvis du oplever, at vores svar ikke kommer igennem, kan det nogle gange skyldes spamfiltre — men vi svarer altid, så længe vi har korrekte kontaktoplysninger.

Vi beklager, hvis du har følt dig ignoreret — det har ikke været vores intention. Vi håber, at du modtager din refusion uden problemer, og at den opfølgning du fik var den, du havde brug for.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Complete and utter lack of service.

I had the “pleasure” of chatting with an employee named Diandra. I was interested in purchasing a doll from their website but their description and the pictures used did not match. In the description (still being used) it is mentioned that the doll wears a coat and a hat, which aligns with picture number 4. However, not the other ones used. I’m confused about that so I reach out. Her first response, without bothering to read my message is: “all available items you’ll find on our website”. Then I mention the picture and again a one-liner: “all the pictures are the same”. I’ve doubled checked again just now and they aren’t. Then I mention the description again and the response I get is “we’ve forwarded the information to the relevant department about the description”. Great, but how does that help me further? What a waste of my time and an utter lack of service. I will not be spending my money here, ever. Useless..

21 november 2025

Hi Maria,

Thank you for your review – and we’re truly sorry to hear about the experience you had with us.

You’re absolutely right that there was a mismatch between one of the product images and the description for the doll in question. This was a mistake on our part, and the image has now been removed to avoid further confusion. We sincerely apologize for the uncertainty this caused and for not being able to give you a clear answer right away.

We fully understand that your inquiry was not handled satisfactorily in the beginning, and we take your feedback seriously. It’s very important to us that our customer service is clear, helpful, and welcoming – and in this case, we did not live up to that. We’re actively working to improve.

Although we couldn’t deliver the specific version you were hoping for, we’d love the opportunity to welcome you back in the future and offer a better experience.

Thank you for bringing this to our attention.

Warm regards,
Customer Service, Naturebaby

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde og behjælpelige da en af mine…

Søde og behjælpelige da en af mine ordre var gået tabt i posten sendte de en ny fluks afsted.

14 november 2025

Hej Linda,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, da din ordre var blevet væk i posten – og det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er altid velkommen hos os igen!

Kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vildledende info ifht at købe ekstra og…

Vildledende info ifht at købe ekstra og dermed spare fragt .. Har forgæves forsøgt at få kontakt med en person fra kundeservice, og synes det er helt urimeligt udelukkende at have mulighed for at kommunikere med en robot. Dermed lykkedes det heller ikke at annullere min ordre 🙃

10 november 2025

ej Irene,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os og har oplevet kommunikationen som utilfredsstillende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi kan godt forstå, at det var frustrerende, når du havde spørgsmål til fragten og ønskede at annullere din ordre. Det ser ud til, at vi besvarede din henvendelse via chat inden for få timer, men vi anerkender, at dialogen med vores AI-system ikke har givet dig den afklaring, du havde brug for i tide. Det tager vi til os og arbejder hele tiden på at forbedre.

Din feedback omkring informationen om fragt og køb af ekstra varer er også meget relevant, og vi sender det videre til vores marketingteam, så vi kan sikre, at budskaberne er tydelige og ikke kan misforstås.

Vi beklager, at vi ikke fik løst det i tide denne gang – og vi håber, at vi på et senere tidspunkt får lov til at give dig en bedre oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulige at komme i personlig kontakt med!

Umulige at komme i kontakt med. Har ventet i over en uge på bare at få besked om hvornår de kan levere. Får samme svar fra AI robotten - såsnart varen er på lager leverer vi- men hvornår?!!? De lover 1-2 dag på hjemmesiden når man bestiller! Det er langtfra en god kundeservice:(

1 november 2025

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger.

Du har helt ret i, at det bør være nemmere at få klar besked, når der opstår forsinkelser. I dit tilfælde var der desværre en enkelt vare i restordre, hvilket holdt hele ordren tilbage. Vi beklager meget, at det ikke blev tydeliggjort tidligere i forløbet – og at du oplevede vores automatiske svar som utilstrækkelige. Det tager vi til os.

Vi kan se, at du har valgt at annullere ordren, og det er selvfølgelig blevet håndteret – men vi håber, at vi en anden gang får lov til at give dig en bedre oplevelse.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lidt start problemer men kundeservice hjalp mig videre!

Jeg havde nogle udfordringer med forsendelse og AI robotten, men det lykkedes at komme i kontakt med kundeservice og få rettet fejlen.

Hurtig levering, og efterfølgende fin kontakt med dansk kundeservice 👍🏼

20 oktober 2025

Hej Line

Jeg vil oprigtigt beklage for din oplevelse. Vi prøver at sende varerne så hurtigt vi kan, dvs. at vores lager arbejder også i weekenden hvor vores kundeservice holder lukket. Vi er ved at undersøge hvorfor vores robot ikke kan håndtere annulleringer når kundeservice holder weekend, det burde den kunne.

Du skal selvfølgelig ikke betale for retur, nu hvor du i god tid har meldt din annullering ifm. forkert størrelse. Det "bedste" du kan gøre i dette tilfælde, er blot at afvise den pakke du ikke ønsker at modtage, så kommer den selv retur til os og bliver behandlet i vores retursystem. Pengene bliver tilbagebetalt når pakkerne lander på vores lager.

Hold jer langt væk

Værste oplevelse med denne virksomhed. Deres AI robot kludrer rundt i bestillinger, og når man efterfølgende skriver med deres kundeservice er de meget ubehøvlede og nægter at svare på spørgsmål. Jeg fik aldrig min vare, men har heller ikke fået penge retur. Til gengæld har de sendt mig penge retur for en billigere vare, som deres robot sendte til mig. Meget dårlig oplevelse

13 oktober 2025

Hej Louise

Det lyder helt vildt tosset, den oplevelse du har haft. Man skal selvfølgelig ikke betale for noget man ikke har modtaget.

Din ordre er blevet fuldt refunderet (pengene vil du modtage om få dage) og vi tager lidt et servicetjek på, om vores robot har lavet noget helt mærkeligt i din sag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Part of the toy was missing and no response

Ordered a toy from Sebra but all the soft animals in the set were missing when I got the order. Have tried to get in contact in over a week but no response, phone is off and email addresses are not working.

Do not order from here!

18 augustus 2025

Dear Johanna

I'm sorry to hear about your experiences with the missing soft animals in your sebra toy.

If there is still an issue you would like to discuss please send your order details to marketing@naturebaby.dk and I will take a look at it.

Best regards

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Lange svartider på mail. Jeg oplevede en svartid på 7 dage og fik til sidst svar, men dog fra en robot.
Så det fik jeg ikke meget ud af.

19 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig information

Jeg har placeret en ordre med en halv høj seng fra hoppekids med betaling via børnepenge.

I dag opdager jeg så at pengene er trukket, jeg kontakter derfor naturbaby, som svare hurtigt på min mail. At det ikke er muligt at bruge denne betaling pga. for højt beløb på ordren, dette sker uden at give besked pr. Mail om at det ikke er muligt at gennemfører ordren med børnepenge betaling på det pågældende beløb. Her til giver kundeservice mig besked om at ordren er afsendt fra lagret og først når ordren er tilbage kan pengene sendes retur.
Er skuffet over den manglende oplysning, når der synligt kan ses hvilken betaling som ønskes, at pengene bare trække uden sammentykke, da jeg ofte bruger denne betalings metode ved større køb, sæson vare osv, så pengene ikke skal ud af egen lomme lige nu.

Øv for en oplevelse.

31 juli 2025

Tilbagevendende kunde

Jeg har bestilt mange varer gennem de seneste år hos Naturebaby.dk, og de skuffer aldrig. Varerne blev bestilt den 23. juli, og den 24. juli kunne jeg hente det i pakkeshoppen.

23 juli 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Sendte med det samme efter reklamation

Jeg havde bestilt en kommode, men der manglede en skuffebund og to af skuffefronterne var ridsede. Jeg skrev det til dem, og de sendte en skuffebund og to skuffefronter med det samme

2 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.