Bedrijf heeft geantwoord
Vi var svært fornøyd med produktet inntil vi feilaktig fikk en faktura på moms. Da vi klagde på dette, fikk vi beskjed om at vi skulle se bort fra fakturaen. Dagen etter fikk vi kontrabeskjed. Da vi i... Toon meer
Efter fire-fem dage uden mail vedr. leveringsoplysniger, blev jeg usikker på firmaet. Jeg sendte en mail til dem, som igen vakte min bekymring, da autosvaret virkede suspekt. Få timer efter modtog... Toon meer
Ich habe ein Kissen bestellt und retourniert. Hier ein paar Punkte: Gut: - Schneller Versand Schlecht: - Versand mit GLS, wurde von vornherein an einen Shop geschickt, nicht nach Hause (extr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
★★Naturebaby har det største økologiske udvalg i Danmark til mor og barn. Du finder over 100 mærker, både kendte og mindre kendte. Vi har alt til en økologisk start for de mindste og en bæredygtig tilværelse. Vores kundeservice er i top og vi sender dag-til-dag.★★
Frederiksborgvej 16B, 3200, Helsinge, Denemarken
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag ville köpa en hjälpa-till pall och kom över Naturebaby.dk, där hittade jag en pall till ett mycket mycket bra pris. Jag gjorde en liten forskning kring företaget då jag aldrig hört talas om det. Beställde pallen, som för övrigt levererades inom ett par dagar. Pallen är perfekt och bättre än vad jag hade förväntat mig. Naturebaby är en sida som jag utan tvekan kommer att beställa fler varor från och jag rekommenderar den 100%.

Antwoord van Naturebaby.dk
No volveré a comprar en la tienda. El envío de la devolución corre a cargo del comprador y los gastos de envío también. Si lo llego a saber no hubiera comprado. Tengo un pedido voluminoso que me va a costar un riñón devolver

Antwoord van Naturebaby.dk
En rigtig god kvalitet af stofbler og hurtig levering

Ich habe ein Kissen bestellt und retourniert. Hier ein paar Punkte:
Gut:
- Schneller Versand
Schlecht:
- Versand mit GLS, wurde von vornherein an einen Shop geschickt, nicht nach Hause (extra Wege für den Kunden)
- Retourenportal funktioniert nicht, mehrfacher Schriftwechsel war nötig
- für den Rückversand wurden mir 17,49€ berechnet (das ist unverschämt)
FAZIT: hier werde ich nicht noch einmal einkaufen

Overholder ikke købeloven.
Mere er der ikke at sige, de godtager ikke min reklamation, da den ikke er oprettet indenfor 30 dage, og påstår at det er mit ansvar at åbne alle varer og kigge dem igennem, når jeg modtager dem
Min reklamation dokumenterer, at varen netop er åbnet og ubrugt.
Det er ikke korrekt, de kan selv læse et fint overblik i Tænks artikel omkring reklamation.

Antwoord van Naturebaby.dk
Har en gavekort til denne butik. Som ikke virker skriver til dem hvorpå de skriver de ikke laver gavekort fremsender dette på mail hvorefter de spørg om ordrenummer som de også modtager. Man kan jo ikke ringe til dem på nogle måde.
Herefter for man svar tilbage at de er nye ejer på butikken og derfor virker mit gavekort ikke mere. Da de ikke giver garanti eller yder garanti på varer/gavekort som er købt da de ikke havde butikken. Så alle varer som er købt før de har overtaget yder de ikke garanti på.
Virkelig ringe service og de vil ikke kommenterer mere på denne sag da de har givet deres svar.
Men hvor skal man som kunde vide at butikken bliver overtaget af en ny ejer det gavekort er købt og betalt og der er ikke blevet meldt ud af de gavekort skal bruges det er gyldigt i 3 år dette står der tydeligt. I som nye ejer burde undersøge dette inden overtagelse. Gavekortet er stadig købt til jeres butik.
Og jeres såkaldte kundeservice afviste blot indtil jeg kunne fremvise det hele med ordrenummer og alt andet. Og jeres skriv var blot at I ikke ville svare yderligere på denne sag og I så den færdig behandlet fra jeres side.

Antwoord van Naturebaby.dk
Jeg bestilte en ret stor ordre. Der var to varer, der ikke levede op til beskrivelse eller billeder, hvorfor jeg kontaktede NatureBaby for en opklaring. Efter at have kommunikeret med en ret uhøflig robot fik jeg nogle dage senere et ret uartigt svar retur om, at der altså var vist det korrekte på billederne og at jeg kunne betale 49 kr for at returnere varerne, hvis jeg var utilfreds. Bum! Værste kundeservice jeg har oplevet længe!
Får ikke lyst til at bestille derfra igen.

Antwoord van Naturebaby.dk
Jeg har uden held i en uge forsøgt at komme i kontakt med Naturebaby men uden held. Der bliver ikke svaret på mails eller chat og der er ikke noget telefonnummer jeg kan rette henvendelse igennem.
Jeg ønsker at annullere min ordre der ved min fejl ligger til afhentning på Fyn, og da jeg bor på Sjælland har jeg ikke mulighed for at hente den.
Pengene er trukket fra min konto og der er ingen at få fat i.
Jeg vil gerne have et svar og mine penge retur.

Antwoord van Naturebaby.dk
I had the “pleasure” of chatting with an employee named Diandra. I was interested in purchasing a doll from their website but their description and the pictures used did not match. In the description (still being used) it is mentioned that the doll wears a coat and a hat, which aligns with picture number 4. However, not the other ones used. I’m confused about that so I reach out. Her first response, without bothering to read my message is: “all available items you’ll find on our website”. Then I mention the picture and again a one-liner: “all the pictures are the same”. I’ve doubled checked again just now and they aren’t. Then I mention the description again and the response I get is “we’ve forwarded the information to the relevant department about the description”. Great, but how does that help me further? What a waste of my time and an utter lack of service. I will not be spending my money here, ever. Useless..

Antwoord van Naturebaby.dk
Søde og behjælpelige da en af mine ordre var gået tabt i posten sendte de en ny fluks afsted.

Antwoord van Naturebaby.dk
Vildledende info ifht at købe ekstra og dermed spare fragt .. Har forgæves forsøgt at få kontakt med en person fra kundeservice, og synes det er helt urimeligt udelukkende at have mulighed for at kommunikere med en robot. Dermed lykkedes det heller ikke at annullere min ordre 🙃

Antwoord van Naturebaby.dk
Umulige at komme i kontakt med. Har ventet i over en uge på bare at få besked om hvornår de kan levere. Får samme svar fra AI robotten - såsnart varen er på lager leverer vi- men hvornår?!!? De lover 1-2 dag på hjemmesiden når man bestiller! Det er langtfra en god kundeservice:(

Antwoord van Naturebaby.dk
Jeg havde nogle udfordringer med forsendelse og AI robotten, men det lykkedes at komme i kontakt med kundeservice og få rettet fejlen.
Hurtig levering, og efterfølgende fin kontakt med dansk kundeservice 👍🏼

Antwoord van Naturebaby.dk
Værste oplevelse med denne virksomhed. Deres AI robot kludrer rundt i bestillinger, og når man efterfølgende skriver med deres kundeservice er de meget ubehøvlede og nægter at svare på spørgsmål. Jeg fik aldrig min vare, men har heller ikke fået penge retur. Til gengæld har de sendt mig penge retur for en billigere vare, som deres robot sendte til mig. Meget dårlig oplevelse

Antwoord van Naturebaby.dk
Ordered a toy from Sebra but all the soft animals in the set were missing when I got the order. Have tried to get in contact in over a week but no response, phone is off and email addresses are not working.
Do not order from here!

Antwoord van Naturebaby.dk
Dårlig kundeservice. Lange svartider på mail. Jeg oplevede en svartid på 7 dage og fik til sidst svar, men dog fra en robot.
Så det fik jeg ikke meget ud af.
Jeg har placeret en ordre med en halv høj seng fra hoppekids med betaling via børnepenge.
I dag opdager jeg så at pengene er trukket, jeg kontakter derfor naturbaby, som svare hurtigt på min mail. At det ikke er muligt at bruge denne betaling pga. for højt beløb på ordren, dette sker uden at give besked pr. Mail om at det ikke er muligt at gennemfører ordren med børnepenge betaling på det pågældende beløb. Her til giver kundeservice mig besked om at ordren er afsendt fra lagret og først når ordren er tilbage kan pengene sendes retur.
Er skuffet over den manglende oplysning, når der synligt kan ses hvilken betaling som ønskes, at pengene bare trække uden sammentykke, da jeg ofte bruger denne betalings metode ved større køb, sæson vare osv, så pengene ikke skal ud af egen lomme lige nu.
Øv for en oplevelse.
Jeg har bestilt mange varer gennem de seneste år hos Naturebaby.dk, og de skuffer aldrig. Varerne blev bestilt den 23. juli, og den 24. juli kunne jeg hente det i pakkeshoppen.
Jeg havde bestilt en kommode, men der manglede en skuffebund og to af skuffefronterne var ridsede. Jeg skrev det til dem, og de sendte en skuffebund og to skuffefronter med det samme
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.