Oplichting. Manowoods neemt bestellingen aan en int geld van klanten met gehandicapte kinderen. Vervolgens levert hij niet, bedriegt hij en komt nooit afspraken na. Belooft betering en terugbetaling m... Toon meer
Gewoon prettig zaken doen. Topcollectie, in de sale hele goede aanbiedingen (nergens zo goedkoop gezien), snelle levering en fijne communicatie. Bij vragen wordt er per mail of zelfs telefonisch even... Toon meer
Keurig geholpen en snel! Was wat huiverig na het lezen van de reviews, dus gebeld en gevraagd of de schoen op voorraad was alvorens ik zou bestellen. Netjes en vriendelijk te woord gestaan,meteen... Toon meer
Een paar weken geleden was ik in de winkel en zag een paar schitterende laarsjes. Toen ik er na 2 weken nog aan moest denken, wilde ik ze via internet bestellen, want ik kom bijna nooit in Amsterdam.... Toon meer
leveten wat je toezicht binnen redelijke termijn
U was degene die mij nog een floris van bommel-model kon leveren inmijn maat en mijn gewenste kleur uit de collectie, zoals bleek van het vorige seizoen. Betreffende de maat werd ik snel geholpen (en correct. . .) bij telefonische consultatie.
Mooie laarzen, snelle levering
De laarzen die ik besteld had bleken heel goed te zitten, waren mooi en niet te hoog. De levering was heel snel, binnen een dag had ik ze in huis.
De informatie op de site had van mij wel iets beter gekund, zoals vermelding van de hakhoogte, schachtbreedte enz. Maar in dit geval pakte het gelukkig goed uit.
Goed
Snelle levering. De site is daarentegen niet overzichtelijk. Zowel bij de actuele verkoop en zeker bij de sales zijn de filters niet handzaam. Ik wil direct mijn maat in kunnen vullen en alle beschikbare schoenen zien, daarna pas de keuze maken of ik een specifieke soort wil zien. Voor Sales geldt dat het heel onduidelijk is welke maat je in moet vullen. Ik heb 40/41, maar welke maat dat in de UK of de VS is weet ik niet, waardoor ik schoenen niet selecteer.
Prima!
Prima, verzenden had misschien iets vlotter gekund...😁
vlotte levering
Erg blij met de schoenen en keurig snel geleverd! Top!
Fijne website
Fijne website met een ruime keuze, snelle levering en snelle afhandeling van een retour. Ook het geld was snel weer op de rekening gestort.
jammer
Bezorgadres had ik anders aangegeven dan faktuuradrEs, toch bezorgd op faktuuradrEs ! Prijs van artikel zit in de doos, wanneer je het als cadeau geeft, ziet ontvanger de prijs! Verder was de levering snel en compleet, prima.

Antwoord van Manwood
Geweldige service
Manwood blonk voor mij uit wat betreft de klantenservice. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kreeg op mijn vragen heel snel een vriendelijke en behulpzame reactie.
De bestelling werd snel geleverd dus 100% tevreden.
Uitstekend
Snelle verzending en ik kreeg nog een mooie sjaal kado ook!
Prima service
Bestelling volgens afspraak binnen 2-3 dagen geleverd.
retourzending zelf betalen
Vind het geen goede service als de retourzending zelf betaald moet worden. Dat weerhoudt mij ervan de volgende keer wat te bestellen. Je weet namelijk nooit hoe iets er in werkelijkheid uit ziet en of het past.
Goede service snelle levering
prima collectie, keurige afhandeling
Snelle levering en de Catarina Martins laarsjes zijn top!
Onlangs mijn eerste online bestelling gedaan bij Manwood. Ik was op zoek naar enkellaarsjes met een bescheiden hak, enigszins stoer doch vrouwelijk om onder jeans, maar ook jurken/jurkjes en rokken te kunnen dragen. Met mijn maat 42 (en enigszins brede voet) is passend paar schoenen vinden echt een crime. De laarsjes van Catarina Martins, een bestseller schijnt, waren in mijn maat verkrijgbaar (enige winkel/online shop die ik wereldwijd gevonden kreeg). Manwood leverde binnen de 'beloofde' 3 werkdagen, netjes verpakt. De schoenen passen perfect en heb daarom besloten ze niet alleen in het grijs, maar ook in de cognac versie aan te schaffen. De enige 'opmerking' die ik wil maken is dat ik het klantgericht/service gericht had gevonden wanneer je als 'terugkomend' klant een korting opbouwt. Dat zou net dat beetje extra waardering betekenen naar/voor je klanten in de huidige tijd waarin klantenbinding en service zeer belangrijk is.
Bestelling
Adequaat reagerende servicebalie en correcte afhandeling bestelling