Oplichting. Manowoods neemt bestellingen aan en int geld van klanten met gehandicapte kinderen. Vervolgens levert hij niet, bedriegt hij en komt nooit afspraken na. Belooft betering en terugbetaling m... Toon meer
Gewoon prettig zaken doen. Topcollectie, in de sale hele goede aanbiedingen (nergens zo goedkoop gezien), snelle levering en fijne communicatie. Bij vragen wordt er per mail of zelfs telefonisch even... Toon meer
Keurig geholpen en snel! Was wat huiverig na het lezen van de reviews, dus gebeld en gevraagd of de schoen op voorraad was alvorens ik zou bestellen. Netjes en vriendelijk te woord gestaan,meteen... Toon meer
Een paar weken geleden was ik in de winkel en zag een paar schitterende laarsjes. Toen ik er na 2 weken nog aan moest denken, wilde ik ze via internet bestellen, want ik kom bijna nooit in Amsterdam.... Toon meer
Snel bezorgd en precies als op foto
Ik ben heel blij met deze schoenen, en vooral dat ze idd binnen 1 dag bezorgd werden zoals beloofd vond ik erg fijn.
Fijne winkel, snelle levering
Helaas geen fijne maattabellen per merk dus lastig checken of de kans groot is dat een schoen past.
supersnelle levering
Zondagavond online laarsjes besteld vanuit België en dinsdag al in huis voor 18 uur!
Perfect product, perfecte afhandeling en levering. Bedankt!
Ik koop zeker terug bij Manwood! Ik ben erg tevreden over m'n aankoop.
Super
Schoenen besteld, maar de maat viel iets anders uit dan gewens (Italiaanse makelij, maatje te klein). Supersnel een maatje groter gekregen welke perfect passen.
Netjes geholpen
Telefonisch goed bereikbaar. Ze deden erg hun best om iets op te lossen. Ben zelfs teruggebeld. Dat zie je niet meer vaak in deze tijd.
Uitmuntend
Goede service, vriendelijk ad telefoon, werd teruggebeld.
zeer tevreden
Manwood is een mooie zaak met een prachtige collectie. Kwaliteit. En ook online is de service goed.
Prima service
Helaas waren de schoenen niet de juiste maat, maar de service was heel goed.
top service!!
Supper snelle service vrijdags besteld zaterdag al in huis en er erg blij mee top ga zo door manwood!!
Snel geleverd
Prettig shoppen, ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. De volgende dag werd het al netjes afgeleverd.
Je hoort weinig over voortgang van je bestelling.
Bevestiging, voortgang. Communicatie mag wat intensiever.
Levering wordt wel goed gecommuniceerd.
Duurt iets langer dan bij gemiddelde webwinkel.
Produkt is prima en keurig verpakt.
Superblij met mijn laarsjes!
Ik was op zoek naar laarzen die ik in België had gezien maar niet in mijn maat waren. Ik vond ze bij Manwood en ook nog met 30% korting. Binnen drie dagen had ik ze in huis. Topservice!
Problemen bij retourneren
UGG sneakers besteld bij dit bedrijf voor €60. Verzendkosten kwamen er bovenop van +- €7. De schoenen paste helaas niet waardoor ik deze moest terugsturen op eigen kosten (op zich prima). Nadat Manwood de retour ontvangen had wilde ze alleen €60 euro terugstorten en niet de verzendkosten voor de heen zending. Ik heb ze uitlegd dat zij wettelijk verplicht zijn het volledige aankoopbedrag (dus incl. betaalde verzendkosten) terug te storten. Na veel moeite toch de +- €7 teruggehad.
Verzendkosten voor retourneren moet je zelf betalen
Goede snelle levering ondanks de feestdagen. Helaas passen de schoenen niet. En verzendkosten voor retourneren moet jr zelf betalen ben ik net achter gekomen. Dit staat niet duidelijk aangegeven op de site.

Antwoord van Manwood
verkeerde schoenen ontvangen, gekozen paar uitverkocht, jammer!
Prima service en bereikbaarheid!
Zondagavond besteld en dinsdag in huis. Tussendoor telefonisch contact gehad en beide dames die ik heb gesproken waren erg klantvriendelijk en behulpzaam! Voor mij een winkel om online te blijven volgen, omdat ik niet in de omgeving van Amsterdam woon.
Hele goede klantenservice
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en hoe mijn vragen werden beantwoord.