Max Jessen A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En skøn butik at gå rundt i, fandt lige nøjagtig det sofasæt som jeg har været på udkik efter. Vi fik det leveret en uge senere af 2 chauffører som var venlige og meget hjælpsomme

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

At jeg fik mine møbler leveret. Dog var leveringen noget rod. Jeg fik besked om at mine varer skulle leveres om morgenen, og chaufføren havde fået besked om at de skulle leveres om eftermiddagen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To friske unge mænd har både leveret og samlet vores nye møbler. Alt blev gjort yderst professionelt og effektivt - simpelthen til UG 👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte og betalte 2 madrasser, og blev lovet en leveringstid på et par uger. Det blev fint overholdt, og dagen før leveringen fik jeg advis på sms om omtrentlig tidspunkt. De to tunge pakker... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel
  2. Beddenwinkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Tuinmeubilairwinkel
  5. Woonkamermeubilairwinkel
  6. Matrassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Besøg vort møbelunivers med faguddannet personale en af landets største Skovby og Stressless afdelinger samt stort design- og søvncenter. Vi har 10.000 m2. udstilling med spisestuer, læder- og stofsofaer, designafdeling, havemøbler, 1200m2 søvncenter, alt i brugskunst, tæpper og lamper. Alt fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen senge, HAY, UMAGE, WOUD, AUDO, Farstrup, Klim, Bruno Mathsson, Søren Lund, MUUBS, Cane-Line, PBJ, Andersen, Skipper, Stouby, Nielaus, Stressless, GAZZDA, Brainchild, Skovby, Tempur, Hjort Knudsen, Handvärk og mange flere samt alt fra ILVA.dk. Vi bringer jeres nye møbler til døren hver uge fra Aarhus til Skagen og resten af Danmark med egne chauffører eller GLS. Fri fragt brugskunst ved køb over kr. 499,-. Besøg også MAX Outlet, Hadsundvej 54, 9575 Terndrup med alt i møbler og boligtilbehør til outletpriser. Egen import af amerikanske La-Z-Boy lænestole og sofaer. Book vores indretningsarkitekt, hvis du har brug for hjælp til indretningen. Egen erhvervsafdeling til både store og små virksomheder. Kontakt Brian Tonnisen på erhverv@maxjessen.dk eller 22193364. Åbent alle dage (undtaget helligdage) Se mere på www.max-Jessen.dk eller følg os på Facebook & Instagram. Flere spørgsmål: Kontakt os på 98335333 eller terndrup@maxjessen.dk.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke modtaget den vare jeg har…

Jeg har ikke modtaget den vare jeg har bestilt og betalt. Og så vil man gerne lige bede om en bedømmelse. Men værsgo så. Det blev nok sidste gang jeg benytter den biks

3 december 2022

Kære Tommy,
Brainchild Svanen figuren er blevet en kæmpe julesællert for os i år, så vi er desværre løbet tør for den, da der var 25% rabat plus gratis fragt, da du lagde den i kurv.
Vi har venligst orienteret dig om dette, sætter teksten ind her:

Hej Tommy. Tak for din ordre. Vi sender din ordre afsted i løbet af uge 49-50. Med venlig hilsen Emma, Max Jessen, ILVA Terndrup

Vi håber du bliver glad for Svanen, når du modtager den og beklager vi har sendt en invitation af sted inden dette er sket, det sker helt automatisk i systemet og ikke individuelt.

Rigtig glædelig jul og mange hilsner
Industrivej 2
9575 Terndrup

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

hurtig levering

1 december 2022

Kære Aase,
Tak for den fine anmeldelse af vores forretning.
Vi vil ønske dig en rigtig glædelig jul og sige dig tak for du handlede hos os.

Hurtig betjning

Billig god kvalitet vare hurtig levering

1 december 2022

Hej Heidi,
Prisen god
Kvaliteten god
Leveringen god
Så er det alsammen helt i orden og begge parten kan være tilfredse.
Tak for din flotte anmeldelse og mange venlige hilsner fra
Terndrup
som også ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Hurtig ekspedition

30 november 2022

Kære Jane,
Dejligt at modtage sin vare lynhurtigt - vi er glade for du er tilfreds med handlen og ønsker dig en rigtig glædelig jul
Industrivej 2

Kan anbefales

Hurtig levering - varen i orden

25 november 2022

Kære Hanne,
Tak for den fine anbefaling af vores forretning.
Vi bestræber os altid på hurtig og effektiv levering, det vil glæde os at byde dig velkommen i forretningen i Terndrup eller på webshoppen en anden gang.

Mange hilsner med ønsket om en rigtig glædelig jul

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Intet hørte man uden selv at ringe

Vi købte et par la-z-boy stole i januar og fik oplyst at de ville kunne leveres til september hvilket var ok men da vi så nåede september hørte vi intet før vi selv ringede og spurgte og fik svaret tre uger altså cirka sidst uge 41 men vi hørte heller intet før vi igen ringede i uge 42 der fik vi beskeden senest uge 43 og de er så endelig kommet i dag altså uge 47 det synes vi ikke er ok det burde være butikken der ringer oh informere om at de er yderligere forsinket mh carsten

23 november 2022
Review zonder uitnodiging

Kære Carsten,
verdenssituationen har bestemt ikke været med os i denne container med La-Z-Boy varer.
Fabrikker har været lukket helt ned grundet Covid 19, fragtpriser 5-6 dobbelte, så fragtprisen langt har oversteget værdien af indholdet i containeren og en prisstigning i den klasse, ville gøre varerne usælgelige, foruden flere andre kedelige bump undervejs.
Vi har prøvet at informere kunderne undervejs efter bedste evne, og beklager rigtig meget, at det har været nærmest umuligt at give et svar, som har været 100% korrekt.
Nu er jeres La-Z-Boy lænestole ankommet, og vi er helt sikre på de vil glæde jer hver eneste dag i mange år fremover og være ventetiden værd.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, rigtig god service, komme til at handle igen.

21 november 2022

Hej Larisa,
Dejligt du vil handle hos os igen, det varmer i kulden.
Vi takker for den flotte anmeldelse og ønsker dig en skøn dag.

16 november 2022

Hej Klaus,
Vi er rigtig glade for vi kunne ekspedere din ordre i en fart og vil håber du også bliver glad, for det du har købt hos os.

Mange venlige hilsner fra os alle hos

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ordren blev ekspederet og afsendt få…

Ordren blev ekspederet og afsendt få timer efter bestilling.

21 oktober 2022

Hej Ole,
Tak for den fine anmeldelse af vores forretning - vi er glade for vi kunne levere din ordre lynhurtigt efter bestillingen.

Opvaskesæt i messing

Jeg bestilte et opvaskesæt i messing til opvaskebørste karklud m.m.
Jeg er meget glad for produktet, som svarer til mine forventninger.
Der var tale om hurtig levering.
Hilsen
Linda

7 oktober 2022

Hej Linda,
Opvaskesættet er altså også virkelig elegant og fra Nordal, som har en god gennemført stil, som vi er ret begejstrede for her i huset.
Tak for den flotte anmeldelse du har givet vores forretning.
Vi ønsker dig en super dag med mange hilsner

Thumbs up.!

Var på udkig efter lidt lækre lænestole. Og ender så med at finde disse La-Z-Boys, som kun er hos Max Jessen.
Vi tager turen dertil (fra Odense), og fortryder ingenting. Kun at vi ikke har været her noget før. For de stole er bedre end alt andet vi har prøvet før dem.
Og havde en super god oplevelse i butikken også. Fremvisningen var god og underholdne, og stolene over hvad vi havde forventet. Sidder vildt godt i dem.
Leveringen var også god og hurtig.
Så kan kun anbefale at handle her.

5 oktober 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Morten,
Hvor er vi dog glade for jeres begejstrede anmeldelse af vores forretning.
Tænk at nogen tager den lange køretur fra Odense for at besøge os.
Vi er helt ydmyge, glade og stolte over vi lever op til jeres forventninger.
Det allerbedste er dog, at I er rigtig glade for jeres nye La-Z-Boy lænestole, hvilket ikke overrasker os, for det er svært, at finde noget man sidder bedre i, om man så leder i hele den store verden.
Vi får en ny container hjem om en måneds tid, hvis I skulle løbe på 'misundelige' venner og bekendte.

Rigtig god weekend fra os alle

Levering af stolMin søn

Min søn fik leveret en stol, der skal gøre det lettere i hverdagen, efter hans sygdom. God service, søde smilende mennesker, der leverede den. Helt igennem, en god oplevelse

5 oktober 2022

Kære Inge Lise,
Vi vil altid hjælpe, hvor vi kan og især hvor der er udfordringer i hverdagen.
Rigtig god bedring til din søn fra os alle hos Max Jessen Terndrup

Kære Hanne,
Dejligt du er tilfreds med dine nye spisestole, de er også flotte og gode at sidde i.

Tak for den fine anmeldelse, vi vil se frem til dit besøg igen.

Hurtig og god service

16 september 2022

Hej Steven,
Tak for den fine anmeldelse, vi er rigtig glade for du er tilfreds med vores service og vil med glæde byde dig velkommen i den fysiske forretning eller på vores webshop.

Mange hilsner med ønsket og en skøn dag
Ilva

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Udestående levering

Hej Max Jessen
Jeg har endnu ikke modtaget mine varer fra jer, så vil anbefale jer at vente med at sende en anmodning om reviewe min oplevelse af jer som kunde.

14 september 2022

Kære Trine,
Vi skrev til dig på din ordrebekræftelse, at der mangler en vare, til vi kan lave en samlet levering (i disse energi krise tider).
Anmodningen fra Trustpilot udsendes automatisk og denne må man meget gerne vente med at udfylde, til man har fået alle varerne.
Vi håber du bliver glad for de lækre havemøbler, når alt er kommet på lager og måske vil overveje at ændre på anmeldelsen.

Vi ønsker dig en dejlig dag med mange venlige hilsner

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kære Zygmunt Schmidt,
Den vare, du havde bestilt var en udstillingsmodel, hvor vi også skrev i annoncen, at der kun var 1 stk. af denne lænestol.
Det var et rigtig godt tilbud, så en anden kunde havde netop lagt samme vare i kurven, da den ikke var faktureret endnu, var den ikke nået at blive fjernet fra hjemmesiden.
Vi har tilbudt dig flere andre og endda billigere løsninger, som du ikke ville gøre brug af og det er vi rigtig kede af.
Vi beklager at vi ikke har kunnet imødekomme dig på nogen måde.

ILVA Max Jessen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse og imødekommende…

God oplevelse og imødekommende kundeservice

1 september 2022

Kære Mikkel,
Tak for den finde anmeldelse af vores forretning.
Vi er glade for din gode oplevelse af forløbet med din handel.
Du skal altid være MEGET VELKOMMEN i forretningen (der er lidt langt for dig) eller webshoppen igen.

Mange venlige hilsner med ønsket om en god weekend

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg modtog varerne, inden jeg fik besked om, at de var afsendt. Heldigvis kom min mand hjem lige i samme øjeblik 😊

22 juli 2022

Hej Conny,
godt din mand lige kom hjem og kunne modtage varerne.
Vi vil altid gerne være hurtige med levering og er glade for du sætter pris på dette. Vi håber du bliver glad for din bestilling.

Vi ønsker dig fortsat en dejlig sommer.

20 juli 2022

Hej Helle,
Tak for de mange stjerner og søde ord, vi er glade for du er tilfreds med handelen og ønsker dig fortsat dejlig sommer.

Kundevenligt og professionelt hos Max Jensen

Vi sat pris på at få en opringning omkring hvor vi ønskede vores leveranse afleveret + en opringning mere når den var stillet på aftalt sted. Personlig og hjælpsom behandling af personalet her.

19 juli 2022

Hej Eva,
Vi er rigtig glade for du sætter pris på vores serviceniveau, også ved leveringen.
Vi håber I bliver rigtig glade for jeres nye møbler og ønsker jer fortsat en dejlig sommer.