Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
de är hemska och torra i smaken och det borde inte få kalla sig: "Max - Sveriges godaste burgare" det är vilseledande och falsk marknadsföring Tackar vet jag hellre doken..
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!
Contactgegevens
Zweden
- www.max.se
En riktig klassiker som definitivt är…
En riktig klassiker som definitivt är bättre än McDonalds eller Burger King.
de är hemska och torra i smaken
Tackar vet jag hellre doken..
Beställde 2 hamburgare på max…
Ringer dem men jag kommer inte fram, fyller då i ett formulär angående situationen och att jag önskar få 2 nya hamburgare.Lämnar kvitto nummer och min mailaddress. Men nu har det gått över 2 veckor och inte något svar ens från Max. Så dåligt.
Pepprig burgare Max Allum
Burgaren var så full av peppar att jag inte kunde äta hela, spottade ut. Otydlig meny där man istället för att ta bort ingredienser fick betala mer för att få. Finns ingen vanlig milkshake, bara en lyx variant med massor av grädde. Ingen mer Max för oss!
En kommentar om det fula Max gör i…
En kommentar om det fula Max gör i samband med momssänkningen från 12 till 6%.
Max har passat på att prishöja vissa produkter (Geeen Kale Caesar Sallad) samtidigt som man sänker momsen. Så priset ligger på samma nivå med 6% moms som innan med 12% moms. Sen slår man på trumman om att man just sänker priserna pga momssänkningen.
Det här är så sjukt dåligt gjort, girigt och falskt.
Sen ett mycket illa valt tillfälle att time:a det till momssänkningen och tro att kunderna inte märker det.
Max har dessförinnan senaste 6 månaderna redan höjt priset för t.ex. Green Kale Caesar Sallad från 95kr till 97kr. Så nu har det höjt priset 2ggr inom 6 månader men bara en höjning syns för staten har sänkt matmomsen till 6%. Mycket syniskt.
Tråkig personal
Ointresserad personal. Kändes inte som en bra arbetsplats. Alla såg sammanbitna ut. Men maten var bra.
Sista gången jag beställde från Max…
Sista gången jag beställe från Max Norrtull i Gävle. Pommes var kalla, fick stoppa dem i ugnen för att i överhuvudet kunna äta dem. Halloumi burgare var ljummet, svårt att värma den men salladen i. Jag ska kunna äta min mat direkt när den kommer och inte behöva värma något egentligen. Beställde genom Wolt som bara kollade hur långt tid det tog för kuriren att komma hem till mig från Max. Och struntade i vad jag berättade (aldrig mer Wolt heller) Jag vet att folk har klagat på kalla pommes när man har köpt dem på plats men trodde inte skulle bli drabbad själv. Värdelöst! Max Norrtull Gävle aldrig mer bara!!
Sveriges sämsta pommes..
Sveriges sämsta pommes..
Bara skal och så korta så dippen kan man kasta i papperskorgen då man bara dippar fingrarna.
Beställer en del take away då och då
Beställer en del take away då och då. 50% av alla gånger är det alltid något som är glömt exempelvis dip
Synd kunde vara minus om Max men en…
Synd kunde vara minus om Max men en annan sak ere inte bättre att det är ett nummer på varje olika hamburgare än säga namnet på det man ska ha, skulle underlätta för kunden som ska beställa vid drive in.
Idag köpte vi burgare på Max och…
Idag köpte vi burgare på Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om vara att det knappt var någonting ost på.
Nästan varje ggn jag har köpt på Max har något blivit fel.
fick fel mat
Beställde två olika nuggets-menyer – en chicken och en green på Max i Kalmar. Kommer hem med påsen från Max och ser att vi har fått två identiska menyer. Jag tycker väl att med tanke på nyhetsrapporteringen om Max den senaste tiden så kanske Max borde kontrollera en extra gång så att det är rätt mat man levererar. Nu är ju Max ingen höjdare generellt så det var väl egentligen detta som behövdes för att vi inte ska äta skräpmat.
Väldigt dåligt bemötande
Väldigt dåligt bemötande. Deras pommes är torr. Inte rekommendera
Jag blir illamående bara jag ser reklam…
Jag blir illamående bara jag ser reklam från Max! Kan ni vara snälla o ta bort alla skyltar så att folk kan må väl.
Slå igen! Ni lever ej upp till kraven idag!
Grisigt och ostädat på golv och bord
Var på Max i Tumba onsdagseftermiddag. Väldigt lugnt, mycket personal men väldigt skräpigt och grisigt på många bord. Tyvärr är det inte första gången jag sett detta på Max i Tumba :(. Maten var dock bra.
Mycket trött och tråkig burgare
Mycket trött och tråkig hamburgare.
Handlade i drive in och personen i kassa var rätt oengagerad, hon glömde även bort att ge mig min dricka så fick påminna om den.
Själva hamburgaren var nog en av de tråkigaste jag ätit i år!
Dålig service!!
Dålig service!!! Dessutom glömmer man alltid något om man beställer via Drive in. Det händer oss så ofta. Vi ska framöver kolla vad vi får i påsen innan vi lämnar platsen. Kolla du också!
Max Berga/Helsingborg
Kalla hamburgare och rätt torrt bröd, kändes som dem va färdiga långt innan och ganska skitigt på alla borden. Inte så trevligt att sitta ner någonstans. Blir inte fler besök.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.