Maxifleur Kunstplant Reviews

2. Binnenplantleverancier
  3. Boomkwekerij
  4. Kwekerij
  5. Zaadleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Maxifleur ontwerpt en produceert unieke Kunstplanten voor particulier en bedrijf. ✅ Topkwaliteit kunstplanten ✅ Beplantingsadvies ✅ Showroom.

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wat mij betreft de echtste kunstplanten

In één woord: prachtig en écht nét echt! 😊

Mijn bol-ficus: niet zo mooi symmetrisch/bolvormig als op de stockfoto op de website, met een gebladerte dat naar mijn smaak iets te veel ‘zootje ongeregeld’ was, en heb even getwijfeld of ik hem daarom retour zou doen, maar hij lijkt daardoor des te echter dus heb ik besloten dat ik mezelf de kans zou gunnen om daar aan te wennen. Ook gegeven de complimenten uit mijn omgeving had ik geen half uur nodig om er alsnog heel blij mee te zijn. Je krijgt deze plant gemodelleerd, waardoor ie eenmaal uit het plastic gelijk in model valt. Ik heb daar dus nog wel het één en ander aan ‘gekneid’, en het resultaat mag er zijn. Superblij mee!

Zeer goed verpakt met accessoires in dezelfde (zeer stevige) doos, vast gezet met tie ribs zodat die accessoires niet in de doos kunnen gaan zwerven en de plant beschadigen. Om de pot zit beschermingsmateriaal dat ik heb laten zitten toen ie de pot in ging. Alleen nog wat verder opvullen met proppen papier en afvullen met decochips.
De dop van de mee bestelde spraybus plantenreiniger was wel kapot, en gezien hoe het verpakt was, ook nog eens in een bubbleplastic zak, moet dat al zo geweest zijn voor ie de doos in ging. Boeit minder maar ik vermeld het maar even.

Aanrader: de showroom. In het echt zien is toch anders. Personeel in de showroom heel erg vriendelijk en behulpzaam, maar toen het wat drukker werd was er wel te weinig dus toen ik eenmaal geholpen wilde worden heb ik daar (te) lang op moeten wachten. Gelukkig is er een gezellig bar 😉
Ik hoop wel dat van buitenaf inmiddels beter zichtbaar is waar de ingang is. Ik reed er een aantal keren straal voorbij en heb moeten bellen waar die zich bevond…

Bij deze winkel is het niet ‘vandaag bezorgd, morgen in huis’. Dat kan niet door het arbeidsintensieve werk dat eraan is. Je weet dus nooit precies wanneer je bestelling verzonden wordt. Maar wat ik nog minder handig vind, is dat eenmaal bij DPD, je pas op de dag zelf weet of deze die dag ook bezorgd wordt. Dat kan namelijk ook een dag later zijn. Dat vind ik minder handig. Het is meestal geen klein pakketje dus moeten halen op een pick up point omdat je niet thuis was wil je vermijden.

Jammer: de beperkte openingstijden. Niet open in het weekend en doordeweeks van 13:00 tot 16:00.
Ook jammer: in Google Chrome werkt de site niet goed. In Edge wel. Tip: bekijk ook de verschillende YouTubefilmpjes. Je ziet o.a. de showrooms van de afgelopen jaren voorbij komen. Gewoon mooi ;-)

Supergoed: de e-mailcommunicatie. Ik heb ze na mijn eerste aankoop gebombardeerd met heel veel vragen, en ik kreeg op alle vragen snel en keurig netjes antwoord en extra tips. Ik kan me de negatieve reviews over niet geleverde onderdelen en onbeantwoorde vragen dan ook bijna niet voorstellen.

De datum van de ervaring heb ik gezet op de dag dat ik in de showroom was. Mijn bestelling heb ik sinds een week in huis.

Ik ga zeker nog veel meer bestellen!

2 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken