He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk i... Toon meer

Megapool gekozen omdat ik daar twee jaar geleden ook besteld had. Helaas inloggegevens verloren gegaan dus ff nieuwe aangemaakt. Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisc... Toon meer

We waren op zoek naar een nieuw type miele stofzuiger maar die was bijna nog nergens leverbaar. Na wat zoeken op internet uitgekomen bij Megapool.nl en daar was de stofzuiger wel leverbaar en ook no... Toon meer

Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht. Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik. ► d... Toon meer

1. Televisiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

TV, Audio, Huishouden, etcetera...

4,6

Uitstekend

Een nul voor service. Bestelling bleek ondanks bevestiging verdwenen. Vervolgens prijs verhoogd!

Wat een volstrekt gebrek aan service. Koelkast besteld vijf dagen voor de kerst. Had de volgende dag kunnen worden bezorgd zonder plaatsing. Wij kozen voor plaatsing de dag voor Kerst. Betaling keurig geautoriseerd. Ook een keurige emailbevestiging dat betaald was en levering zou plaatsvinden.

De dag daarvoor zelf actief gebeld over tijdstip plaatsing. Toen bleek er geen order in het systeem meer te zitten. Nieuwe order kon pas na de kerstdagen en moest maar via de website opnieuw worden ingegeven. Geen enkel excuus, geen oplossing, geen tegemoetkoming voor het niet hebben van een koelkast tijdens de Kerstdagen (grrr...).

Nadien nieuwe order ingevoerd. Prijs bleek € 30,50 hoger te zijn geworden. Levering met plaatsing kon pas in het nieuwe jaar, dus maar gekozen voor enkel afgifte tussen Kerst en Oud en Nieuw. Na diverse emails werd de € 30,50 wel vergoed.

Maar samenvattend: wat een afwezigheid van enige service! Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.

8 januari 2015

Hoe je als klant besodemieterd en onredelijk behandeld wordt.

Geen service, geen retourmogelijkheid bij ondeugdelijk apparaat zonder originele verpakking.

Braun voorhoofdsthermometer bij Megapool gekocht, er staat Braun op en dat is dan ook het enige wat van Braun is, buiten de hoge prijs natuurlijk.

"Kwaliteitsproduct uit Duitsland" made in China door de firma KAZ.
Duitse "kundendienst" van weer een andere firma.

Megapool laat je gewoon in de regen staan!
Dat is voor ons de eerste en laatste keer bij Megapool en het laatste kwaliteitsproduct van "Braun".

7 januari 2015

snelle levering!

Een Philips Smart TV besteld en de volgende dag geleverd.
Was bang dat het voor de Kerstdagen niet zou lukken maar Megapool heeft de toegezegde leveringsdatum waargemaakt.

4 januari 2015

Zeer goed.

Prijs/kwaliteit staan ze sterk op de markt. Snelle levering aan huis zelfs naar het buitenland.

3 januari 2015

voorbeeldige service

Ik heb vlak voor de kerst een kruimeldief besteld bij Megapool. Hij zou op
dinsdag voor de kerst geleverd worden. En dat werd hij ook. Dat hebben
veel internetbedrijven u niet nagedaan. Chapeau!

2 januari 2015

Helemaal prima!

Product op tijd geleverd in perfecte staat. Informatie via mail, zoals factuur etc ook prima. En na ontvangst een mailtje of alles naar wens was.

Prima zaak dus om je spullen te kopen.

1 januari 2015

Megapool doet wat het beloofd

Megapool doet wat het beloofd: Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis. Had om 21:15 uur een bestelling geplaatst en de volgende middag gratis thuisbezorgd gekregen. Super service!

Makkelijk, snel en betrouwbaar

De afgelopen dagen 2x een bestelling gedaan bij Megapool. Een waschmachine en een Dolce Gusto aparaat. Omtrent de wasmachine hadden we nog wat vragen die snel en volledig werden beantwoord. Om niet al te lovend over te komen ook een klein min puntje. De kosten van de extra bezorgservice m.b.t. de wasmachine zijn in vergelijking met andere witgoedlevereanciers te hoog. € 29,- voor levering op de juiste locatie inclusief aansluiting is hoog als je dit vergelijkt met andere €14,95 tot € 19,95.
Tip voor Megapool: maak onderscheid in deze extra service. Levering van product op de juiste locatie in huis prijs X en prijs Y inclusief aansluiting.

1 januari 2015

Prima webshop met scherpe prijzen

Woensdag 24 december een handmixer gekocht welke op 30 december is geleverd (vanwege tussenliggende feestdagen). Het product was degelijk verpakt.

Minpuntje: ik kreeg geen e-mail updates over de status van de bestelling. Ik heb daarom twee keer contact moeten opnemen met de klantenservice. Één keer om te informeren of de bestelling reeds was verzonden, de tweede keer om de factuur (die had ik ook niet gekregen).
Klantenservice is overigens snel met antwoorden.

Aanschaf combimagnetron

Prima snelle levering, zelfs in de kerst periode. Wel jammer dat de werkelijke winkels verdwenen zijn want anders hadden we nog in de winkel gekeken naar een mooier product. Onze oven heeft een grote toeter aan de achterkant waardoor hij als vrijstaande oven toch wat minder mooi is dan hij op de foto's ( van Samsung ) leek.
Waarom moet toch overal zo'n irritante sticker op. In dit geval zitten er meerdere fijn te verwijderen (simpel af te trekken) plasticjes en één idote, die je met pindakaas een nacht moet laten weken, sticker waarop staat dat de deur heet kan worden.... Oeps Misschien kunnen de winkeliers hier ook over klagen...
Verder prima service van Megapool

25 december 2014

super aanbieding

Was op zoek naar een goede combideal voor mijn droger en wasmachine. Naar wat gemaild te hebben met diverse aanbieders van deze producten kwam Megapool met stip op nummer 1. Dus heb ik de bestelling geplaatst.
De levering van de producten is ook super goed verzorgd, de juiste informatie op de juiste tijd. Al met al super tevreden. Ook doen zou ik zeggen.

19 december 2014