He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk i... Toon meer
Megapool gekozen omdat ik daar twee jaar geleden ook besteld had. Helaas inloggegevens verloren gegaan dus ff nieuwe aangemaakt. Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisc... Toon meer
We waren op zoek naar een nieuw type miele stofzuiger maar die was bijna nog nergens leverbaar. Na wat zoeken op internet uitgekomen bij Megapool.nl en daar was de stofzuiger wel leverbaar en ook no... Toon meer
Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht. Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik. ► d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TV, Audio, Huishouden, etcetera...
Nederland
- www.megapool.nl
snel, netjes en helder
De website is helder, je weet precies waar je aan toe bent. Er wordt snel en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service van megapool.
Ik ben niet zo tevreden
Het apparaat doet niet wat het belooft. Mijn haren zijn hartstikke statisch! Rowenta pakt het wel goed op want het apparaat is inmiddels wel op weg terug naar de fabriek! Jammer want nu ben ik m dus met de feestdagen kwijt..... Mijn vorige exemplaar heeft heel wat jaartjes trouwe dienst gedaan dus ik ben wel wat teleurgesteld. Over Megapool ben ik overigens wel tevreden want mijn bestelling was supersnel en probleemloos in huis!
Ouderwets kniepertje met de nieuwe Cloer kniepertjesijzer
Ik heb jarenlang een gietijzeren kniepertijesijzer gebruikt en nu voor het eerst de nieuwe kniepertjesijzer van Cloer ! Geweldig ! Snel en precies zoals ze horen te zijn. Een nadeel : het alarmsignaal die afgaat na elk gebakken koekje, daar wordt je wel wat tureluurs van. Ik heb geen optie kunnen vinden om het uit te schakelen, jammer.
Zoals verwacht
Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisch netjes te woord gestaan en geleverd op tijd zoals werd gemeld.
Email van factuur via bobshop emailaccount maar maakt mij niet zoveel uit.
Als een volgende keer weer goed aanbod hebben bestel ik hier weer.
Website en levering zoals verwacht
bosch koelkast
Op donderdag net voor 15u bestelt en de volgende ochtend al bezorgd. Super snel en product helemaal in orde. Ook scherpe prijs.
Geweldig!
Vond het erg gemakkelijk de bestelling! En het was zo bij mij thuis! Geweldig!
superhandig in gebruik
Samsung MC32F combimagnetron.
De magnetron één week in gebruik, makkelijk, goede handleiding. Geen kabaal. Inclusief roosters en bruineerbord. Super!!
Senseo sarista goed koffie over datum
Senseo sarista besteld. Netjes geleverd. Goed op tijd. Jammer dat de koffie die erbij zat over de datum was. En de drie funnels die ik daarvoor kreeg ook over de datum waren. Dat kon megapool echter niks schelen omdat koffie langer houdbaar is. Netjes vind ik het niet.
Goed n snel, dank je wel!
's Avonds per computer een waterkoker besteld bij Megapool. De volgende dag schadevrij bij mij thuis afgeleverd in een met veel luchtkussentjes gevulde doos. Dat noem ik lekker winkelen. Kortom een aanrader?
Bezorging Samsung Waterpompdroger niet goed afgestemd.
Jammer dat de leverancier de afspraak op afgesproken tijdstip kon bezorgen, hierdoor hele dag voor niets zitten wachten en bovendien onnodig een vrije dag gekost. Wel vriendelijk, maar niet waterpas gezet.
Wat de wasdroger betreft zijn we na een week zeer tevreden.
Als excuus voor late bezorgen twee warmte balletjes ontvangen voor de wasdroger, maar die hebben volgens de consumentenbond geen enkele functie, ze besparen nauwelijks, om andere kado gevraagd, maar dat kon niet van de leiding, dus maar in berust. Kortom kan beter
mijn wasmachine van megapool, gewoon SUPER GOED.
mijn wasmachine was laatst kapot, naar jaren trouwe dienst en ik had weer een nieuwe nodig. doordat de vorige wasmachine ook via megapool aangekocht was gelijk bij hun op de website gekeken en een nieuwe uitgezocht, nou de service bij megapool is dus nog steeds uitstekend net als vele jaren geleden. je besteld, krijgt gelijk bericht terug en de andere dag staat die nieuwe wasmachine binnen weer te draaien en ze nemen de oude gelijk mee terug, wat makkelijk. geen geloop langs winkels, geen levertijden, maar gelijk de andere dag weer gewoon kunnen wassen, echt super, want je wasmachine kan je echt geen weken missen en dat hoeft bij megapool dus echt niet.
verademing!
Wij hebben bij Megapool een bestelling geplaatst middels internet. Wat ik handig vind is de keuzedata qua levering, zo hoef je niet onnodig thuis te blijven. De vooravond van de bezorging kreeg ik een herinnerings sms met een tijdsindicatie toegezonden. Eigenlijk verbaast hierover..en de volgende dag nog een sms dat wij het eerst volgende bezorgadres zouden zijn...petje af..niet om 08.00 uur hoeven bellen met de chauffeur/planning om een tijdsindicatie maar echte service, helemaal van deze tijd..mijn complimenten, wij zijn uiterst tevreden! (Ook met het geleverde product!:-)
Prima en supersnel!
Gister online besteld en inderdaad vandaag afgeleverd! Gemakkelijker kan het niet! Minimale tijdsinspanning en geen auto aangeraakt!
Handig vanuit huis, snelle levering, goede prijs kwaliteits verhouding.
Nooit gedacht dat Megapool online verder zou gaan maar,..............Heldere website, gemakkelijk bestellen en betalen en snelle levering. Tot nu toe geen negatieve ervaring.
Megapool, veilig en te vertrouwen online winkel met prima service.
Levering volgens afspraak, oude koeler meegenomen.
Zeer tevreden.
A+++ Super ervaring, goede prijs, snelle levering.
Een van de goedkoopste internet winkels met waarborg.
Met heldere communicatie, snelle levering.
Zeer tevreden met mijn keuze.
Will buy again.
Prima shop
Via het internet bestelde ik een wekkerradio, omdat mijn oude aan vervanging toe was. De website was helder en het bestelproces duidelijk. Ook waren de mails ter bevestiging van de bestelling en de update over verzenden prima op orde.
Boven verwachting goed.
Verwerking en afwikkeling van de bestelling, de informatie m.b.t. stand van zaken en bezorging waren voortreffelijk, boven verwachting goed!
goede communicatie en snelle afhandeling
Aankoop luchtreiniger Boneco P2261 , goede communicatie per mail,snelle afhandeling en bezorging ,mijn éérste kennismaking met Megapool is perfect verlopen, een aanrader naar andere kopers.Nu afwachten of het toestel doet wat het zou moeten doen.