He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk i... Toon meer
Megapool gekozen omdat ik daar twee jaar geleden ook besteld had. Helaas inloggegevens verloren gegaan dus ff nieuwe aangemaakt. Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisc... Toon meer
We waren op zoek naar een nieuw type miele stofzuiger maar die was bijna nog nergens leverbaar. Na wat zoeken op internet uitgekomen bij Megapool.nl en daar was de stofzuiger wel leverbaar en ook no... Toon meer
Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht. Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik. ► d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TV, Audio, Huishouden, etcetera...
Nederland
- www.megapool.nl
Prima TV voor een prima prijs
Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe (iets grotere) TV voor in de huiskamer. Met het WK Voetbal vond ik het een mooi moment om deze TV ook echt te kopen. Mijn keuze viel op een Samsung UE40F6320 Smart TV, die ik zou gaan kopen bij de lokale Mediamarkt. Daar was een aanbieding en kostte het apparaat €477,- Alleen, toen ik de dag daarna binnenkwam, was de prijs ineens €568,- en daar kon 'niks meer vanaf'. Dat verschil vond ik te groot en ik ben vervolgens op internet gaan zoeken. Daar kocht ik dezelfde TV online bij PlatteTV.nl voor €469,-. Na mijn betaling kreeg ik echter een mailtje dat dit type niet meer leverbaar was en dat ik een vervangend model kreeg aangeboden voor 'maar' €100,- bijbetaling. Dus deze koop heb ik ongedaan gemaakt en terwijl ik wachtte op de terugstorting van mijn aankoopbedrag, zag ik de TV bij Megapool.nl, ook voor €469,-
Daar had ik 'm meteen moeten kopen, dat had me één wedstrijd van Oranje op grootbeeld gescheeld. De levering verliep verder keurig en volgens afspraak.
Prettige bijkomstigheid was dat ik na de levering ook nog een waardebon van €25,- van Megaloop kreeg. Die heb ik gebruikt om nog twee extra 3D brillen aan te schaffen ...
De installatie was een fluitje van een cent, op één ding na: de TV is Ziggo-gecertificeerd, maar na installatie ontving ik alleen Nederland 1 digitaal. Na een uur bellen met Ziggo kwamen we er niet uit waar het aan zou kunnen liggen. Ik ging er dus vanuit dat er iets in de TV stuk was en belde met Samsung. Daar vroeg men onmiddellijk naar de kleur van de insteekmodule (om zo de versie vast te stellen). Die was bij mij paars-wit en moest blauw-wit zijn. En inderdaad, na het omruilen van de module werkte alles perfect. Je moet het maar weten ... ;-)
Goede service en snelle levering
Duidelijke website. Megapool was op het moment dat we de stofzuiger nodig hadden de goedkoopste en levering was ook snel. Zondag besteld, dinsdagochtend in huis. Als we weer iets nodig hebben, zullen we zeker op de site van Megapool kijken.
Blijft een Top bedrijf, scherpe prijzen en goede service!
Vaker bij de Megapool besteld. Nespresso apparaat en andere huishoudelijke apparaten. Altijd een snelle levering. Factuur krijg ik meteen per mail. Nooit problemen met de Megapool.
Bestelling verliep goed, bezorgers zijn wat onvriendelijk
Bestellen is makkelijk en je krijgt snel een duidelijke bevestiging, ook SMS-jes rondom het bezorgen. Erg handig allemaal.
Helaas hadden de bezorgers niet door gekregen dat ze de oude apparatuur ook mee moesten nemen (is een optie op het formulier) en ze deden daar nogal geïrriteerd over. Uiteindelijk wel gewoon meegenomen.
Ondanks dat, is de (communicatie rondom) de bestelling bij Megapool veel beter dan menig andere shop. Aanrader dus!
Geheel aan de verwachting voldaan
Prima televisie, waar ik heel blij mee ben. Super scherp beeld.
Makkelijke bediening.
De bestelling werd keurig volgens afspraak op tijd bezorgd.
Zowel televisie als Megapool zijn een echte aanrader/
Supersnelle levering.
S'Avonds besteld en de andere dag in huis.Geweldige service.Keurig netjes in originele doos met beschrijving en bevestigingsmateriaal.Kom zeker weer terug als ik iets nodig heb.
Top-service!
Bij MEGAPOOL informatie opgevraagd over weerstation Alecto WS 3500. De informatie was volledig. Vervolgens online besteld en conform de toezegging werd het weerstation 2 dagen later (gratis) op de aangegeven tijd bezorgd!
Als klap op de vuurpijl bleek het artikel aanzienlijk goedkoper te zijn dan bij andere bedrijven. Top.
Zoals beloofd: 's middags besteld en de volgende dag al bezorgd. Enige minpuntje: ik zou het zelf wel fijner vinden als je ook kon kiezen voor aflevering bij een post.nl punt.
Perfecte service & levering
Ik heb een koelkast op een vrijdag besteld en op maandag was deze in huis. Ik ben keurig op de hoogte gehouden per email en sms over het levertraject. Wat erg prettig was dat ik heel goed ben informeerd over het tijdstip van levering per sms. Ook de bezorging zelf ging prima, keurige bezorgers en zij hebben het product netjes op de aangewezen plek gezet. Het product is overigens van prima kwaliteit.
Het ging van een leien dakje
Wasmachine besteld. In no time geleverd en ook nog eerst even een sms bericht dat ze er aan kwamen!
Snelle en correcte levering
Ik had bij Megapool een wasmachine besteld Van Samsung. De belangrijkste redenen waren, dat zij nog een energiekorting gaven op de reeds lage prijs, gratis bezorging en ophalen van het oude apparaat en een gratis droogrek. Ik kon ook aangeven op welke dag ik de nieuwe machine geleverd wilde hebben. Dat was de volgende dag al. Ik kreeg later in de mail een mededeling dat de levering kon plaatsvinden tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Keurig binnen die tijd werd de wasmachine afgeleverd. Ik ben dus een tevreden klant !
snelle levering
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levertijd.
Samsung Warmtepompdroger
Keurig bedrijf, de prijs was scherp, kreeg nog wat extra korting vanwege een of andere energieweek-deal. Prima! Apparaat werd gratis thuisbezorgd en is zelf nog naar de juiste ruimte gedragen. Zelf aangesloten en werkt tot op heden naar behoren, dus (nog) geen ervaring met de aftersales.
megapool nog sneller dan Arjan Robben !!!
Ik heb enige tijd geleden een bestelling geplaatst bij megapool .
ik was eigelijk een beetje sceptisch over de snelle levering die ze beloven maar ik moet zeggen dat ik hier toch wel HEEl verkeerd was .
ik deed de bestelling rond 16 u en mijn pakket stond een dag later om 9.30 u bij mij thuis .
ECHT ONGELOOFELIJK .
Super service!
Megapool heeft mij super service verleend en bestel een volgende keer weer heel graag hier. Een foutje wordt overgecompenseerd en mijn bestelling was na een dag binnen. Complimenten!
Megapool ishet beste winkel voor online inkopen.
Ik ben zeer tevreden, en kan ik allen goed vertelen over megapool.
Ik wist niet eens dat Megapool doorgegaan was online!!!!!!
Hoi,je weet dat ik indertijd nogal overdonderd was dat de Megapoolwinkels verdwenen waren,per slot heb ik in de jaren zowat al mijn elektrische spullen daar gekocht! Ik was dan ook stomverbaast uit te vinden dat ze nog wel via de computer verkochten.
Ik heb mijn vrieskast nu weer daar gekocht.
En nog steeds een goede afwikkeling; Bestellen,bevestiging en de volgende dag in huis.
De ochtend van de bestelling kreeg ik nog een berichtje welk dagdeel!!!
Perfect dus.
Petro
Vlotte levering. Onverwachte Tegenvaller
Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht.
► de watercontainer lekt water bij plaatsing
► de themokan is fraai maar door het design moet je de kan er ver vooroverkiepen om de warme koffie te ontfutselen ;-(
Verder een fraaie machine. Nu de levensduur bepalen ;-)
makkelijk te bestellen en netjes en snel geleverd
het is de goedkoopste site. snel geleverd. zorgvuldig verzonden.
ik beveel het bij iedereen aan.
wij zijn zeer te vreden over MEGAPOOL
wij hebben een vaatwasser aangeschaft en zijn zeer tevreden over de machine.
de leverantie is ook uit gevoerd zo als afgesproken dus MEGAPOOL kan ik zeker aan bevelen. SUPER.