He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk i... Toon meer
Megapool gekozen omdat ik daar twee jaar geleden ook besteld had. Helaas inloggegevens verloren gegaan dus ff nieuwe aangemaakt. Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisc... Toon meer
We waren op zoek naar een nieuw type miele stofzuiger maar die was bijna nog nergens leverbaar. Na wat zoeken op internet uitgekomen bij Megapool.nl en daar was de stofzuiger wel leverbaar en ook no... Toon meer
Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht. Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik. ► d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TV, Audio, Huishouden, etcetera...
Nederland
- www.megapool.nl
Snelle en correcte levering
Praktische manier van betalen en handige en overzichtelijke website. Direct de volgende dag na bestelling werd het pakketje thuis afgeleverd.
Service waar je op kan vertrouwen!
Overzichtelijke internetsite van Megapool met concurerende prijzen!
Gemakkelijk bestellen en betalen en de volgende dag in huis. Oude apparaat wordt kosteloos meegenomen door de klantvriendelijke bezorgers. Goede service!!
een lot uit de loterij
een grote verandering in de keuken en dan 10 dagen niet kunnen koken !!!!
maar een 2 pits kook stel en een soort buiten keuken gemaakt
daar wordt je gelukkig van en ook lekker kunnen eten
1 keer afhalen is leuk 2 keer afhalen is minder en de 3 keer kun geen friet of chinees meer zien dus mijn pitjes in de buiten keuken SUPER
prima hogedrukreiniger
Ik heb een Nilfisk hogedrukreiniger gekocht, hij is makkelijk in gebruik, licht in gewicht maar toch stevig, voordelig in aanschaf en de volgende dag werd hij geleverd.
Prima aankoop dus, kan geen enkel minpunt ontdekken. Zowel het apparaat als de service is prima
Een echte aanrader!!
Perfect, geen tegenvaller! Zeker aan te bevelen!
Super goed
Een vriezer besteld...wat een goede service, vandaag besteld morgen in huis...
Als ik weer iets moet hebben megapool is de eerste
Topservice: Helder, snel en zeer goede bereikbaarheid!
Na een zeer vervelende ervaring met de levering van een wasmachine via de Mediamarkt (niet geleverd en pas na 3 weken geld terug) de gok gewaagd en een wasmachine besteld bij Megapool. Wat een verademing! Van A tot Z wordt je als klant op de hoogte gehouden van de bestelling en wanneer deze thuis zal arriveren. Bij de klantenservice wordt je echt geholpen en ook de installateurs gaan door tot dat alles tip top is aangesloten. Volledig tevreden!
Snel en klantvriendelijk!
Via Megapool een nieuwe Philips Sonicare tandenborstel besteld. Super netjes behandeld, direct een bevestigingsmail gehad en binnen een week had ik de tandenborstel in huis. Echt snelle service! Zou zo weer bij Megapool bestellen.
Bestel en het is er sneller dan snel
Cool, je moet bestellen bij Megapool. Mijn ervaring was subliem, ik geef ze dan ook een tien. Voor tienen in de avond besteld, de volgende ochtend stond ik versteld. De bezorgservice stond al voor de deur, met een super goed verpakt apparaat. Het apparaat verkeerde dan ook in opperbeste staat. Ik ben super tevree en bij een volgende bestelling doet Megapool weer mee. Super bedankt, een aanrader dus van mijn kant.
Goede bezorging, wel later bezorgd dan afgesproken, maar dit is wel gemeld.
Geen opmerkingen.
Perfect artikel en perfecte levering
De bestelling van de Rio LAHC5 laserontharing X60 verliep makkelijk. Megapool was de goedkoopste en had hem bovendien op voorraad. De volgende dag werd hij al geleverd in een grote doos met de nodige luchtzakken er omheen dus beschadiging tijdens transport was vrijwel uitgesloten. Kortom een makkelijk en snel proces.
Dan het apparaat zelf. Dat wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijziging op DVD. Ik vind het wel jammer dat er niet (ook) een link staat naar een filmpje op youtube want eigenlijk kijken we nooit meer naar DVD's. Maar goed, de instructies waren duidelijk en het gebruik redelijk eenvoudig.
Het eerste gebruik is hoopgevend maar je moet consequent zijn in het gebruik om een mooi en blijvend resultaat te krijgen. Je moet overigens wel oppassen met teveel zonlicht na intensief gebruik van de laser maar dat wordt allemaal goed uitgelegd.
Wat trouwens prettig is is het feit dat het apparaat beschermd is tegen gebruik door kinderen. Je hebt een sleutel en een soort van code nodig voordat de laser gaat werken. Je kunt hem dus gerust ergens in een kast laten liggen waar de kinderen erbij kunnen.
In tegenstelling tot de vele apparaten die op de markt zijn die gebruik maken van flitslicht raakt de laser (in principe) niet op. Dus na de eerste aanschaf, het apparaat is niet goedkoop, komen er geen nieuwe kosten bij. Een simpele rekensom leert dan dat je al snel voordeliger uit bent.
Wat mij betreft is Megapool een uitstekende leverancier waar je eenvoudig en snel je spullen thuis krijgt en is de LAHC5 een uitstekende manier om eindelijk eens op een redelijk comfortabele manier langdurig van vervelende haargroei af te zijn.
Simpel, snel, correct en goed
Juiste info op de site.
Scherpe prijs.
Goede info over aflevermoment.
Alles klopt gewoon.
Probleemloos en snel
Ik heb een koelkast gekocht via internet bij Megapool. Normaal ben ik niet zo voor kopen via internet , maar gezien mijn tekort aan tijd dacht ik laat ik het maar proberen.
Wat een verademing!! Bestellen, aangeven wanneer je de levering wilt en klaar.
Keurig op tijd geleverd, en prima communicatie wanneer de aflevering precies zou plaatsvinden.
Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten!!
Perfecte levering,ruime garantie termijn,gewoon goed!!
Megapool super optijd met levering,makkelijk bestellen,makkelijke betaling en genoeg product keuze.In 1 woord geweldig 6sterren in plaats van 5
Beoordeling:★★★★★★
Mvgr Roy
prima afhandeling van bestelling
Ik heb een koffieapparaat besteld. Meteen betaald, Levering volgde binnen twee dagen.
Prima afhandeling. Goede prijs.
nette service
Bij Megapool online bestelde Zanussi Vriezer (opzetmodel) werd door TNT bezorgd.
Oude vriezer gratis meegenomen. Prima service.
flitsende plasmalamp, snel en goed geleverd!
Wat een spectaculaire effecten, mooi gekleurde flitsen als je de lamp aanraakt!
De lamp reageert ook op muziek, maar dan moet de bass wel flink hard staan.
Erg grappig om te zien, vooral in het donker.
Leuk cadeau!
Makkelijk bestellen en snelle, gratis levering!
Zelf na 5 de bestelling nog geen klachten
Al meerdere keren bij megapool besteld en zoals steeds nog altijd scherpe prijzen en prima levering.
Megapool, groot aanbod zonder keuzestress
.Ik zocht een mixertje voor een klein prijsje op internet, ik werd overspoeld door het aanbod
Mijn complimenten voor de site van Megapool, groot aanbod maar overzichtelijk voor mij gerangschikt. Heldere navigatie. Zodat ik voor mij de beste keuze kan maken. De enige ster is in het logo van Megapool verwerkt en niet over de gehele site verspreid.Ook de lakmoesproef: het invullen van bestelformulier verliep in 1 x goed. Dat is voor mij wel bijzonder.
De site van Megapool kent gelukkig geen 'hijgerige en schreeuwige verkopers' die je met een stapel badhanddoeken laat vertrekken terwijl ik voor een mixer kwam, of me door de hele 'winkel' laat struinen en de mij de gehele assortiment waterkokers van maar liefs 101 stuks laat zien, terwijl ik..juist ja. voor.een mixer kwam.
En, volgende dag. Tring! postbode, doos, goed verzorgd ingepakt. Klaar!