He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk i... Toon meer
Megapool gekozen omdat ik daar twee jaar geleden ook besteld had. Helaas inloggegevens verloren gegaan dus ff nieuwe aangemaakt. Levering via derde dus geen internetinfo over levering. Telefonisc... Toon meer
We waren op zoek naar een nieuw type miele stofzuiger maar die was bijna nog nergens leverbaar. Na wat zoeken op internet uitgekomen bij Megapool.nl en daar was de stofzuiger wel leverbaar en ook no... Toon meer
Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht. Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik. ► d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
TV, Audio, Huishouden, etcetera...
Nederland
- www.megapool.nl
goeie en snelle service kwaliteit en de juiste prijs
nog nooit geen problemen gehad met Megapool.
goeie service
goeie kwaliteit
duidelijke omschrijving over het product op de website .
en een mooie prijs.
gewoon doen...
Snelle en correcte levering
Megapool is ook maar afhankelijk van de grillen van tnt post maar ze deden wat ze beloofden: Volgende dag in huis. De website heeft voldoende snelheid en afrekenen gaat veilig met creditcard of Ideal.
Als de volgende levering net zo gaat, ben ik een terugkomende klant.
domo blender (toppertje)
ik gebruik hem iedere ochtend, lekker gezond, al dat fruit.
Makkelijk te bedienen, heel handig alleen een beker vies, je neemt hem makkelijk overal mee naar toe. of gooit het direct in een glas en een heerlijke smoothie is klaar.
Gezond, had ik jaren eerder moeten doen, geen gehannes meer met moeilijke dingen (die veel te groot zijn) om schoon te maken.
Kleine en grote beker meegeleverd, dus ook voor meerdere personen. superding
Snelle en vlotte levering uit een groot assortiment
Als je elektrische delen of onderdelen of filters nodig hebt, kijk dan eerst bij Megapool.
Naast een groot assortiment zijn ze niet duur en wordt alles ook nog gratis en snel geleverd.
Een 10 plus
Goedkoper kon ik het niet vinden
Megapool had veruit de beste prijs voor mijn bestekset, goedkoper kon ik het niet vinden! De levering was snel en goed, wat wil je nog meer? Erg tevreden.
Van de bestelling tot de aflevering was alles perfect!
Ik heb online bij Megapool een koelkast met vriesvak besteld. Ik werd steeds op de hoogte gehouden over mijn bestelling en wanneer het afgeleverd werd.
Super dat ze een dagdeel doorgaven en toen er wat vertraging ontstond kreeg ik daar op tijd melding van. Ik ben dik tevreden over Megapool .
bestelling de volgende dag geleverd! top
de bestelling -zoals beloofd op de site- inderdaad de volgende dag geleverd.
informatie hierover erg duidelijk in de mail.
geen enkel minpunt !
bestelling bij megapool aan te raden
Onbetrouwbaar
Volgens de site was een bepaald strijkijzer op voorraad. toch nog maar even gebeld. En ja hoor, geen probleem, het was op voorraad en zou binnen enkele dagen geleverd zijn. Niet dus! Bleek niet op voorraad en ook niet snel leverbaar. Geld teruggevraagd. Dat werd toegezegd, maar gebeurde dus ook niet. Ze bleven volhouden dat ze het wel hadden terugbetaald. Gelukkig was het een creditcard betaling en kon ik via de bank ING toch nog mijn geld terugkrijgen na ingrijpen van ING verzekering. Een excuus van megapool kon er niet af. Ik zal er nooit meer iets bestellen of kopen.
Megapool, niet zo cool!!
Belooft was levering in 3-4 werkdagen. Na op de derde dag nog geen mail van verzending te hebben ontvangen, er achteraan gebeld (0,20 p.m.!!). Nonchalant werd er verteld: ''Deze hadden wij deze week al verwacht, alleen de leverancier heeft het niet geleverd.'' Na de vraag wanneer ik het product dan wel zou ontvangen kreeg ik het antwoord; ''Begin of eind volgende week''. Niet duidelijk dus.
Op z'n minst hadden ze een mail kunnen sturen dat de levertijd is vertraagd, en ook de mail beantwoorden. De vraag namelijk ook gemaild maar nooit antwoord gekregen.
Megapool, niet zo cool!
Betrouwbare webwinkel, goede service
Ik heb een strijkijzer en een koffiezetapparaat besteld bij megapool. De producten werden netjes op tijd geleverd en ze waren goed en veilig verpakt. De factuur per mail is ook erg handig, zo raak je m niet kwijt. Fijne webwinkel, ik bestel er vaker apparaten.
Alleen bestellen als je heel veel geduld hebt...
Ik heb drie weken geleden een stofzuiger besteld die volgens de website binnen 2 a 3 dagen bezorgd zou worden. Na drie dagen niets gehoord te hebben zelf gebeld met de klantenservice (20 ct p.m) die me vertelde dat het het eind van die week zou worden. Eind van de week weer niets vernomen. Een mailtje gestuurd, waarin ik wel na een dag antwoord kreeg met de opmerking dat de leverancier niet had geleverd om onduidelijke redenen en het dus naar verwachting weer een week zou duren. Mijn stofzuigerzakken die ik ook had besteld werden wel naar me verzonden. Eind die week, helaas weer helemaal niets. Dus maar weer gebeld en de vriendelijke dame gaf aan dat ze al een vraag had uitstaan en dat ze me terug wilde bellen. Maar ik was er wel klaar mee. Helaas. Megapool is zeker zeer scherp geprijsd en op zich vind ik het ook niet erg om iets langer op mijn bestelling te moeten wachten, maar ik wil wel graag geinformeerd worden. Dus ondanks dat ze wel snel en netjes reageren op vragen toch een zeer teleurstellende service. Heb de stofzuiger nu bij de concurrent besteld en was binnen twee dagen geleverd. Helaas, maar ik beveel Megapool dus niet aan.
Megapool levert bestelling niet uit
Fornuis half maart besteld en betaald via internet. Kreeg bevestigingsmail met voorsteldatum voor uitlevering. Op de dag van uitlevering kreeg ik alleen een stekker en de bezorger wist niks van een fornuis. Zelf nagebeld, bleek mijn bestelling nergens te vinden. Moest opnieuw besteld worden, alternatief dat werd geboden was een ander fornuis maar dan wel tegen meerprijs, dit vond ik inacceptabel. Vrijdag voor Pasen en de Paasdagen zonder fornuis nog lastminute diner moeten regelen met alle kosten vandien. Eerste mogelijkheid na Pasen weer gebeld en men blijft bij het duurdere alternatief. Uiteindelijk geld teruggevraagd.
goed en snel
Heb eerlijk gezegd weinig ervaring met deze winkel.
Dat wil zeggen besteld en klaar ! hahaha
Maar soms is dat ook alles wat je nodig hebt van een winkel.
Er is niets defect geraakt dus heb ik niets te maken gehad met after sails of zo.
Bezorging was snel , en prijs was prima.Zeker een aanrader.
Hoe het met de rest zit ?Moet je hier op de site verder kijken naar andere ervaringen
Super snel en correcte info
Mijn bestelling werd perfect op tijd geleverd, tevens een product wat niet overal te vinden is, Megapool bedankt voor de diversiteit !
Betrouwbare leverancier, levering mag iets vlotter
Prijs is vaak vrij scherp. Levering is inbegrepen in de prijs. Echter de levertijd wordt vaak rooskleuriger voorgesteld dan de werkelijkheid. Vb: 1à2 dagen wordt bij het afrekenen al snel "ongeveer een week". De uiteindelijk levering laat dan mogelijk nog langer op zich wachten. Eerste bestelling heb ik echt lang moeten wachten (3 weken of meer?). Ik zal een update posten om te laten weten hoe lang mijn tweede bestelling op zich laat wachten. Voor de rest kan ik er weinig op aanmerken. Nog geen dienst naverkoop nodig gehad. Je ontvangt helaas geen updates wat de levering betreft.
Leuk, leuk, leuk!
Mooi om zo vanuit je luie stoel alles op een rij gepresenteerd te krijgen.
j-de-r@hotmail.com
Zondag avond een Sharp combi oven besteld, Dinsdag was ie er. Voor mij is het dus prima verlopen.
Ik had besteld voordat ik hier deze ervaringen gelezen had.
Als ik dat andersom had gedaan had ik er nooit besteld.
Dus ja, jammer voor jullie met de slechte ervaringen, maar het kan dus ook anders. En na het lezen van al die negatieve ervaringen voor niets twee dagen m'n eigen druk gemaakt over niets.
Ook, ik kon wel degelijk het verloop van wanneer het pakket geleverd zou worden volgen via Postnl tracer.
Voorraad niet online!
Pas goed op bij het doen van een bestelling.
Het lijkt er soms op dat het te bestellen product nog op voorraad is. Je krijgt zelfs een keurige bevestiging "bedankt voor uw bestelling op Megapool.nl. Uw bestelling van binnen een termijn van 1-3 werkdagen geleverd worden. Helaas kreeg ik na 4,5 dag een mail met de mededeling dat het door mij bestelde product niet meer leverbaar was. Toch jammer. Gelukkig kon een andere webshop het bestelde product nog wel leveren. Gelijk maar in tweevoud besteld en geleverd gekregen. Ik had een passendere oplossing van deze toonaangevende witgoed gigant verwacht.