Trage verzending.. ik had eerst een draagzak elders besteld, maar wegens de beloofde verzendtermijn bij mijn Hummeltje leek dit vlotter te gaan. Tot je op het tekentje naast de verzending klikt. Verz... Toon meer
Mijn Hummeltje
Wat een vreselijke ervaring met Mijn Hummeltje. Er zijn welgeteld 15 e-mails over en weer gegaan voordat ik überhaupt een retourformulier ontving. In plaats van meewerken met het herroepingsrecht, bl... Toon meer
Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt. Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier. Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een pl... Toon meer
Als jemin 1 had kunnen plaatsen was dat nog beter geweest. Na 2 maanden wachten krijg ik een kinderbikini opgestuurd in 2 verschillende maten. Dit is gewoon een dropshopping want van retouren en terug... Toon meer
Educatief speelgoed
Eindhoven , Nederland
- info@mijn-hummeltje.nl
- www.mijn-hummeltje.nl
Schending van onze richtlijnen
Jammer dat ik alle reviews nu pas lees…
Jammer dat ik alle reviews nu pas lees er klopt niks van ben al twee weken aan het wachten op mijn bestelling nog steeds niets binnen order nummer klopt niet als ik mijn bestelling wil volgen krijg al dagen te horen dat het verstuurd wordt . Kortom nu al zonde van mijn 35 euro
Weer een wijze les om eerst reviews te lezen en dan pas te bestellen

Antwoord van Mijn Hummeltje
Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot…
Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot heden niet eens dat het verwerkt wordt ontvangen. Ik vermoedde al dat deze website dropshipping was maar na deze recensies weet ik het zeker. Bestel hier niks.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Het duurde lang voordat het pakket…
Het duurde lang voordat het pakket binnen was en de doos was helemaal kapot (en dat lag niet aan de bezorgers!). Schandalig hoe het eruitzag.

Heel tevreden
Heel tevreden! Verzending zoals afgesproken
Kortings code werkte niet dus even gemaild en het bedrag werd gelijk in mindering gebracht! Top
Producten worden niet geleverd
Producten worden niet geleverd. Contact met de klantenservice verloopt zeer moeizaam. Kan alleen via email benaderd worden. Reactietijd is erg traag. Er worden afspraken gemaakt zoals nieuw artikel leveren, dit wordt niet gedaan. Verzoek om geld terug te krijgen wordt keer op keer geen gehoor aan gegeven.

Super Product
Super Product
Super Service
Super Bedrijf
Ga Zo Door!!!
vlotte bestelling en levering van een…
vlotte bestelling en levering van een goed product.
Bestel hier niks
Bestel hier niks!
De levertijd is ontzettend lang (als ze überhaupt leveren heb je geluk). Ik moest er constant achteraan. Product komt rechtstreeks uit China. Geen eigen merknaam, geen eigen verpakking. Gewoon Ali Express producten waar je veel te veel voor betaald. Zelfs de handleiding is Chinees. Dropshipping en geen kwaliteit.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Lange levertijd en slechte kwaliteit
Lange levertijd, bijna 2 weken. buiten voor de deur neergezet door bezorging.
Kwaliteit is slecht voor het bedrag dat je betaald. Ziet er goedkoop uit. Zijn telefonisch niet bereikbaar en je moet zelf de retourkosten betalen.

Oplichters niet doen!
Schrijf nooit reviews, maar heb een gepersonaliseerd moederdagcadeau besteld. 3 weken later binnen gekregen met de verkeerde namen op het item.
Absolute oplichters.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Erg lange levertijd en kapotte verpakking
Erg lange levertijd.
Product eindelijk ontvangen.
Verpakking compleet beschadigd , ingedeukt en dichtgeplakt.
Waarschijnlijk al eens teruggestuurd door ontevreden klant . Niet meer als cadeautje weg te geven . 1 keer wat gekocht. Meteen de laatste keer.

Zeer grote oplichterij!
Zeer grote oplichterij!! In eerste instantie lange levertijd. Eenmaal binnen passen de schoentjes niet en wil ik het retourneren. Ze hebben aantal keer teruggemaild om te artikelen toch te houden en ik zou er enorme korting voor krijgen. Nou daarmee akkoord gegaan uiteindelijk. Ze hebben het bedrag wat ik zou betalen verkeerd aangepast op Klarna. Ik moest ineens veel meer betalen dan dat ze mij beloofd hebben!!!! Zelfs 1 ster is te veel!!

Oplichters!
Erg lang moeten wachten op een waardeloos product, draagdoek voor baby. Was een kraamkadootje, waardeloos, dus terug moeten sturen. Geen contact mogelijk, alleen standaard mails die geen antwoord geven op je vraag. Wachten op je geld terug maar na dreigen met aangifte/rechtsbijstand uiteraard geld terug gekregen. KOOP HIER NIET!!! OPLICHTERS!!!

Jammer
Jammer, veelbelovende website, maar is dropshipping. Daarom veel te veel betaald voor wat het eigenlijk was.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Product was niet zoals beschreven
Product was niet zoals beschreven. Ik werd wel meteen geholpen door de klantenservice en een oplossing
werd voorgesteld.

Antwoord van Mijn Hummeltje
De enige ster krijgen ze omdat ze…
De enige ster krijgen ze omdat ze geantwoord hebben op een mail.
Wachttijd is zo lang dat je het net zo goed zelf uit China kan bestellen .
Verwacht niks van kwaliteit. 3x niks

Antwoord van Mijn Hummeltje
Waardeloos product in beschadigde doos
Super lange levertijd. Doos van het speelgoed was ook helemaal stuk terwijl het als cadeau moest dienen (wat ik écht niet kon maken om dat effectief zo af te geven). Veel te veel betaald ook voor de (gebrek aan) kwaliteit van het product. Wilde het terugsturen, maar moest dan zelf de verzendkosten betalen. Wilde niet nóg eens geld geven aan die rommel.

Antwoord van Mijn Hummeltje
mijn hummeltje (56 jaar en gehandicapt)…
mijn hummeltje (56 jaar en gehandicapt) was ontzettend blij met het treintje en amuseerde zich kostelijk, kan er goed mee overweg en probeert verschillende baantjes uit.
Heel slechte klantendienst
de eerste bestelling was niet compleet. de klantendienst antwoord steeds naast de kwestie, lijkt wel een robot
de tweede bestelling (want iedereen verdient een tweede kans) is nog veel erger. we wachten al 3 weken op ons pakket, ook al zeggen ze dat het direct verstuurd is, is het zelfs op de tracking nog in verwerking.
retour zendingen: dit weigeren ze nu al 3 mails, steeds een ontwijkend antwoord waarin ze een korting voorstellen
nooit bestel ik daar nog iets

Levering duurt nu al bijna 3 weken
Levering duurt nu al bijna 3 weken. Terwijl op de website 1-2 werkdagen staat. Waarschijnlijk toch in China geproduceerd. Ook slecht met klantenservice. Geen update