Mijn Hummeltje

Trage verzending.. ik had eerst een draagzak elders besteld, maar wegens de beloofde verzendtermijn bij mijn Hummeltje leek dit vlotter te gaan. Tot je op het tekentje naast de verzending klikt. Verz... Toon meer

Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt. Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier. Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een pl... Toon meer

Als jemin 1 had kunnen plaatsen was dat nog beter geweest. Na 2 maanden wachten krijg ik een kinderbikini opgestuurd in 2 verschillende maten. Dit is gewoon een dropshopping want van retouren en terug... Toon meer

Mijn ervaring met deze webwinkel is zeer goed. Schoentjes voor onze dreumes zijn echt mega comfortabel en supermooi. Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe top!

1. Kinderspeelgoedwinkel

Educatief speelgoed

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(3.372)

802 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit & communicatie

Kwaliteit was niet zoals ze geadverteerd. Wou ik het pakketje terug sturen, zijn ze moeilijk gaan doen en kwamen heletijd met dat ze maar 10 of 20% terug wouden geven maar ik mocht dan wel het ding houden. Maar omdat het slechte kwaliteit was zou ik hem toch niet gaan gebruiken. Communicatie was echt erg slecht en luisterden gewoon niet naar wat jij zei.
Na ook nog geen 2 minuten zoeken op Temu heb ik het zelfde priduct al gevonden voor 1/4 van de prijs wat Mijn Hummeltje op de site hebben staan. Bestel hier niet!!

5 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u niet tevreden bent over de communicatie met onze klantenservice.

Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. In sommige gevallen biedt onze klantenservice een gedeeltelijke terugbetaling aan als alternatief voor een retourzending. Deze oplossing is volledig vrijblijvend en klanten zijn altijd vrij om hiervan af te zien en gebruik te maken van de beschikbare retourmogelijkheden.

Wij betreuren dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Mocht er nog een openstaand probleem zijn met uw bestelling, dan kijken wij graag verder naar uw situatie.

Kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw dossier opnieuw bekijken en onderzoeken hoe wij u verder kunnen helpen.

Dropshipping

Na bestelling doen gaat dit bedrijfje het bestellen in chinA. Duurde een paar weken! IKomt in een vage hergebruikte kledingzak alsof het een Vinted pakket is. Vervolgens is fidget cube al kapot en was niet de goedkoopste. Stom ik check altijd reviews bij een onbekende site en nu vergeten. Ga maar niet klagen dat hij stuk is want kan ik hem waarschijnlijk op eigen kosten terugsturen naar china.

4 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling en dat het product defect is geraakt.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet, zeker na een langere levertijd. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Graag kijken wij verder naar uw situatie. Kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer en, indien mogelijk, een foto of video van het defect? Dan kunnen wij uw dossier beoordelen en onderzoeken welke oplossing mogelijk is.

Klantenservice

Het artikel kwam niet op tijd voor…

Het artikel kwam niet op tijd voor Kerstmis aan, terwijl ik het begin december had besteld. Na Nieuwjaar wilde ik mijn geld terug, maar helaas konden we geen overeenstemming bereiken. Ik raad deze verkoper niet aan.

18 december 2025

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen voor Kerstmis en dat de afhandeling daarna niet naar uw verwachtingen is verlopen.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer een bestelling bedoeld is voor een speciale gelegenheid. Tijdens drukke periodes zoals de feestdagen kunnen er extra vertragingen ontstaan bij vervoerders en distributiecentra.

Wij vinden het jammer dat wij in dit geval niet tot een oplossing zijn gekomen waar beide partijen zich in konden vinden. Desondanks waarderen wij uw feedback en nemen wij deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Klantenservice

Concept van product is ideaal

Het afdruksetje werkt top en mijn kindje heeft geen inkt op haar handen of voeten gehad. Met een mooie actie kunnen kopen en dus meerdere afdrukken kunnen maken.
Helaas was wel bij alle 3 de sets de inkt al tegen de verpakking gedrukt, dus zitten er lijnen in mijn afdrukken. Dat is erg jammer. Maar als dat niet het geval was, dan was het perfect geweest

20 mei 2026

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat het afdruksetje goed heeft gewerkt en dat u meerdere mooie afdrukken heeft kunnen maken zonder dat uw kindje in aanraking kwam met de inkt.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat de inktpads bij ontvangst tegen de verpakking waren gedrukt, waardoor er lijnen zichtbaar zijn in de afdrukken. Dat is uiteraard niet hoe het product geleverd zou moeten worden.

Graag kijken wij verder naar uw situatie om te zien hoe wij u kunnen helpen. Kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw bestelling bekijken en onderzoeken welke oplossing mogelijk is.

Klantenservice

Dit is een dropship website

Dit is een dropship website en daar zijn ze alles behalve eerlijk over. Foto's komen letterlijk van Temu af, één simpele zoekopdracht en ik heb ze al gevonden. Ze gebruiken merknamen om betrouwbaar over te komen maar de producten zijn dus helemaal niet van dat merk.

Als je er geen problemen mee hebt om kwalitatief minder goede producten te kopen met eventuele gezondheidsrisico's van dien (zie berichtgeving over de boete voor Temu), koop het dan gewoon direct daar. Scheelt je een berg geld en de levertijd is net zo lang.

5 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over het product en de verwachtingen die u daarbij had.

Wij nemen feedback over onze producten, productinformatie en dienstverlening serieus. Het is nooit onze bedoeling om klanten te misleiden, en wij streven ernaar om onze productinformatie zo duidelijk en accuraat mogelijk weer te geven.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over een specifieke bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij uw situatie nader kunnen bekijken.

Klantenservice

De bestelling is vrij laat geleverd

29 mei 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. Wij begrijpen dat wachten op een bestelling vervelend kan zijn.

Over het algemeen bedraagt onze levertijd 6 tot 10 werkdagen. Dit is een geschatte levertijd, aangezien wij niet exact kunnen bepalen wanneer een bestelling wordt afgeleverd. Desondanks begrijpen wij dat elke vertraging frustrerend kan zijn.

Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Klantenservice

Veel te lange tijd eer dat het artikel wordt verzonden.

Veel te lange tijd dat het artikel onderweg is.
Na 7 dagen op de bestelling te hebben gewacht heb ik een mail gestuurd dat ik het zondag 24 mei nodig zou hebben. Wmb hoefde ze het artikel niet meer op te sturen. Uiteindelijk 1 juni bezorgd! Boden eerst 20% korting en daarna 50 % als ik het artikel zou houden!
Retourkosten voor eigen rekening terwijl zij in gebreke bleven! Ervaring? ZEER SLECHT!

1 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen voor het moment waarop u deze nodig had. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is en dat de vertraging voor frustratie heeft gezorgd.

Wij betreuren dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en waarderen het dat u uw feedback met ons deelt. Deze feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Klantenservice

wat jammer dat ik niet eerder de…

wat jammer dat ik niet eerder de reviews heb gelezen Nog steeds niets geleverd geen goede communicatie en helaas 45 euro weg gegooid . Leer voor de volgende keer . Dacht heel naïef er staat een nederlands info mail en adres bij .
maar ze bestellen het gewoon in china en beduvelen de boel met een mooie site .
zo jammer dat we als consument voor het lapje gehouden worden .

3 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring en dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit tot teleurstelling en frustratie leidt.

Graag kijken wij naar de actuele status van uw bestelling en onderzoeken wij wat er aan de hand is. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw dossier bekijken en u van een update voorzien.

Wij nemen feedback over onze communicatie en dienstverlening serieus en waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.

Stoere stappers

Leuke, betaalbare en mooie schoentjes voor mijn zoontje.
Hij stapt er heerlijk op weg!
Ontzettend blij mee🩵

2 juni 2026

Het is dat je 1 ster moet aanklikken.

Het is dat je 1 ster moet aanklikken.
Lange wachtijd, uiteindelijk komt de bestelling, het lijkt wel van Temu af te komen. Vliegend voetbalspel is gewoon rommel.Absoluut niet zoals de beschrijving. Verpakking stuk.
Bizar slecht dit, nooit meer een bestelling hier. HUMMELTJE......Pummeltje zullen ze bedoelen.

Bedankt voor uw review.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Graag kijken wij verder naar uw situatie om te onderzoeken wat er is misgegaan en hoe wij u kunnen helpen.

Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer en, indien mogelijk, foto's van het product en de verpakking? Dan zullen wij uw dossier beoordelen en de kwestie verder onderzoeken.

Klantenservice

Doorverkochte slechte kwaliteit schoentjes vanaf Chinese site

Het is duidelijk dat de schoentjes worden besteld van een site zoals temu of AliExpress en vervolgens worden doorverkocht tegen een hogere prijs met een mooie marketing via de website / instagram. De kwaliteit is slecht en het heeft meer dan 2 weken geduurd voordat het binnen was. Toen ik wilde retourneren heb ik 50% van het aankoopbedrag terug ontvangen omdat het voor hen op deze manier nog steeds meer winstgevend is aangezien het op een goedkope Chinese site is besteld. Zonde van je geld!

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat de schoentjes niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u teleurgesteld bent over de kwaliteit en levertijd van uw bestelling.

Wij kunnen zien dat er inmiddels een gedeeltelijke terugbetaling van 50% is verwerkt voor uw bestelling. Desondanks betreuren wij het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij waarderen uw feedback en nemen uw opmerkingen serieus. Deze feedback helpt ons om onze producten en dienstverlening verder te verbeteren.

Klantenservice

Voor mijn eerste kleinzoon op komst een…

Voor mijn eerste kleinzoon op komst een baby wikkel deken van snugglebear besteld ook nog eens met extra verzekering bezorging allemaal nep!
Trap hier niet in het komt allemaal uit china wat ze verkopen retourneren is geen optie

1 juni 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en dat het product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat dit extra teleurstellend is, zeker omdat het een aankoop betrof voor de komst van uw eerste kleinzoon. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Graag kijken wij verder naar uw situatie om te begrijpen wat er precies is misgegaan. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw dossier bekijken en eventuele vragen over uw bestelling en retourmogelijkheden verder toelichten.

Kapot product

Bestelde producten werd in een kappot doos geleverd en werk daarna ook nog eens niet. Contact met de klantenservice is erg terughoudend en overleg met een leverancier duur erg lang.. verschijning op de hoop dat je het vergeet omdat het achter af gewoon van temu af komt en doorverkocht word. Ik raad af hier te bestellen

16 mei 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling in een beschadigde verpakking is aangekomen en dat het product niet naar behoren functioneerde. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Wij betreuren ook dat u niet tevreden bent over de communicatie rondom uw melding. Ons doel is altijd om klanten zo goed mogelijk te helpen, maar in sommige gevallen kan aanvullend onderzoek of overleg meer tijd in beslag nemen dan gewenst.

Graag kijken wij verder naar uw situatie om te zien hoe wij u kunnen helpen. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer en, indien mogelijk, foto's of een video van het probleem? Dan zullen wij uw dossier verder onderzoeken.

Vals adverterd bedrijf

Vals adverterd bedrijf. Zeggen 14 dagen bedenktijd en retour aan te bieden, maar doen dit niet.
Ook zeggen ze verzending binnen 1 tot 3 dagen, maar vervolgens is de planning dat het pas over 2 weken binnenkomt.
Ik had in de avond besteld, maar las helaas toen pas de reviews. Gelijk daarna een mail gestuurd dat ik wilde annuleren, maar de order was al doorgezet en omdat het gepersonaliseerd was, kon het niet retour.

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. Wij begrijpen dat de situatie rondom de levertijd en het annuleren van uw bestelling voor frustratie heeft gezorgd.

Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden dan voor standaardproducten, aangezien deze speciaal op maat worden gemaakt. Hierdoor kunnen deze bestellingen na verwerking niet meer worden geannuleerd of geretourneerd. Deze informatie wordt tevens vermeld op onze website bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn wanneer u kort na het plaatsen van de bestelling van gedachten verandert.

Wij kijken graag verder naar uw specifieke situatie. Kunt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kunnen wij uw dossier bekijken en eventuele vragen verder toelichten.

Klantenservice

Jammer dat ik alle reviews nu pas lees…

Jammer dat ik alle reviews nu pas lees er klopt niks van ben al twee weken aan het wachten op mijn bestelling nog steeds niets binnen order nummer klopt niet als ik mijn bestelling wil volgen krijg al dagen te horen dat het verstuurd wordt . Kortom nu al zonde van mijn 35 euro
Weer een wijze les om eerst reviews te lezen en dan pas te bestellen

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u langer dan verwacht op uw bestelling wacht en dat u problemen ervaart met het volgen van uw zending. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Graag kijken wij naar de actuele status van uw bestelling en onderzoeken wij waarom de trackinginformatie niet correct lijkt te werken. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan zullen wij uw dossier bekijken en u zo snel mogelijk van een update voorzien.

Klantenservice

Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot…

Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot heden niet eens dat het verwerkt wordt ontvangen. Ik vermoedde al dat deze website dropshipping was maar na deze recensies weet ik het zeker. Bestel hier niks.

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat u nog geen update over uw bestelling heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit tot onzekerheid en frustratie kan leiden.

Graag kijken wij naar de actuele status van uw bestelling en onderzoeken wij waarom u nog geen verdere update heeft ontvangen. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan zullen wij uw dossier bekijken en u zo snel mogelijk van meer informatie voorzien.