Trage verzending.. ik had eerst een draagzak elders besteld, maar wegens de beloofde verzendtermijn bij mijn Hummeltje leek dit vlotter te gaan. Tot je op het tekentje naast de verzending klikt. Verz... Toon meer
Mijn Hummeltje
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt. Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier. Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een pl... Toon meer
Als jemin 1 had kunnen plaatsen was dat nog beter geweest. Na 2 maanden wachten krijg ik een kinderbikini opgestuurd in 2 verschillende maten. Dit is gewoon een dropshopping want van retouren en terug... Toon meer
Mijn ervaring met deze webwinkel is zeer goed. Schoentjes voor onze dreumes zijn echt mega comfortabel en supermooi. Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe top!
Educatief speelgoed
Eindhoven , Nederland
- info@mijn-hummeltje.nl
- www.mijn-hummeltje.nl
Schending van onze richtlijnen
Slechte kwaliteit & communicatie
Kwaliteit was niet zoals ze geadverteerd. Wou ik het pakketje terug sturen, zijn ze moeilijk gaan doen en kwamen heletijd met dat ze maar 10 of 20% terug wouden geven maar ik mocht dan wel het ding houden. Maar omdat het slechte kwaliteit was zou ik hem toch niet gaan gebruiken. Communicatie was echt erg slecht en luisterden gewoon niet naar wat jij zei.
Na ook nog geen 2 minuten zoeken op Temu heb ik het zelfde priduct al gevonden voor 1/4 van de prijs wat Mijn Hummeltje op de site hebben staan. Bestel hier niet!!

Dropshipping
Na bestelling doen gaat dit bedrijfje het bestellen in chinA. Duurde een paar weken! IKomt in een vage hergebruikte kledingzak alsof het een Vinted pakket is. Vervolgens is fidget cube al kapot en was niet de goedkoopste. Stom ik check altijd reviews bij een onbekende site en nu vergeten. Ga maar niet klagen dat hij stuk is want kan ik hem waarschijnlijk op eigen kosten terugsturen naar china.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Het artikel kwam niet op tijd voor…
Het artikel kwam niet op tijd voor Kerstmis aan, terwijl ik het begin december had besteld. Na Nieuwjaar wilde ik mijn geld terug, maar helaas konden we geen overeenstemming bereiken. Ik raad deze verkoper niet aan.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Concept van product is ideaal
Het afdruksetje werkt top en mijn kindje heeft geen inkt op haar handen of voeten gehad. Met een mooie actie kunnen kopen en dus meerdere afdrukken kunnen maken.
Helaas was wel bij alle 3 de sets de inkt al tegen de verpakking gedrukt, dus zitten er lijnen in mijn afdrukken. Dat is erg jammer. Maar als dat niet het geval was, dan was het perfect geweest

Antwoord van Mijn Hummeltje
Het was helemaal zoals ik het wou!
Dit is een dropship website
Dit is een dropship website en daar zijn ze alles behalve eerlijk over. Foto's komen letterlijk van Temu af, één simpele zoekopdracht en ik heb ze al gevonden. Ze gebruiken merknamen om betrouwbaar over te komen maar de producten zijn dus helemaal niet van dat merk.
Als je er geen problemen mee hebt om kwalitatief minder goede producten te kopen met eventuele gezondheidsrisico's van dien (zie berichtgeving over de boete voor Temu), koop het dan gewoon direct daar. Scheelt je een berg geld en de levertijd is net zo lang.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Veel te lange tijd eer dat het artikel wordt verzonden.
Veel te lange tijd dat het artikel onderweg is.
Na 7 dagen op de bestelling te hebben gewacht heb ik een mail gestuurd dat ik het zondag 24 mei nodig zou hebben. Wmb hoefde ze het artikel niet meer op te sturen. Uiteindelijk 1 juni bezorgd! Boden eerst 20% korting en daarna 50 % als ik het artikel zou houden!
Retourkosten voor eigen rekening terwijl zij in gebreke bleven! Ervaring? ZEER SLECHT!

Antwoord van Mijn Hummeltje
wat jammer dat ik niet eerder de…
wat jammer dat ik niet eerder de reviews heb gelezen Nog steeds niets geleverd geen goede communicatie en helaas 45 euro weg gegooid . Leer voor de volgende keer . Dacht heel naïef er staat een nederlands info mail en adres bij .
maar ze bestellen het gewoon in china en beduvelen de boel met een mooie site .
zo jammer dat we als consument voor het lapje gehouden worden .

Stoere stappers
Leuke, betaalbare en mooie schoentjes voor mijn zoontje.
Hij stapt er heerlijk op weg!
Ontzettend blij mee🩵
Het is dat je 1 ster moet aanklikken.
Het is dat je 1 ster moet aanklikken.
Lange wachtijd, uiteindelijk komt de bestelling, het lijkt wel van Temu af te komen. Vliegend voetbalspel is gewoon rommel.Absoluut niet zoals de beschrijving. Verpakking stuk.
Bizar slecht dit, nooit meer een bestelling hier. HUMMELTJE......Pummeltje zullen ze bedoelen.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Doorverkochte slechte kwaliteit schoentjes vanaf Chinese site
Het is duidelijk dat de schoentjes worden besteld van een site zoals temu of AliExpress en vervolgens worden doorverkocht tegen een hogere prijs met een mooie marketing via de website / instagram. De kwaliteit is slecht en het heeft meer dan 2 weken geduurd voordat het binnen was. Toen ik wilde retourneren heb ik 50% van het aankoopbedrag terug ontvangen omdat het voor hen op deze manier nog steeds meer winstgevend is aangezien het op een goedkope Chinese site is besteld. Zonde van je geld!

Antwoord van Mijn Hummeltje
Voor mijn eerste kleinzoon op komst een…
Voor mijn eerste kleinzoon op komst een baby wikkel deken van snugglebear besteld ook nog eens met extra verzekering bezorging allemaal nep!
Trap hier niet in het komt allemaal uit china wat ze verkopen retourneren is geen optie

Antwoord van Mijn Hummeltje
Blije kleindochter met bijenkorf met bijtjes!
Het cadeau arriveerde gelukkig op tijd.
Het viel bijzonder in de smaak bij de ontvanger, onze 1 jarige kleindochter.
Ze begon gelijk de bijtjes uit de korf te halen en ieder bijtje had weer een ander geluidje.
Een blij maker!
Leuk cadeautje kunnen geven aan onze…
Leuk cadeautje kunnen geven aan onze dochter die er ontzettend blij mee is.
Kapot product
Bestelde producten werd in een kappot doos geleverd en werk daarna ook nog eens niet. Contact met de klantenservice is erg terughoudend en overleg met een leverancier duur erg lang.. verschijning op de hoop dat je het vergeet omdat het achter af gewoon van temu af komt en doorverkocht word. Ik raad af hier te bestellen

Vals adverterd bedrijf
Vals adverterd bedrijf. Zeggen 14 dagen bedenktijd en retour aan te bieden, maar doen dit niet.
Ook zeggen ze verzending binnen 1 tot 3 dagen, maar vervolgens is de planning dat het pas over 2 weken binnenkomt.
Ik had in de avond besteld, maar las helaas toen pas de reviews. Gelijk daarna een mail gestuurd dat ik wilde annuleren, maar de order was al doorgezet en omdat het gepersonaliseerd was, kon het niet retour.

Antwoord van Mijn Hummeltje
Jammer dat ik alle reviews nu pas lees…
Jammer dat ik alle reviews nu pas lees er klopt niks van ben al twee weken aan het wachten op mijn bestelling nog steeds niets binnen order nummer klopt niet als ik mijn bestelling wil volgen krijg al dagen te horen dat het verstuurd wordt . Kortom nu al zonde van mijn 35 euro
Weer een wijze les om eerst reviews te lezen en dan pas te bestellen

Antwoord van Mijn Hummeltje
Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot…
Ik heb 8 dagen geleden besteld en tot heden niet eens dat het verwerkt wordt ontvangen. Ik vermoedde al dat deze website dropshipping was maar na deze recensies weet ik het zeker. Bestel hier niks.