Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!
Lees wat reviewers zeggen
Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Toon meer
rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.
Contactgegevens
Hans Kirks Vej 15, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- info@milledille.dk
- www.milledille.dk
Kunne ikke blive bedre!
Bestilte en ordre den 24/1 - den 25/1 er ordren leveret. Fantastisk levering hurtig levering!
Jeg bestilte en varer som desværre var udsolgt - men igen fik jeg meget hurtigt en mail på dette. Jeg kunne ikke forvente en bedre service. Kan uden tvivl anbefales til andre.

Antwoord van MilleDille
Hurtig levering. Lækkert sortiment.
Hurtig levering, lækkert sortiment, hjemmeside overskuelig.

Antwoord van MilleDille
Fantastisk sted at handle på nettet!
Blev vildt glad da jeg modtog varen, der var en personlig besked med på fakturer - det siger bare alt om sådan en netbutik, der går op i deres kunder! Vender helt sikkert tilbage her!!

Umiddelbart godt tilfreds..
Eneste grund til 4 istedet for 5 stjerner er fordi et af de produkter jeg bestilte via web shoppen havde de pludselig ikke på lager alligevel og havde ikke et lignende produkt ej heller tilbød de at prøve at skaffe det.. Men resten af ordren kom hurtig og smertefrit..

Hurtigt og venlig service
En af de bestilte vare passede ikke i størelsen men det var intet problem ny størelse blev reserveret til trods for det var udsalgsvare jeg havde købt.

Antwoord van MilleDille
Hurtig levering, og intakt vare
Super hurtig levering. Varen var forsvarligt pakket ind.

rigtig go service
dejligt at mine varer kommer så hurtigt .allerede 4 timer var mine varer sendt og der er ikke noget dårligt at sige.

Antwoord van MilleDille
Supert utvalg av tøffe retroklær!
Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en søt kjærlighet-på-pinne på kjøpet :) Må bare minne meg selv om å huske på toll og avgifter, som man blir minnet på på nettsiden, men som jeg overså....
Handler gjerne her igjen! :)

Antwoord van MilleDille
Super hurtig levering ;-)
Perfekt! Fik varerne hurtigt. Super service.

Hurtig levering!
Dejligt at varerne kom hurtigt, så ventetiden ikke blev så lang :) God service.

super god service
Super god service og hurtig levering.. :) kan varmt anbefales.. :)

Antwoord van MilleDille
Dejlig overskuelig og fristende hjemmeside..
Milledille har mange gode, lækre kvalitetsmærker, og der er altid gode tilbud at komme efter. De har et super serviceniveau med bl.a. små hilsner på fakturaen, og deres brug af statusopdateringer på facebook fungerer rigtig fint, hvilket som regel resulterer i et besøg på deres hjemmeside :-)

SUPER HURTIG BETJENING
hurtig betjening og den bedste service.
Handler der helt klart igen.

Super hurtig levering!
Super hurtig levering og returnering af penge ved fortrydelse. Eneste minus er webshoppen som sådan set er overskuelig nok - men man skal sidde og trykke fre og tilbage for at se str mv.

Serviceminded
Hurtig levering. Rigtig god service. Og en rigtig fin personlig besked på fakturaen. Det er ikke sidste gang jeg handler på MilleDille.dk :)

fantastisk service
Super side, med mange gode tilbud! Hurtig levering, og ingen problemer butikken overhovedet! Herligt med små håndskrevet hilsener til kunderne i pakken :-) kort sagt fantastisk butik !

Fantastiske Aya Naya klær fra Milledille.dk
Hei
Har lenge vurdert å kjøpe Aya Naya klær til en jente som bare vil kle seg I rosa. Jeg syns designet på klærene er feminine og de finnes i nydelige duse farger. Da jeg kom over Milledille.dk på nettet tok jeg sjansen og bestilte 7 plagg.
Jeg er storfornøyd med varer, leveranse, og toll kom ikke på mer enn ca 400 nkr. for en bestilling på ca 1500 nkr. Det tok ca en uke før pakken kom til Bergen, og jeg kan anbefale dette på det sterkeste. Min jente gikk I barnehagen i dag og var nydelig
i bluse og dongeriskjørt. Jeg er fornøyd med kontakten mellom kjøper og selger. Jeg er ikke red for å benytte meg av Milledille igjen med så god service som de fører.

Hurtig og god service.
Alt foregik som det skulle. - Hurtig levering, de rigtige vare. -Super sted at handle.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.