Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!
Lees wat reviewers zeggen
Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Toon meer
rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.
Contactgegevens
Hans Kirks Vej 15, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- info@milledille.dk
- www.milledille.dk
Uovertruffen service
Har for første gang handlet hos Milledille, og det er helt sikkert ikke sidste gang.
Flot og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, tip-top vare og endda med personlig hilsen på faktura :) Tak for god service

God service
Hurtig levering og mulighed for kredit til børnepengene kommer. Selvom den størrelse jeg havde bestilt ikke var der fik jeg en størrelse større med. Fik en mail om det var okay hurtigt efter bestilling. Var bare for langsom til at svare selv.

Endnu en god oplevelse
Har købt en masse lækkert tøj da udsalget startede. Trods udsalg var der hurtig levering, og så bliver man altid glad for at modtage en pakke, der er pakket fint ind og hvor der ligger en lille håndskreven hilsen.
Milledille emmer af overskud og god kundeservice :)

TOP i orden
Varen modtaget og fint indpakket , med en sød håndskreven besked

Over al forventning :)
Milledille er shoppen jeg altid vender tilbage til. Her er gode tilbud, sød betjening og altid en lille hilsen med i pakken. Det er med til at jeg vender tilbage igen og igen.
Og så har de mine pigers favorit tøjmærker.

Antwoord van MilleDille
Meget godt - vi kommer igen!
Det er første gang jeg handlede hos Milledille, og bestemt ikke den sidste... Milledille var den eneste danske webshop, der 4-5 dage før juleaften havde den onepiece, som vores dreng ligepludselig ønskede sig til jul. Jeg bestilte den, men egentlig troede jeg ikke på, at de når det. Men det gjorde de! Det var en glad dreng, der pakkede sin gave op juleaften... Jeg glæder mig til næste shoppetur i Milledille.
Marzena Melsen

Hurtig levering
Kan klart anbefale andre at handle hos Milledille.dk. Modtog pakken dagen efter jeg havde bestilt den, få dage op til jul.

Super betjening og kvalitetsvarer
Det er første gang jeg har handlet med Milledille og det bliver ikke sidste gang. Varerne kom hurtigt og svarede fuldstændigt til forventningerne. Super med en personlig hilsen. Kan varmt anbefales.

Hurtig levering
Perfekt handel.. Hurtig mail respons.. Kan klart anbefales.

Perfekt
Fik varerne allerede dagen efter. Gode priser, lækre varer, flot indpakning. Handler der helt sikkert igen-igen. :)

Antwoord van MilleDille
Fik varen som forventet. Der var en ekstra lille sød ting til ganen med som en overraskelse. Alt i alt en er jeg meget tilfreds med mit køb:-)
Kan kun anbefale denne butik:-)

Antwoord van MilleDille
Fin side og hurtig levering
Fik varerne hurtigt, og de levede op til billederne på siden

super:-)
Første, men bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Lækre varer og hurtig levering

Antwoord van MilleDille
Super vareudvalg, gode priser, lækker prisgaranti og hurtig levering :-)
Fuldt ud tilfreds med mine køb på milledille.dk.
Kan anbefales til enhver :-)))

Antwoord van MilleDille
Super service og hurtig levering
Milledille er min foretrukken webshop når jeg handler tøj til mine piger.
Jeg vender altid tilbage hertil. Servicen er i højsæde og der er altid hurtig respons på mailen hvis jeg har behov for lidt hjælp.
Levering fra dag til dag.
Min varmeste anbefaling til alle.

Antwoord van MilleDille
Hurtig levering + perfekt vare :)
Her handler igen - ingen tvivl om det.

God service.
Modtog varerne dagen efter. Fin gaveindpakning :-)

Go hurtig service
Bestilte tøj som sagtens ku betales til den første og modtog det to dage senere.

HANDL TRYGT HOS MILLEDILLE
Jeg har 2 gange købt lækkert tøj til mit barnebarn.
Perfekt og hurtig betjening med en lille personlig hilsen.
Hos Milledille handler jeg gerne igen.
BHP
Ølstykke

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.