Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!
Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Toon meer
rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.
Hans Kirks Vej 15, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- info@milledille.dk
- www.milledille.dk
troværdig
Jeg kan varmt anbefale at man lægger sine penge her, super service, og fedt tøj.... Jeg skal helt sikkert købe derfra igen...

Antwoord van MilleDille
Fantastisk service, også helt over til mig i England!
Jeg kan kun sige gode ting om Milledille. Jeg bestilte 2 dragter til mine drenge med valgte den forkerte str. Det ænderede de på lynhurtigt, og dragterne kom frem super hurtigt!
Mine drenge elskede de små bolde der kom med i pakken :)
Så roser fra en dansk mor i England :)
Vh Lone

Super!
hurtig levering, billige fragt til Grønland :) tusind tak

Skønt!
Skønt udvalg.
Skøn hjemmeside, nemt af finde sin str.
Skønne tilbud.

Super webshop.
Utrolig hurtig til afsendelse af varer. Sød betjening

Antwoord van MilleDille
Hurtig og god service.......køb hos milledille.dk.
Altid god og professionel service, nem og overskuelig side og finde rundt på og altid fremme med nyt tøj. Især glad for hurtig afsendelse af indkøb. Bestilte tøj lørdag aften og havde det mandag:). Kan kun anbefales!

Perfekt!
Hurtig levering, god service, billige priser, varene lever op til mine forventninger. Tusind tak!

Meget tilfreds
Fik cykelhjelm til 1/2 pris. Relativ billig fragt. Super hurtig levering. Kan kun anbefales.

Sjællands bedste børnetøjspusher!
Som altid fik jeg fantastisk service, lækre tilbudspriser og varer, der lever op til billeder og beskrivelser.

Antwoord van MilleDille
Super fin og hurtig ekspedition. Kan klart anbefales.
Gitte -tilfreds kunde

Antwoord van MilleDille
Vildt hurtig levering, varer i top og sød betjening
Varerne var som de skulle være, leveringen tog 2 dage og så var der et lille håndskrevet kort med en hilsen med. Så kan man da ikke ønske sig mere :) Jeg kan varmt anbefale Milledille.dk

Perfekt
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering med en personlig håndskreven hilsen. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Super prof.
Hurtig levering og rigtig gode produkter. kan ikke være bedre.

Nemt, trygt og hurtigt!
Perfekt handel uden problemer. Lækkert tøj, gode tilbud + fik god information fra bestilling til modtagelse. Kan anbefales!

Super god netbutik!
God overskuelig side propfyldt med gode varer, masser af gode tilbud og fri fragt ved køb over 600 kr. De tager desuden forbrugsforeningskort. Bekræftelse og levering foregik uproblematisk og hurtigt. Kan kun anbefales.

God kundeservice
Kan kun snakke positivt om MilleDille. Fortrød et varekøb og trods, jeg ikke kunne finde ordrebekræftelsen, tog de varen retur og jeg fik pengene igen.

FANTASTISK - SUPER WEBSHOP
Milledille - super fantastisk webshop, stort udvalg, altid personlig vejledning hvis man har brug for det. Altid super hjælpsom og venlig. Varer hurtig leveret og ALTID en lille overraskelse i pakken og en hyggelig personlig hilsen. Udvalget og den personlige kontakt og fantastiske service gennem mail, er derfor jeg vender tilbage gang på gang.

Antwoord van MilleDille
Super hurtig levering - det kan vi godt lide :-)
Jeg har kun handlet hos Milledille en enkelt gang, men det bliver ikke den sidste. Bestillingen var pakket og klar ca. 1 time efter, og modtaget dagen efter. Så kan man jo ikke forlange mere - gid det var sådan med alle internet-bestillinger :-)
Lees meer over geverifieerde reviews.