Na de afwijzingen van TAP van onze claim, heeft Miss Casey hun juristen erop gezet. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het uitbetalen van nagenoeg de gehele claim. Bravo namens ons alle 4. Mochten pas... Toon meer
in 2019 hebben we extra kosten moeten maken ivm vlucht die geannuleerd werd. Eerst zelf geprobeerd maar vergoeding werd geweigerd. Daarna heb ik Miss Casey ingeschakeld en aan hun overgelaten want ik... Toon meer
Geachte heer/ mevrouw, Miss Casey heeft naar mijn ervaring fantastisch werk voor mij geleverd en hierbij mijn beoordeling: 1) De wijze van het behartigen van mijn zaak 2) De mate waarin... Toon meer
Het heeft 4,5 jaar lang geduurd, omdat de vliegmaatschappij haar ongelijk niet wilde toegeven. Miss Casey heeft alle zorg uit handen genomen door het juridische traject in te gaan en te zorgen dat de... Toon meer
Met Miss Casey vlieg je zonder zorgen. Miss Casey is jouw persoonlijke reis assistent en staat altijd voor je klaar. Don’t worry, fly happy. Download de app
In Juni 2020 een claim aangemaakt. het is nu November 2021, bijna 1,5 jaar later, en nog steeds heeft Miss Casey niets voor me gedaan. Over een maand loopt mijn recht op geld van de luchtvaartmaatschappij af. Als je ze belt krijg je gewoon te horen dat ze het druk hebben, en er nog tijd genoeg is. Nou ik geloof er niet meer in. Wat een sukkels.
En wat ook zeer onprettig is zijn de kleine lettertjes: je mag een ingediende claim niet meer intrekken. Als je zelf achter je geld aangaat, en Miss casey doet niets, dan vangen zij nog steeds geld.

Antwoord van Miss Casey
Miss Casey heeft ons bijgestaan m.b.t. de refund van onze vliegtickets. De vliegtuigmaatschappij wilde uitsluitend vouchers toekennen. D.m.v. o.a. hun kennis omtrent wetgeving, vastberadenheid en het correct blijven communiceren met de vliegtuigmaatschappij hebben zij ons doel weten te behalen. Het retour krijgen van het volledige bedrag. De communicatie tussen Miss Casey en ons (cliënt) is professioneel en toch ook persoonlijk. Zijn continue goed geïnformeerd omtrent de status van ons dossier. Het zelf kunnen inzien en reageren in het digitale dossier werkte voor ons zeer goed. Er werd snel gereageerd. Kortom, ze hebben fantastisch werk geleverd. Wij zijn hen erg dankbaar hiervoor.
Familie Stolk

Antwoord van Miss Casey
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden en na enige tijd is er zowaar resultaat. Hele fijne service.

Antwoord van Miss Casey
Miss Casey heeft een claim bij een vliegmaatschappij naar tevredenheid afgehandeld.
Zij hebben de zaak voor mij gewonnen! De communicatie is duidelijk. Top gedaan!

Antwoord van Miss Casey
Het is inmiddels 4 jaar geleden dat wij de claim indiende maar top dat jullie er toch in zijn geslaagd om het al die tijd te hebben volgehouden alle lof voor jullie , mocht ons dit in de toekomst weer eens gebeuren wat ik niet hoop dat zal ik zeker weer een beroep op jullie vasthoudendheid doen ,
met vr gr M.v.Baal en C.J.P.Post

Geachte lezer,
Mijn dank gaat uit naar jullie inzet om het gedeeltelijke geld terug te krijgen van mijn ticket.
Nogmaals dank.
M. V. G.
B. G. A. Rasas.

Antwoord van Miss Casey
Na lang over en weer mailen met de vliegmaatschappij, kregen we steeds geen gehoor op een refund voor de vliegtickets vanwege corona. Daarom rechtsbijstand ingeschakeld en via miss casy nu eindelijk het geld terug.
Goede manier van communiceren, toegang in eigen dossier.

Antwoord van Miss Casey
Lauda air was niet voornemens onze vliegtickets terug te betalen die als gevolg van Corna maatregelen waren geannuleerd. door tussenkomst van Miss Cassey hebben ze dit na anderhalf jaren na veeltouwtrekker toch gedaan. uitmuntende service, we zijn steeds goed op de hoogte gehouden.

Antwoord van Miss Casey
Nadat we eerst onze eigen reisverzekering hadden ingeschakeld werden we doorgezet naar Miss Casey. Kende ze voorheen niet. Communicatie 1 keer telefonisch en daarna via mail. Prima. Duidelijkheid is uitstekend. Enige kanttekening: Onlangs vond de financiële afwikkeling plaats en ontving ik deze beoordelingsmail. Ik had wel verwacht een mail te krijgen waarin de afronding wordt verduidelijkt.

Antwoord van Miss Casey
Zaak tegen Vliegwinkel. nl/Lauda-air vanwege een geannuleerde vlucht in verband met Covid-19. Na aanvraag van terugbetaling kreeg ik telkens nul op het rekest. Ik schakelde via mijn rechtsbijstandverzekering Miss Casey in. Na bijna een jaar mailen, brieven schrijven en bellen heeft Miss Casey het voor mekaar gekregen dat ik het bedrag retour gekregen heb.
Ondanks dat het lang geduurd heeft, ben ik tevreden over de afhandeling en het feit dat Miss Casey dit voor mij heeft afgehandeld met een positief resultaat.

Antwoord van Miss Casey
Heeft wel even geduurd door tegenpartij, maar het is het waard geweest bedankt voor de teruggave van mijn gemaakte kosten en bedankt voor jullie inzet!!!

Antwoord van Miss Casey
Ik ben echt zo ongelofelijk blij met Miss Casey. De dienstverlening, klantbehanding en volhardendheid. Echt indrukwekkend. Dank voor alles.

Antwoord van Miss Casey
Ben heel positief. Met jullie geduld en vasthoudendheid is het gelukt dat de claim uitbetaald werd. Dank hiervoor

Antwoord van Miss Casey
Ivm een stroomstoring op de luchthaven Schiphol kon ons vliegtuig vanaf ons vakantieland Sicilie daar niet heen vliegen en werd om deze reden onze vliegreis een paar dagen uitgesteld.
Wij werden genoodzaakt om ons verblijf/overnachtingen in een hotel te hebben.
De vliegmaatschappij weigerde echter om deze kosten te vergoeden omdat wij geen gebruik hadden gemaakt van een door haar aangewezen hotel en zij zich m.b.t. de stroomstoring op Schiphol beriepen op overmacht.
MissCasey heeft voor ons op een zeer adequate wijze deze zaak aanhangig gemaakt, waarbij de vliegmaatschappij uiteindelijk tot volledige vergoeding is overgegaan. De onderlinge communicatie tussen ons en MissCasey was goed. Wij werden van iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden.

Antwoord van Miss Casey
Cruise met de HAL gemist a.g.v gecancelde vluchten v a Keflavik/Ijsland.
Reisverzekering beroept zich op overmacht vanwege storm in IJsland.
Miss Casey daarintegen heeft zich voor vergoeding ingezet en de tijdsduur in aanmerking genomen (dik 2 jaar) is het hun toch gelukt i.t.t de weinig meewerkende reisverzekering.
CHAPEAU MISS CASEY.

Antwoord van Miss Casey
Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Miss Casey.
Het heeft anderhalf jaar geduurd voordat wij onze volledige claim terug hebben ontvangen.
Eerst hebben we dit via onze eigen rechtsbijstand verzekering geprobeerd, zonder succes,
Onze verzekering heeft de claim doorgestuurd naar Miss Casey, daar is nog wel bijna een jaar overheen gegaan, waar de claim, na verschillende brieven naar de luchtvaartmaatschappij uiteindelijk door de rechter positief beoordeeld is. Miss Casey, heel erg bedankt.

Antwoord van Miss Casey
Mijn zaak loopt al bijna één jaar bij Miss Casey zonder uitkomst. Dit is te wijten aan incompetentie, laksheid en geen juridische kennis. Ik heb wettelijk recht op terugbetaling van een reisorganisatie voor een geannuleerde vlucht. Deze vlucht is in maart 2020 geannuleerd. Ik heb bewijs gekregen dat de luchtvaartmaatschappij de betaling heeft voldaan aan de reisorganisatie in januari van 2021. Het enige wat de reisorganisatir hoeft te doen is uit te betalen maar zij zeggen dat zij de betaling "kwijt" zijn.
Gedurende deze gehele tijd is het enige dat Miss Casey gedaan heeft herinneringen sturen in de vorm van batches. Je wordt dus niet eens op individueel niveau behandeld. Iedere keer als je contact opneemt hebben ze geen flauw benul waar je het over hebt. Als je hen er dan op wijst dat zij juridische stappen moeten nemen tegen de reisorganisatie geven zij aan dat zij "afspraken" hebben met deze reisorganisatie en het "goede contact" proberen te onderhouden.
Dit excuus wordt al bijna meer dan één jaar keer op keer gegeven terwijl de reisorganisatie de betaling al sinds januari 2020 in kas ontvangen heeft! Het is ongelofelijk en toont van juridische incompetentie en laksheid dat er tot nu aan toe geen enkele juridische stap is ondernomen.
Het enige wat Miss Casey doet is herinneringen in de vorm van batches versturen in een excelbestand. Dit had ik ook met twee vingers in de neus kunnen doen en hier worden zij dan ook nog eens dik voor betaald. Schandalig. Zou hier niet mee in zee gaan.

Antwoord van Miss Casey
Prima geregeld, na ruim 2 jaar dossier is het dossier afgehandeld en hebben we de extra gemaakte kosten ontvangen.
Het zou wel handig geweest zijn als we af en toe wat status updates zouden hebben ontvangen. Ook als de situatie niet echt veranderd is. Dan weet je dat het nog loopt.