Na de afwijzingen van TAP van onze claim, heeft Miss Casey hun juristen erop gezet. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het uitbetalen van nagenoeg de gehele claim. Bravo namens ons alle 4. Mochten pas... Toon meer
in 2019 hebben we extra kosten moeten maken ivm vlucht die geannuleerd werd. Eerst zelf geprobeerd maar vergoeding werd geweigerd. Daarna heb ik Miss Casey ingeschakeld en aan hun overgelaten want ik... Toon meer
Geachte heer/ mevrouw, Miss Casey heeft naar mijn ervaring fantastisch werk voor mij geleverd en hierbij mijn beoordeling: 1) De wijze van het behartigen van mijn zaak 2) De mate waarin... Toon meer
Het heeft 4,5 jaar lang geduurd, omdat de vliegmaatschappij haar ongelijk niet wilde toegeven. Miss Casey heeft alle zorg uit handen genomen door het juridische traject in te gaan en te zorgen dat de... Toon meer
Met Miss Casey vlieg je zonder zorgen. Miss Casey is jouw persoonlijke reis assistent en staat altijd voor je klaar. Don’t worry, fly happy. Download de app
Miss Casey heeft goed gehandeld en dankzij hun hebben we uiteindelijk ons geld ontvangen. Super.

Antwoord van Miss Casey
Echt geweldig, Miss Casey ging door waar ik het zelf al op had gegeven!
Soms is het een kwestie van volhouden, in mijn geval duurde de hele procedure meer dan anderhalf jaar en het is echt aan de mensen van Miss Casey te danken dat dit verhaal met goed resultaat is afgerond, alle respect!!

Antwoord van Miss Casey
Fantastisch geholpen door Miss Casey. Niets dan lof voor de adequate behandeling en snelle afwerking.

Antwoord van Miss Casey
Via de verzekering heeft Miss Carey onze zaak succesvol behandeld. Na een aantal brieven is de desbetreffende vliegtuigmaatschappij tot betaling over gegaan. Via inloggen op de website van Miss Carey wordt je precies op de hoogte gehouden van de voortgang van de claim. Met dit soort claims komt het er helaas op neer dat je echt een bureau in moet schakelen omdat de vliegtuigmaatschappij "de gewone man" negeert en weigert mee te werken. Wij hebben het nl eerst zelf geprobeerd maar kwamen niet verder terwijl wij er redelijk overtuigd van waren dat we recht hadden op de compensatie. Ik raad iedereen dus aan bij vertraging zoveel mogelijk "bewijs" te bewaren en een bureau zoals Miss Casey in te schakelen.
Miss Casey, bedankt!

Antwoord van Miss Casey
Het heeft lang geduurd voordat we onze claim vergoed kregen, maar ik weet zeker dat het zonder miss casey nooit was gebeurd. Handig systeem om je claim in te dienen en op de hoogte te blijven. Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord. Het is het percentage dat je betaalt zeker waard

Antwoord van Miss Casey
Het ging uiteindelijk om n klein bedrag aan taxikosten ivm vertraagd vliegtuig . Maar na 20 maanden alsnog succesvol afgehandeld.

Antwoord van Miss Casey
korte lijnen , zeer vriendelijk ,werken professioneel!

Antwoord van Miss Casey
We zijn vanaf het begin op de hoogte gehouden van de status van onze claim.

Antwoord van Miss Casey
Al bijna bijna een jaar na m'n vlucht, en vooral een flinke radiostilte. Hooguit als ik zelf maar weer eens een mail stuur, krijg ik te horen dat ze wachten op voldoende zaken om de proceskosten te spreiden....

Antwoord van Miss Casey
Miss Casey heeft mij heel goed geholpen. Mijn vlucht was 12 uur vertraagd en bij aankomst op Tenerife bleek mijn autoruit, die al betaald was, verlopen te zijn. Moest ter plekke een nieuwe boeking doen en betalen. Kreeg mijn geld niet terug. Miss Casey was vasthoudend en heeft nu, 2 jaar na het gebeuren succes geboekt. Ik heb mijn geld terug. Miss Casey mijn complimenten. 😍

Antwoord van Miss Casey
Goede organisatie, afhandeling duurt lang, zal wel voornamelijk aan vliegtuigmaatschappijen liggen

Antwoord van Miss Casey
Fijne communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen en krijgt ook, na langere looptijd van een klacht, je geld netjes terug!

Wat ontzettend fijn!
Je stuurt al je gegevens in en miss casey regelt het allemaal.
Het duurt wel een tijd maar top geregeld.
Dank jullie wel

Antwoord van Miss Casey
Langslepende procedure met Vueling, maar uiteindelijk is de claim toegewezen. Veel informatie en updates van Miss Casey gekregen, en de portal is ideaal. Zeer redelijke vergoeding voor het werk wat er is geleverd.

Antwoord van Miss Casey
Erg prettige en snelle communicatie. Ik was verrast door het gemak van aanmelden via de Chatbot. Echt extreem makkelijk. Ik vond de communicatie daarna echter wat minder makkelijk verlopen. Dat had niets te maken met de medewerkers overigens, maar wel door de onduidelijkheid in de accountomgeving. Dat kan mijn inziens een stukje duidelijk, gebruiksvriendelijker. Zeker na zo'n fantastische ervaring bij het aanmelden.

Antwoord van Miss Casey
Hele gevraagde bedrag (-/-25% en admin) terug gekregen, top job! Fijne communicatie, snel antwoord!
Zou iedereen aanraden "Miss Casey" te gebruiken.

Antwoord van Miss Casey
Niet alleen heeft Miss Casey de verwachtingen goed gemanaged qua mogelijkheden en mogelijke stappen die wij konden ondernemen, zij hebben er uiteindelijk ook voor gezorgd dat mijn 'claim' naar volle tevredenheid afgehandeld is. Hartelijk dank hiervoor!

Antwoord van Miss Casey
Via onze rechtsbijstand verzekering doorverwezen. Deze nam dus ook de claimvergoeding voor zijn rekening. Hierdoor het volledige claimbedrag terug gekregen. Totale proces is binnen drie maanden afgehandeld, inclusief betaling. Kortom zeer tevreden.