Miss Casey Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Na de afwijzingen van TAP van onze claim, heeft Miss Casey hun juristen erop gezet. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het uitbetalen van nagenoeg de gehele claim. Bravo namens ons alle 4. Mochten pas... Toon meer

in 2019 hebben we extra kosten moeten maken ivm vlucht die geannuleerd werd. Eerst zelf geprobeerd maar vergoeding werd geweigerd. Daarna heb ik Miss Casey ingeschakeld en aan hun overgelaten want ik... Toon meer

Geachte heer/ mevrouw, Miss Casey heeft naar mijn ervaring fantastisch werk voor mij geleverd en hierbij mijn beoordeling: 1) De wijze van het behartigen van mijn zaak 2) De mate waarin... Toon meer

Het heeft 4,5 jaar lang geduurd, omdat de vliegmaatschappij haar ongelijk niet wilde toegeven. Miss Casey heeft alle zorg uit handen genomen door het juridische traject in te gaan en te zorgen dat de... Toon meer

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Met Miss Casey vlieg je zonder zorgen. Miss Casey is jouw persoonlijke reis assistent en staat altijd voor je klaar. Don’t worry, fly happy. Download de app

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onze reis naar Valencia voor 5 personen…

Onze reis naar Valencia voor 5 personen werd geanuleerd i.v.m. het Corona
Virus. We ontvingen aanvankelijk een voucher, maar wilden liever geld terug.
Dat lukte aanvankelijk maar niet, waarop we via onze rechtsbijstands verzekering Miss Casey hebben ingeschakeld. Dankzij de bemiddeling van Miss Casey hebben wij nagenoeg de hele reissom terug ontvangen. De communicatie met Miss Casey is altijd zeer goed verlopen, we werden steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken en onze vragen werden altijd direkt en goed beantwoord. De medewerkers van Miss Casey stonden ons bij telefonisch contact altijd vriendelijk en deskundig te woord.
Kortom : prima ervaring en een dikke 8. Ben van Rooij, Heerlen.

16 oktober 2020

Antwoord van Miss Casey

Beste Rooij, dank je wel voor jouw positieve woorden. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat wij jullie hebben kunnen helpen met de restitutie. ~ Linda.

Fijne service!

Fijne service!
Het scheelt veel zorgen dat het regelwerk en rechtszaken worden overgenomen. Dank voor de hulp!

5 oktober 2020

Antwoord van Miss Casey

Hoi Esther, dank je voor het delen van jouw ervaring. Ik wens je veel plezer met de vergoeding! ~Hedy

Professionele klantvriendelijke…

Professionele klantvriendelijke organisatie. Duidelijk klantportal en efficiënt.
Wij hadden binnen bijna 2 maand het geld van onze vliegtickets van wegens COVID-19 geannuleerde vluchten naar Canada terug gestort door hun hulp. Vliegtickets.nl sloegen zij over en gingen direct naar de vluchtmij.

Antwoord van Miss Casey

Hi Peter, dank je voor het delen van jouw ervaring en de positieve review! veel plezier met de vergoeding! ~Hedy

Uitstekende service

Ik beveel Miss casey iedereen aan!
Echt een geweldige ondersteuning in dit proces, super duidelijk en geduldig.
Zonder jullie had ik nooit geld retour ontvangen!
Bedankt!

Antwoord van Miss Casey

Hoi Romano, dank je voor de positieve review! Wij hebben het graag gedaan. Veel plezier met de vergoeding! ~Hedy

Heldere communicatie en alles wordt geregeld!

Heldere communicatie en miss casey pakt echt door. Zelfs na afwijzingen vanuit KLM gaven ze niet op en kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug na enkele maanden.

Antwoord van Miss Casey

Beste EMH, goed te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met de vergoeding! ~Hedy

Een nette corecte afhandeling als ik…

Een nette corecte afhandeling als ik tussentijds vragen had werd ik netjes en snel beantwoordt.

Antwoord van Miss Casey

Hi Patricia, dank je voor de positieve review. Veel plezier met de vergoeding! ~Hedy

Geweldige service

Geweldige service! Heel duidelijk wat ze van je nodig hebben en ze zijn 2.5 jaar bezig geweest met de claim die ik had! Ik raad zeker aan om met dit bedrijf te gaan als je een claim wilt indienen! Top service!

Antwoord van Miss Casey

Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met de vergoeding! ~Hedy

624/5000

624/5000
Ik zou ze niet aanbevelen, noch zal ik weer zaken met ze doen.
De communicatie met hen was goed, maar ze waren niet transparant over hun vergoedingen. Ze lieten het pas na de zaak zien, maar het werd niet gemeld tijdens onze e-mails voordat de zaak werd afgehandeld. Naast de basisvergoeding die van uw vliegticket wordt afgetrokken, is er ook zonder enige reden een bijkomende dossiervergoeding. Ze vermelden de algemene voorwaarden in het contract dat u ondertekent, maar ze hebben nooit de kans geboden om te zien wat die termen betekenen (met een link of zo). Ja, ik vond ze achteraf, maar ze zeiden niets, noch gaven ze de gelegenheid om ze te zien tijdens onze gesprekken, wat slechte en duistere zaken zijn.

13 september 2020

Antwoord van Miss Casey

Bedankt voor jouw review Rares. Omdat het voor ons niet mogelijk is van te voren vast te stellen welke claim zonder juridische procedure gehonoreerd wordt, hanteren wij een vast percentage en bedrag voor administratie bij elke succesvolle claim. De kosten staan vermeld op de website. Op deze manier loopt geen enkele passagier een risico. Ik wens je heel veel plezier met de vergoeding! ~ Jolande

Geld terug van vluchten

Onze vakantie ging niet door. Betaalde vliegtickets wilde we geld terug. Miss casey gaf Duidelijk informatie en Volledige ontzorging. Binnen paar weken geld terug. Top geregeld

1 september 2020

Antwoord van Miss Casey

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de positieve review Jochem. Wij hebben het graag gedaan.~Jolande

Goed en vakkundig geholpen bij deze…

Goed en vakkundig geholpen bij deze langlopende kwestie. Miss Casey heeft bewezen dat zij, net als ik, een lange adem hebben!!

20 augustus 2020

Antwoord van Miss Casey

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, Stephan. Jullie geduld is beloond en uiteraard zijn wij jullie graag van dienst geweest! ~Linda.

KLM claim

De KLM wilde mijn hotelovernachtingen en stoelreserveringen niet terugbetalen na door hun annuleren van de vlucht.
Miss Casey heeft het opgepakt en er maar 1 overnachting uit kunnen trekken (had er 3) en KLM zelf heeft de vouchers na 5 maanden uitbetaald.
Tegenvaller was dat ik eigenlijk 89 euro geclaimd had.
Daar gaat dan een fee af voorMiss Casey, maar ook nog eens 26 Euro dossierkosten.
Dus 25% fee, daar kan ik mee leven, maar die 26 Euro vind ik een beetje raar, je mag aannemen dat dat in de fee zit.

18 augustus 2020

Antwoord van Miss Casey

Beste G. Oostrum, na overleg met onze juristen hebben wij het hoogst haalbare bedrag geclaimd voor jou, bij de luchtvaartmaatschappij. Jammer genoeg was dit inderdaad een lager bedrag dan welke jij had ingediend. De administratiekosten noemen wij apart in onze algemene voorwaarden waarmee je weer akkoord gaat bij het ondertekenen van onze volmacht. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. ~Linda.

Prima service maar forse kosten

Prima service, makkelijk in gang te zetten. Proces duurt alleen 'lang' (17 maanden), ingehouden kosten zijn daarbij "fors".

18 augustus 2020

Antwoord van Miss Casey

Hai Erik, jammer dat de luchtvaartmaatschappij weigerde de claim te betalen, waardoor we naar de rechtbank moesten. Daardoor heeft het inderdaad allemaal wat langer geduurd dan gemiddeld. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring! ~ Linda.

Het is een kwestie van lange adem maar…

Het was een kwestie van lange adem maar de afhandeling is uiteindelijk naar tevredenheid verlopen. Bedankt!

1 augustus 2020

Antwoord van Miss Casey

Beste Jacob, fijn te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag gedaan! ~Hedy

Top prestatie van Miss Casey !!!

Top prestatie van Miss Casey !!!
Ik werkte in Bonaire en zou eind April naar huis vliegen, maar door de Corona werden alle vluchten van Tui geannuleerd. Maar ik moest wel naar huis en heb een vlucht kunnen boeken voor maart bij KLM dus extra kosten gemaakt. Van Tui kreeg ik een voucher die NIET SGR gedekt was omdat het om een vlucht ging en geen pakketreis, Deze was 1 jaar geldig en kon misschien na dat jaar mijn geld terugkrijgen. Maar dankzij Miss Casey heb ik nu eindelijk mijn geld terug.

1 augustus 2020

Antwoord van Miss Casey

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de positieve review. Wij hebben het graag gedaan.~Hedy

Royal Air Maroc, Aansluiting vlucht gemist van Casablana naar Nador

In mei 2018 aansluiting vlucht van Royal Air Maroc gemist van Casablanca naar Nador ivm vertraging vlucht Royal Air Maroc van Amsterdam naar Casablanca. De volgende 1e vlucht pas 1 dag later naar Oujda ipv Nador. Daarna met taxi naar Nador.
In 2 jaar lang bezig met behandelen en uiteindelijk is het gelukt dat we het geld terug krijgen. Ben dik tevreden met Miss Casey! Ik geef 10 cijfer aan Miss Casey.

31 juli 2020

Antwoord van Miss Casey

Bedankt voor de positieve review, het compliment en het vertrouwen! Fijn te horen dat u tevreden bent met onze service.~Hedy

Ze krijgen het voor elkaar

Ze krijgen voor elkaar, wat je als privé persoon nooit zou kunnen.
Bovendien houden ze je van iedere stap in de procedure keurig op de hoogte.
Ik vond het een bijzonder prettige ervaring.

17 juli 2020

Antwoord van Miss Casey

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Margo. Fijn dat je zo tevreden bent! ~Linda.

Aanrader!

Waar de vliegtuigmaatschappij onze claim afwees, ging zij twee dagen later door de knieën na bemoeienis van Miss Casey. We werden goed op de hoogte gehouden en online is alles makkelijk aan te leveren. Aanrader!

16 juli 2020

Antwoord van Miss Casey

Beste Kees, dank je wel voor jouw positieve review. Veel plezier gewenst met de vergoeding! ~Linda.

Aanrader!

Goede, heldere communicatie over stappen die genomen worden. Komen afspraken na, en boeken uiteindelijk gewenste resultaat. Aanrader!

16 juli 2020

Antwoord van Miss Casey

Hi Nynke, fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling van jouw dossier en dank je wel voor jouw positieve woorden. ~ Linda.

Het resultaat telt!

Het was een redelijk werk om alle benodigde stukken aan te leveren. Dat is het echter wel waard geweest want dankzijn Miss Casey hebben we de ingediende claim vergoed gekregen!

17 juni 2020

Antwoord van Miss Casey

Hi B-M, hartelijk dank voor de positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent met onze service. Ik wens jullie veel plezier met de vergoeding! ~Hedy