MKB ClickService Reviews

1.016
TrustScore 3 uit 5

2,9

Tjonge, het verbaasd mij ten zeerste dat jullie nog bestaan! Hoe slecht en onpersoonlik ik door jullie, met al die mooie op luchtkastelen gebasseerde verhaaltjes ben behandeld, is gewoonweg criminee... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over mijn super mooie website. Zit echt prachtig in elkaar. De service is tot nu toe heel fijn. als ik iets doorgeef wordt het meteen doorgezet. Prettige, vriendelijke mensen.... Toon meer

Op donderdag 19-09-24 heb ik een zeer waardevol gesprek gehad met Zifyon. Het was prettig om met een professional van zijn kaliber te spreken. We bespraken de toekomst van mijn bedrijf en mijn am... Toon meer

De aller grootste oplichterij die er bestaat. Zelf in zee gegaan met deze praatjes makers en beloofde goude bergen. Er moest een 2 jarig contract getekend worden waar we in getrapt zijn. Vervolgens he... Toon meer

1. Online marketingbureau

MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen. Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een ...

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.016)

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absoluut niet meer tevreden

Nemen nooit contact met je op.
Ik heb mijn social media campagne opgezegd en er wordt maanden niet meer gereageerd.
Komt iemand langs om een samenwerking gesprek te voeren en probeert je daarna voor 36 maanden een premium pakket in je strot te schuiven. Nogsteeds geen social media campagne opgezegd.

Bij aanvang een Nederlandse jongen die eerlijk leek te zijn. Erna toch achter moeten komen dat het maar een huur website is. Vervolgens geen Nederlandse jongens meer gezien en alleen jongens die hun naam nieteens duidelijk uitspreken voor je. Hier wil ik niet meer mee werken.

19 maart 2025

Beste Don Spruit,

Wij vinden het spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We blijven ons inzetten om de best mogelijke service te bieden!

MKB Clickservice

Schoften en geldwolfen, van 1e categorie!

Schokkende ervaring met MKB Klickservice - Zeer Onprofessioneel en Onmenselijk

Ik wil mijn negatieve ervaring met MKB Klickservice delen, omdat ik wil dat anderen zich bewust zijn van wat ze kunnen verwachten van deze organisatie. Mijn dochter verkeert in een uiterst kwetsbare situatie en is fysiek en mentaal niet in staat om goed te functioneren. Ondanks een directe annulering van de overeenkomst, heldere communicatie en onmiskenbare bewijzen van haar opname en behandeling, blijft MKB Klickservice ons blijven bestoken met facturen. Al onze zorgen worden volledig genegeerd.

Vandaag is er wederom een factuur gestuurd, terwijl MKB Klickservice zelf op Trustpilot aangeeft de zaak nader te zullen bekijken. Dit komt bovendien bovenop het feit dat de klantenservice heeft laten weten dat zij 'te druk' zijn om zulke zaken op te pakken. Dit getuigt niet alleen van een schokkend gebrek aan professionaliteit, maar ook van een totaal gebrek aan respect voor de situatie van hun klanten.

Het ontbreken van empathie en de onwil om naar redelijke verzoeken te luisteren, maakt de ervaring nog des te frustrerender. Dit gedrag is onacceptabel en toont aan hoe weinig MKB Klickservice begaan is met hun klanten.

Ik raad iedereen ten zeerste aan om goed na te denken voordat ze met deze organisatie in zee gaan. De manier waarop zij omgaan met kwetsbare klanten is volstrekt onprofessioneel en onmenselijk.

18 maart 2025

Beste Rudi Hijweege,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons. We vinden het spijtig te vernemen dat u een klacht heeft over onze samenwerking.

We hebben ons best gedaan om een passende oplossing te vinden voor uw situatie, waaronder een correcte afhandeling van de opzeggingsvergoeding.

Daarnaast willen we benadrukken dat, ondanks de drukte bij onze klantenservice, wij u tijdig hebben geïnformeerd. De debiteurenafdeling heeft uw case beoordeeld en in overleg met de klantenservice heeft u een reactie ontvangen, zodat u niet onnodig lang hoefde te wachten.

Het is dan ook jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze geboden coulance. Wij streven altijd naar een samenwerking die voor beide partijen bevredigend is.

MKB Clickservice

Goed uitgelegd met fijne mensen

Goed uitgelegd met fijne mensen! We gaan ook onze website weer vernieuwen!

13 maart 2025

Beste Pierre-Leon Cornelissen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed is uitgelegd en dat u onze mensen als prettig ervaart. We blijven ons graag inzetten om u de best mogelijke service te bieden!

MKB Clickservice

Zeer tevreden met de vindbaarheid van…

Zeer tevreden met de vindbaarheid van de website en ook de social media advertenties!

6 maart 2025

Beste Nick van dorst,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de vindbaarheid van uw website en de prestaties van de social media advertenties. We blijven ons graag inzetten om dit succes verder uit te bouwen!

MKB Clickservice

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden bij…

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden bij deze partij. Mailtjes worden snel beantwoord en de jongens komen regelmatig langs. Top service en een echte aanrader.

5 maart 2025

Beste Titus Blom hengelsport

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons gedurende meer dan 10 jaar! Fantastisch om te horen dat u tevreden bent met onze service, de snelle reacties en de persoonlijke bezoeken. We blijven ons inzetten om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Niet in trappen

Ik werd gebeld door Jessie en Jessie liet er geen gras over groeien. Agressieve manier van praten. Laat je niet uitpraten en je mag vooral geen vragen stellen.
Toen ik vroeg hoe dit bedrijf aan mijn nummer kwam, zei hij via een referentie en probeerde gelijk weer zijn marketingpraatje te houden. Toen ik het nogmaals vroeg, vroeg hij spottend of ik niet weet wat een referentie betekent. Ik gaf aan niet gediend te zijn van zijn onbeschofte gedrag en kreeg vervolgens te horen dat ik een chillpil moest nemen. Jessie, zoek jij even een echte baan en laat hard werkende mensen met rust!

Groetjes!

5 maart 2025

Beste L.J.N.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons.
Het spijt ons te horen dat er een klacht is ingediend zonder dat er een kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden.

We begrijpen dat het belangrijk is om een volledig beeld te hebben van onze diensten en werkwijze voordat er conclusies worden getrokken.

We vinden het jammer dat u het telefoon gesprek slecht heeft ervaren.

Een slinks business model

Om te beginnen is het wel allemaal legaal wat men hier doet. Het is een zeer geslepen business model waarin ondernemers worden uitgebuit maar wel met volle verstand hun handtekening zetten onder meerjarige contracten.

MKB clickservice komt met mooie beloften over omzet en stuurt verkopers met vlotte praatjes die zoveel mogelijk klanten willen binnenhalen ondanks dat ze niets begrijpen van de ondernemer zelf.

Na ondertekening wordt er een huis-tuin-en-keuken website neergezet. Een gemiddelde goedkope website designer op Fiverr doet beter werk.

Vervolgens worden advertenties gedraaid waar zeer weinig resultaat mee wordt behaald. De facturen lopen wel lekker door.

Na verloop van tijd sturen ze je nog allemaal verkopers langs om je tevreden te houden en premium pakketten aan te smeren.

Voor mij is het een wijze les geweest maar wel een dure.

Edit: Bedankt voor jullie reactie maar deze is nietszeggend. Graag inhoudelijk op mijn punten in gaan.

2 maart 2025

Beste Kierch Kierch.

Dank u wel voor het delen van uw feedback. We vinden het spijtig te vernemen dat u ontevreden bent.

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice via 030-2669666. Ons team staat klaar om u te helpen en samen met u tot een oplossing te komen.

We kijken ernaar uit om uw klacht zo spoedig mogelijk op te lossen en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Niet mee in zee gaan een groot zooitje

Niet mee in zee gaan een groot zooitje
Beloofd bergen maar is 0,0 van waar
Verkopers die je pushen
En ooo zulke mooie verkoop praatjes
En dan elke x zeggen van dat de website geen klante aan trekt krijg je te horen je moet meer investeren ik zeg betaal al 300 voor website per maand mag toch wel wat uit komen ja nee als je meer klante wilt aan trekken moet je meer investeren maar ja op het begin word er natuurlijk mooi gezegt ja dit bedrag meot je doen want krijg je veel klante we maken weel reclame voor je op internet een groot bulshit verhaal deze gasten 1 commedie die lui

31 maart 2024

Beste Michael Jansen,

Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de behaalde resultaten.

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen om samen een gesprek te plannen over uw resultaten. Zo kunnen wij kijken naar eventuele verbeteringen in de advertenties. U kunt ons bereiken via 030-2669666. Ons team staat klaar om u te helpen en samen tot een oplossing te komen.

We kijken ernaar uit om uw zaak zo spoedig mogelijk op te lossen en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Schokkende ervaring MKB klickserice

ik wil mijn ervaring delen met MKB klickservice omdat ik vindt dat andere mensen moeten weten waar ze aan beginnen. Mijn dochter is in een zeer kwetsbare situatie en niet in staat goed te functioneren. ondanks directe annulering van de overeenkomst, duidelijke communicatie en bewijzen hierover haar opname en behandeling, blijft MKB klickservice facturen sturen en negeert onze zorgen volledig. dit alles getuigt van een schokkend gebrek aan professionaliteit en empathie, Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je met deze organisatie in zee gaat

27 februari 2025

Beste Rudi Hijweege,

Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Helaas hebben wij de gegevens niet gevonden in ons systeem. Waarschijnlijk omdat u de review plaats voor u dochter.

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om uw dochter haar contact gegevens met ons te delen via de informatie aanvraag dat wij verstuurd hebben. Zo kunnen wij het dossier bekijken.

MKB Clickservice

Ik had van hun goed contact over mijn…

Ik had van hun goed contact over mijn marketing pakket. Ik zie ook meer traffic naar mijn webshop.

Beste Wanrick Willemse,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat uw webshop meer traffic krijgt. Dat is precies waar we het voor doen! We blijven ons inzetten om dit succes verder uit te bouwen.

MKB Clickservice

Ze doen niet wat ze beloven

Ze doen niet wat ze beloven, en ze reageren niet op de mails waardoor onze kosten allemaal stijgen door geen opgeleverde product

1 oktober 2024

Beste Victor Rios Pinto,

Bedankt voor uw feedback. We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Helaas hebben wij uw gegevens niet gevonden in ons systeem.

Om dit probleem efficiënt op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om u contact gegevens met ons te delen via de informatie aanvraag dat wij verstuurd hebben. Zo kunnen wij u dossier bekijken.

MKB Clickservice

Altijd vriendelijk en wordt altijd goed…

Altijd vriendelijk en wordt altijd goed geholpen. Prettige samenwerking.

Beste Andrei Kincses,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u altijd vriendelijk en goed geholpen wordt. We waarderen de prettige samenwerking en blijven ons inzetten om u de beste service te bieden.

MKB Clickservice

Al jaren tevreden over mijn website!

Al jaren tevreden over mijn website!

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw review! Fantastisch om te horen dat u al jaren tevreden bent over uw website. We waarderen uw vertrouwen en blijven ons graag inzetten voor uw online succes.

MKB Clickservice

Goede service en de website werkt…

Goede service en de website werkt gewoon behoren!

25 februari 2025

Beste Roland Bolle,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de website naar behoren werkt. We blijven ons inzetten om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Mocht u nog vragen of wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 030-2669666.

MKB Clickservice

Al jaren tevreden over onze…

Al jaren tevreden over onze samenwerking met Mkb Clikservice

20 februari 2025

Beste Willem van Dorland,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u al jaren tevreden bent over onze samenwerking. We waarderen uw vertrouwen enorm en blijven ons graag inzetten voor uw online succes.

Tevreden met de website

19 februari 2025

Beste M Vanderlei,

Dank u hartelijk voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met ons.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ergens hulp bij nodig heeft via 030-2669666.

Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons bedrijf.

MKB Clickservice

Goede service, goed zicht aar

Goede communicatie,

Zit al half jaar bij MKB Click Service, dienst werkt echt. Krijg sinds ik via hun adverteer veel meer aanvragen binnen en website wordt beter gevonden via google.

19 februari 2025

Beste Duell Prins,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u onze service en het contact als prettig ervaart. Dat u steeds beter en meer gevonden wordt, is precies waar we het voor doen! We blijven ons inzetten om dit succes voort te zetten.

MKB Clickservice

Al 20 jaar wordt mijn site naar grote…

Al 20 jaar wordt mijn site naar grote tevredenheid verzorgd door de medewerkers van MKB Clickservice.

18 februari 2025

Beste Paul Tieke,

Wat geweldig om te horen dat u al 20 jaar naar volle tevredenheid gebruikmaakt van onze service! We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt enorm. Het is een eer om uw website te mogen verzorgen en we blijven ons graag inzetten voor uw online succes.

Mocht u ergens hulp bij nodig hebben, weet dat u ons altijd kunt bereiken via 030-2669666. Op naar nog vele succesvolle jaren samen!

MKB Clickservice

We gaan de Website vernieuwen en ook…

We gaan de Website vernieuwen en ook adverteren op Social Media. Tevreden over de samenwerking!

18 februari 2025

Beste Mike,

Bedankt voor uw review! Wat leuk dat we samen aan de vernieuwing van uw website gaan werken en dat u ook gaat adverteren op social media. We kijken ernaar uit om dit tot een succes te maken! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de samenwerking.

Tevreden met de samenwerking

Tevreden met de samenwerking, goed contact en behalen goede resultaten

14 februari 2025

Beste Melvin Verschuren,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de samenwerking en dat we samen goede resultaten behalen. We blijven ons inzetten om dit succes voort te zetten!

Mocht u ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via 030-2669666. We kijken uit naar onze verdere samenwerking!