Tjonge, het verbaasd mij ten zeerste dat jullie nog bestaan! Hoe slecht en onpersoonlik ik door jullie, met al die mooie op luchtkastelen gebasseerde verhaaltjes ben behandeld, is gewoonweg criminee... Toon meer
Ik ben zeer tevreden over mijn super mooie website. Zit echt prachtig in elkaar. De service is tot nu toe heel fijn. als ik iets doorgeef wordt het meteen doorgezet. Prettige, vriendelijke mensen.... Toon meer
Op donderdag 19-09-24 heb ik een zeer waardevol gesprek gehad met Zifyon. Het was prettig om met een professional van zijn kaliber te spreken. We bespraken de toekomst van mijn bedrijf en mijn am... Toon meer
De aller grootste oplichterij die er bestaat. Zelf in zee gegaan met deze praatjes makers en beloofde goude bergen. Er moest een 2 jarig contract getekend worden waar we in getrapt zijn. Vervolgens he... Toon meer
MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen. Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een ...
Zonnebaan 39, 3542 EB, Utrecht, Nederland
- 0302669666
- info@mkbclickservice.nl
- www.mkbclickservice.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Absoluut niet meer tevreden
Nemen nooit contact met je op.
Ik heb mijn social media campagne opgezegd en er wordt maanden niet meer gereageerd.
Komt iemand langs om een samenwerking gesprek te voeren en probeert je daarna voor 36 maanden een premium pakket in je strot te schuiven. Nogsteeds geen social media campagne opgezegd.
Bij aanvang een Nederlandse jongen die eerlijk leek te zijn. Erna toch achter moeten komen dat het maar een huur website is. Vervolgens geen Nederlandse jongens meer gezien en alleen jongens die hun naam nieteens duidelijk uitspreken voor je. Hier wil ik niet meer mee werken.

Antwoord van MKB ClickService
Schoften en geldwolfen, van 1e categorie!
Schokkende ervaring met MKB Klickservice - Zeer Onprofessioneel en Onmenselijk
Ik wil mijn negatieve ervaring met MKB Klickservice delen, omdat ik wil dat anderen zich bewust zijn van wat ze kunnen verwachten van deze organisatie. Mijn dochter verkeert in een uiterst kwetsbare situatie en is fysiek en mentaal niet in staat om goed te functioneren. Ondanks een directe annulering van de overeenkomst, heldere communicatie en onmiskenbare bewijzen van haar opname en behandeling, blijft MKB Klickservice ons blijven bestoken met facturen. Al onze zorgen worden volledig genegeerd.
Vandaag is er wederom een factuur gestuurd, terwijl MKB Klickservice zelf op Trustpilot aangeeft de zaak nader te zullen bekijken. Dit komt bovendien bovenop het feit dat de klantenservice heeft laten weten dat zij 'te druk' zijn om zulke zaken op te pakken. Dit getuigt niet alleen van een schokkend gebrek aan professionaliteit, maar ook van een totaal gebrek aan respect voor de situatie van hun klanten.
Het ontbreken van empathie en de onwil om naar redelijke verzoeken te luisteren, maakt de ervaring nog des te frustrerender. Dit gedrag is onacceptabel en toont aan hoe weinig MKB Klickservice begaan is met hun klanten.
Ik raad iedereen ten zeerste aan om goed na te denken voordat ze met deze organisatie in zee gaan. De manier waarop zij omgaan met kwetsbare klanten is volstrekt onprofessioneel en onmenselijk.

Antwoord van MKB ClickService
Goed uitgelegd met fijne mensen
Goed uitgelegd met fijne mensen! We gaan ook onze website weer vernieuwen!

Antwoord van MKB ClickService
Zeer tevreden met de vindbaarheid van…
Zeer tevreden met de vindbaarheid van de website en ook de social media advertenties!

Antwoord van MKB ClickService
Al meer dan 10 jaar zeer tevreden bij…
Al meer dan 10 jaar zeer tevreden bij deze partij. Mailtjes worden snel beantwoord en de jongens komen regelmatig langs. Top service en een echte aanrader.

Niet in trappen
Ik werd gebeld door Jessie en Jessie liet er geen gras over groeien. Agressieve manier van praten. Laat je niet uitpraten en je mag vooral geen vragen stellen.
Toen ik vroeg hoe dit bedrijf aan mijn nummer kwam, zei hij via een referentie en probeerde gelijk weer zijn marketingpraatje te houden. Toen ik het nogmaals vroeg, vroeg hij spottend of ik niet weet wat een referentie betekent. Ik gaf aan niet gediend te zijn van zijn onbeschofte gedrag en kreeg vervolgens te horen dat ik een chillpil moest nemen. Jessie, zoek jij even een echte baan en laat hard werkende mensen met rust!
Groetjes!

Een slinks business model
Om te beginnen is het wel allemaal legaal wat men hier doet. Het is een zeer geslepen business model waarin ondernemers worden uitgebuit maar wel met volle verstand hun handtekening zetten onder meerjarige contracten.
MKB clickservice komt met mooie beloften over omzet en stuurt verkopers met vlotte praatjes die zoveel mogelijk klanten willen binnenhalen ondanks dat ze niets begrijpen van de ondernemer zelf.
Na ondertekening wordt er een huis-tuin-en-keuken website neergezet. Een gemiddelde goedkope website designer op Fiverr doet beter werk.
Vervolgens worden advertenties gedraaid waar zeer weinig resultaat mee wordt behaald. De facturen lopen wel lekker door.
Na verloop van tijd sturen ze je nog allemaal verkopers langs om je tevreden te houden en premium pakketten aan te smeren.
Voor mij is het een wijze les geweest maar wel een dure.
Edit: Bedankt voor jullie reactie maar deze is nietszeggend. Graag inhoudelijk op mijn punten in gaan.

Niet mee in zee gaan een groot zooitje
Niet mee in zee gaan een groot zooitje
Beloofd bergen maar is 0,0 van waar
Verkopers die je pushen
En ooo zulke mooie verkoop praatjes
En dan elke x zeggen van dat de website geen klante aan trekt krijg je te horen je moet meer investeren ik zeg betaal al 300 voor website per maand mag toch wel wat uit komen ja nee als je meer klante wilt aan trekken moet je meer investeren maar ja op het begin word er natuurlijk mooi gezegt ja dit bedrag meot je doen want krijg je veel klante we maken weel reclame voor je op internet een groot bulshit verhaal deze gasten 1 commedie die lui

Schokkende ervaring MKB klickserice
ik wil mijn ervaring delen met MKB klickservice omdat ik vindt dat andere mensen moeten weten waar ze aan beginnen. Mijn dochter is in een zeer kwetsbare situatie en niet in staat goed te functioneren. ondanks directe annulering van de overeenkomst, duidelijke communicatie en bewijzen hierover haar opname en behandeling, blijft MKB klickservice facturen sturen en negeert onze zorgen volledig. dit alles getuigt van een schokkend gebrek aan professionaliteit en empathie, Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je met deze organisatie in zee gaat

Antwoord van MKB ClickService
Ik had van hun goed contact over mijn…
Ik had van hun goed contact over mijn marketing pakket. Ik zie ook meer traffic naar mijn webshop.

Antwoord van MKB ClickService
Ze doen niet wat ze beloven
Ze doen niet wat ze beloven, en ze reageren niet op de mails waardoor onze kosten allemaal stijgen door geen opgeleverde product

Antwoord van MKB ClickService
Altijd vriendelijk en wordt altijd goed…
Altijd vriendelijk en wordt altijd goed geholpen. Prettige samenwerking.

Antwoord van MKB ClickService
Al jaren tevreden over mijn website!
Al jaren tevreden over mijn website!

Antwoord van MKB ClickService
Goede service en de website werkt…
Goede service en de website werkt gewoon behoren!

Antwoord van MKB ClickService
Al jaren tevreden over onze…
Al jaren tevreden over onze samenwerking met Mkb Clikservice

Antwoord van MKB ClickService
Goede service, goed zicht aar
Goede communicatie,
Zit al half jaar bij MKB Click Service, dienst werkt echt. Krijg sinds ik via hun adverteer veel meer aanvragen binnen en website wordt beter gevonden via google.

Antwoord van MKB ClickService
Al 20 jaar wordt mijn site naar grote…
Al 20 jaar wordt mijn site naar grote tevredenheid verzorgd door de medewerkers van MKB Clickservice.

Antwoord van MKB ClickService
We gaan de Website vernieuwen en ook…
We gaan de Website vernieuwen en ook adverteren op Social Media. Tevreden over de samenwerking!

Tevreden met de samenwerking
Tevreden met de samenwerking, goed contact en behalen goede resultaten