Tjonge, het verbaasd mij ten zeerste dat jullie nog bestaan! Hoe slecht en onpersoonlik ik door jullie, met al die mooie op luchtkastelen gebasseerde verhaaltjes ben behandeld, is gewoonweg criminee... Toon meer
Ik ben zeer tevreden over mijn super mooie website. Zit echt prachtig in elkaar. De service is tot nu toe heel fijn. als ik iets doorgeef wordt het meteen doorgezet. Prettige, vriendelijke mensen.... Toon meer
Op donderdag 19-09-24 heb ik een zeer waardevol gesprek gehad met Zifyon. Het was prettig om met een professional van zijn kaliber te spreken. We bespraken de toekomst van mijn bedrijf en mijn am... Toon meer
De aller grootste oplichterij die er bestaat. Zelf in zee gegaan met deze praatjes makers en beloofde goude bergen. Er moest een 2 jarig contract getekend worden waar we in getrapt zijn. Vervolgens he... Toon meer
MKB ClickService promoot websites van het midden- en kleinbedrijf, met aangepaste en maatwerk e-marketing-oplossingen. Wij streven ernaar om MKB-websites beter zichtbaar te maken op het internet. Veel midden- en klein bedrijven beschikken wel over een ...
Zonnebaan 39, 3542 EB, Utrecht, Nederland
- 0302669666
- info@mkbclickservice.nl
- www.mkbclickservice.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Beantwoorden geen mail
Deze jongens zijn heel onprofessioneel en hebben ons toezeggingen gedaan die niet nagekomen worden. Ook worden vragen en wijzigingen per mail nooit beantwoord. Wij gaan ook stoppen met dit bedrijf. Voelen ons nooit serieus genomen.
Het valt mij op dat er zoveel mensen veel aanvragen krijgen. Wij hebben de laatste 1,5-2 weken nauwelijks aanvragen gekregen. Mijn vader heeft in december 2024 voor €200 per jaar een website gemaakt en ik krijg daar gemiddeld 15 aanvragen per week binnen. Heel vreemd allemaal. Sinds onze review hier 0,0 aanvragen binnen.
Wij hebben jullie overigens al vaker gebeld, maar er veranderd niks. Zelfs de foutieve email op onze website is nog steeds niet aangepast.

Antwoord van MKB ClickService
Ik ben zeer tevreden over onze…
Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. We halen veel nieuwe klanten binnen via de campagnes die ik heb lopen bij Mkb Clickservice. Op naar een langere samenwerking!

Tevreden over onze samenwerking
Tevreden over onze samenwerking! Op naar de 25 jaar..

Antwoord van MKB ClickService
Prima service en tevreden over…
Prima service en tevreden over samenwerking!

Antwoord van MKB ClickService
Van een winnende actie waar ik €0 oplichters euro…
Van een winnende actie waar ik €0 euro zou betalen was ik maandelijks bijna €400 euro per maand aan hun te betalen ze hebben gezeg dat het bedrag alleen een keer moet . Ik ben een net begonnen bedrijf . Ik heb niet eens echt paar keer gewerkt en ik moet nu de rest van het bedrag in een keer afbetalen.
Ik heb twee keer zelf gebeld voor een regeling te kunnen make en zo top in de telefoon àlles geregeld maar blijkbaar is beide keer niet zo geweest nu moet ik de hele bedrag in een keer betalen
Ik wil graag een rechtzak openen maar moet bewijzen en getuigen voor als iemand wil graag mijn help hoor ik het graag
Het is altijd goed gelopen
Het is altijd goed gelopen, maar ga nu wat anders doen met mijn bedrijf .

opdringerige verkopers
opdringerige verkopers, meekletsende mederwerkers en goed functionerende financiele administratie. het enige dat ze kunnen is het goed versturen van facturen. Verder is het gebakken lucht waar je 2 jaar aan vast zit door een wurgcontract. Ben blij dat mijn 2 jaar er bijna op zit.

Antwoord van MKB ClickService
Tot nu toe hebben we hele goed ervaring…
Tot nu toe hebben we hele goed ervaring gehad met MKb Clickservice, wat zich vertaalt heeft in de opbouw van groot klantenbestand. We zijn zeker tevreden en kunnen andere ondernemers ook aanraden!

Antwoord van MKB ClickService
Hele professionele website en goede…
Hele professionele website en goede begeleiding… Tevreden met de samenwerking!

Antwoord van MKB ClickService
Zeer tevreden met de samenwerking
Zeer tevreden met de samenwerking. Er wordt nu gewerkt aan een nieuw website voor ons!

Antwoord van MKB ClickService
We gaan mijn website vernieuwen en…
We gaan mijn website vernieuwen en alles aanpassen. Tevreden met alles en de resultaten van mijn campagne.

Antwoord van MKB ClickService
Heel slechte bedrijf scammers…
Heel slechte bedrijf scammers unprofessional

Antwoord van MKB ClickService
Al jaren tevreden klant bij deze…
Al jaren tevreden klant bij deze organisatie. We gaan alles weer vernieuwen. Campagnes omzetten naar de eigen webshop

Geweldige Service
Top, ik ben nu al zo'n 3 jaar klant bij hun en alles loopt goed. On the spot kreeg mijn man zelfs korting. Geweldig toch!

Antwoord van MKB ClickService
Altijd vriendelijk en juiste service
Altijd vriendelijk en juiste service. Fijn om zaken mee te doen.

Ruim 3 jaar klant naar tevredenheid
Ruim 3 jaar klant naar tevredenheid. Houden regelmatig contact en met vragen proberen ze je zo goed mogelijk te helpen.

Antwoord van MKB ClickService
Ik ben zeer tevreden over mijn super…
Prettige, vriendelijke mensen.
Zojuist samenwerking weer verlengd wegens grote tevredenheid. Helemaal top!!!

Antwoord van MKB ClickService
Zeer tevreden over onze samenwerking
Zeer tevreden over onze samenwerking. We gaan nu een nieuwe website maken en alles vernieuwen.

Antwoord van MKB ClickService
MKB Clickservice is een ongelooflijk…
MKB Clickservice is een ongelooflijk slecht bedrijf. Er komt z'n witte boordcrimineel op bezoek. Die krijgt provisie voor het afsluiten van een wurgcontract. Die directeur zal inmiddels wel op de goudkust ergens wonen, met financiële middelen, die over de rug van zn klanten heeft verdiend of liever gezegd afhandig heeft gemaakt.
Kijk even de uitzending van Tros radar terug en je weet genoeg.

Antwoord van MKB ClickService
Zeer tevreden over dit ruim meedenkende…
Zeer tevreden over dit ruim meedenkende bedrijf, goede service en begeleiding van A tot Z.