Broek besteld, toen meerdere keren updates gekregen dat het pakket onderweg was, etc. Echter wanneer ik met mijn track & trace nummer mijn pakket probeerde te volgen, kon de bestelling "niet gevon... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Via deze weg wil ik mijn ongenoegen…

Via deze weg wil ik mijn ongenoegen uiten over mijn recente ervaring met uw bedrijf. Bij het plaatsen van mijn bestelling werd aangegeven dat de schoenen op voorraad waren, maar tot mijn grote verbazing blijkt nu dat deze pas vier weken later uit China worden verzonden.

De communicatie vanuit uw kant is ronduit slecht. Er wordt niet gereageerd op e-mails en er lijkt geen duidelijk retourbeleid te bestaan. Dit is bijzonder klantonvriendelijk en geeft geen vertrouwen in uw dienstverlening.

Wat mij betreft is dit misleidend en voelt het als oplichting. Klanten verwachten transparantie, tijdige levering en bereikbaarheid wanneer er iets misgaat. In plaats daarvan ervaar ik enkel frustratie en desinteresse.

22 mei 2025

Trap hier niet in je koopt shit zooi…

Trap hier niet in je koopt shit zooi uit China. En retour moet je naar China sturen . Kost je minimaal €55,-

Ga gauw naar een betrouwbare webwinkel maar blijft hier weg

16 april 2025

Bestelling nooit binnengekomen

Broek besteld, toen meerdere keren updates gekregen dat het pakket onderweg was, etc. Echter wanneer ik met mijn track & trace nummer mijn pakket probeerde te volgen, kon de bestelling "niet gevonden worden".

Contact gehad met "klantenservice" via de mail, met reactie dat ze het probleem aan het bekijken waren met hun logistieke team. Dikke onzin dus.

Uiteraard ook nooit het product binnengekregen.

12 juli 2024

Bestelde trui 3 wkn levertijd en je…

Bestelde trui 3 wkn levertijd en je krijg een geheel andere Ali expres trui toegestuurd, deze retour gedaan maar geen geld terug ivm dat Vlgs hun afgeprijsde artikelen niet retour en geen geld terug krijgt!!!! OPLICHTING LET OP ……. Zekers ook omdat het niet die trui was die ik bestelde….. vele klachten en gedupeerde DUS LET OP NIKS BESTELLEN OPLICHTERS

2 februari 2025

Rommel van 3e keus. Niks bestellen

Bruine piloten jack besteld voor 59,95 euro. Heel slechte kwaliteit, ritsen sluiten slecht, erg pluizig, stinkend naar rubber van een opblaaspop en werd na 4 weken bezorgd. Rommel uit China. Geen 5 euro waard. Site is ook niet meer te bereiken. Niks hier bestellen. Weggegooid geld.

16 december 2024

WAARDELOOS BEDRIJF

Een grote oplichtersbende.
3 polo's besteld, 2 verkeerde geleverd 1 helemaal niet. Geen geld teruggekregen!
Niet te bereiken.

11 september 2024

Oplichters!

Oplichters!
Sandalen besteld.
Te klein, zelf voor de retourkosten moeten betalen naar China
0,0 contact meer te krijgen met het bedrijf, telefoon is ook buiten werking.

13 november 2024

OPLICHTING !!

OPLICHTING !!
troep uit China
Geen contact te krijgen met webshop
Vermelde mailadres en telefoonnummer niet geldig

16 oktober 2024

Inderdaad flut bedrijf en flut spullen

Inderdaad flut bedrijf en flut spullen
NIET BESTELLEN HIER

Ik had een bril besteld en de glazen vielen er gelijk uit.
Retour moest idd via China. Dit bedrijf word gerunned door oplichters. Uiteindelijk heel veel onduidelijkheden en maar opgegeven dus geen product en geen geld terug .....

11 juli 2024

Update oplichters modehuss

Het is nu alweer 5 maanden geleden dat ze bij modehuss beloofd hadden mijn geld te retourneren.
Dat is nogsteeds niet gebeurd.
Ik laat dit weten om hun die van plan zijn iets bij deze oplichters te kopen, dat af raden.
Het is bedrog van het zuiverste soort.
Dus....niet doen.
Je bent dus gewaarschuwd!!!

7 mei 2024

Slechte kwaliteit en service. Onbetrouwbaar

Helaas, dezelfde ervaringen als de meeste mensen hier. Schoenen wel bezorgd (prutkwaliteit), maar bij terugsturen bleek idd dat het naar China moest. Ondanks NL website, met NL adres. Uitgebreid mailcontact gehad met de belofte binnen 14 dagen geld terug te krijgen, maar helaas. Niks. Kortom, niks kopen hier!!

29 augustus 2024

Koop hier niks!

Koop hier niks!
Lange levertijd, retourneren niet mogelijk.
Je kan 10% terug krijgen, maar wacht hier zelf al 2 mnd op!
Oplichters

26 augustus 2024

leugen

Ze hadden mijn bestelling niet eens verzonden, ze beweren dat ik het verkeerde adres had ingevoerd en vroegen hen om mijn geld terug te betalen; Ze vertelden me dat dit niet mogelijk is, een totale oplichterij.

8 augustus 2024

Wees verstandig, bestel hier niets!

Ik had gewild dat ik eerder deze recensies was tegengekomen. De recensies spreken voor zich! Koop hier niets, je ontvangt een slecht product, de retourvoorwaarden zijn nog slechter.. geloof me, je gaat hoe dan ook geld verliezen!

Dit is nou typisch een dropSHITbedrijf!

22 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?