Indrømmet, jeg var noget nervøs da jeg skulle bestille mine varer. Jeg kiggede jo bare på Trustpilot-bedømmelsen uden at tage højde for så meget andet. Jeg lod Modify komme tvivlen til gode o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
jeg har købet et beslag til bilen, til mobil tlf. men man får ikke noget at vide et pakke nr før man selv spørge om det og man får heller ikke noget fra gls som skal lever pakken. det er ret dårl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
har købt iphone 6 batterie som burde være en original reservedel i følge deres hjemme side men nu er det allerede svulmet op og ødelagt skærmen. piv ringe, pakken blev sendt fra pacsoftonline.se så de... Toon meer
Modify.dk har nok Danmarks hurtigste levering, når det kommer til tilbehør til mobiltelefoner. Hele familien har brugt dette firma flere gange, og hver gang er varerne blevet leveret fra dag til dag.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Modify.dk
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Derfor så har vi altid masser af nye varer på lager, og skulle vi i mod forventning ikke have den vare du søger, så skriver du blot til os, og så undersøger vi med det samme om vi kan skaffe den.
Da vi ved at det ikke kun er kvaliteten af varerne og servicen der er i fokus i disse tider, så giver vi prisgaranti på ALLE vores varer op til 14 dage efter du har købt din varer.
Det kalder vi god kundeservice.
Vi ser frem til at handle med dig.
Contactgegevens
Valbyvej 5, 4200, Slagelse
- support@modify.dk
- www.modify.dk
Et uden mærket køb.
Jeg købte et SD-Card på 16 gb og det er ganske uden mærket, selvom jeg fandt ud af at jeg nok skulle havde købt et med mere GB. Men jeg er glad for den alligevel.
Reel hurtig levering
Fik min ordrer hurtigt som beskrevet...
Perfekt.....
Bestilte et Parrot car kit og kontaktede inden køb deres kundeservice og fik her en yderst kompetent rådgivning hvor de sørgede for at jeg fik alt hvad jeg havde brug for for at kunne montere korrekt. Bestilte tirsdag eftermiddag og fik leveret onsdag morgen med gratis fragt. Alt som det skal være :-)
God kvalitet, hurtig levering!
Lidt dyre produkter, men en fin kvalitet, som lever op til prisen :)
En hurtig levering - lige til døren. Tilfreds kunde her :)

Antwoord van Modify.dk
Helt utrolig kundeservice
Jeg bestilte tirsdag et cover til min nye iPhone 6, og allerede onsdag lå det nye cover i min postkasse.
Desværre havde jeg været lige lovlig hurtig og havde fået bestilt til iPhone 6 plus.. Øv ringer til kundeservice, ingen problemer jeg sender retur samme dag og notere bare at jeg skal have til iPhone 6 istedet.
Idag Fredag har jeg allerede modtaget mit nye cover, og uden en masse bøvl.
Jeg kan kun give 5 stjerner for lækker købe oplevelse, hurtig levering x2, god service og så til en god pris også :-)

Antwoord van Modify.dk
Ret genialt!
Befriende god service!
Bestilte et batteri, havde ikke regnet med at modtage dagen efter!
Det var ret chokerende!!! Lynhurtigt!
Bedre kan det ikke gøres.
Min varmeste anbefaling af Modify. Absolut professionel og hurtig.
I kan roligt handle her, der er styr på tingene.
Mvh.
C.Aa.Knap
Absolut hurtig levering
Bestilte et skærmcover til en Samsung S5 lørdag aften - mandag lå det i postkassen, det kan ikke gøres hurtigere.
Nem & overskuelig hjemmeside.
Kan absolut anbefales.
hurtig og billig levering
varen bestilt om eftermiddagen, var i postkassen næste dag. Perfekt!
Hurtig levering
Et firma jeg kun kan anbefale, jeg fik levering på det bestilte dagen efter. Tak for god service.
PERFEKT
Super. modtog varen dagen efter den var bestilt. Det kan da ikke være bedre
kan ikke gøres bedre.
2 forskellige ordre.Begge ankom dagen efter.Tiptop
hurtigt og præcist levering
Klart det sikreste sted at handle her bliver du ikke snydt og så er prisen ok
Perfekt, lyn hurtig.
Det kan ikke gøres meget bedre, takker.
3 små ordre fra mig de seneste 7 dage.
de kom dagen efter bestilling hver gang.
Super.
Nem overskuelig hjemmeside, hurtig levering
Bestilte søndag, leveret mandag...Uhørt topservice
-Evt ny favorit bil/mobil stumpe site.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.