Indrømmet, jeg var noget nervøs da jeg skulle bestille mine varer. Jeg kiggede jo bare på Trustpilot-bedømmelsen uden at tage højde for så meget andet. Jeg lod Modify komme tvivlen til gode o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
jeg har købet et beslag til bilen, til mobil tlf. men man får ikke noget at vide et pakke nr før man selv spørge om det og man får heller ikke noget fra gls som skal lever pakken. det er ret dårl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
har købt iphone 6 batterie som burde være en original reservedel i følge deres hjemme side men nu er det allerede svulmet op og ødelagt skærmen. piv ringe, pakken blev sendt fra pacsoftonline.se så de... Toon meer
Modify.dk har nok Danmarks hurtigste levering, når det kommer til tilbehør til mobiltelefoner. Hele familien har brugt dette firma flere gange, og hver gang er varerne blevet leveret fra dag til dag.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Modify.dk
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Derfor så har vi altid masser af nye varer på lager, og skulle vi i mod forventning ikke have den vare du søger, så skriver du blot til os, og så undersøger vi med det samme om vi kan skaffe den.
Da vi ved at det ikke kun er kvaliteten af varerne og servicen der er i fokus i disse tider, så giver vi prisgaranti på ALLE vores varer op til 14 dage efter du har købt din varer.
Det kalder vi god kundeservice.
Vi ser frem til at handle med dig.
Contactgegevens
Valbyvej 5, 4200, Slagelse
- support@modify.dk
- www.modify.dk
Tjep levering!
Hej første gang jeg handlede her ,men ikke sidste gang! God hjemmeside og total hurtig levering.... top karakter herfra :-)))
Mvh Brian
Super hurtig levering.
Jeg har handlet hos Modify.dk et par gange og har hver gang fået super hurtig service.
Perfekt og pålidelig
Jeg har flere gange brugt modify.dk når jeg har manglet småting til mine mobiler.
Deres hjemmeside er rigtig god og forsendelse har altid været perfekt.
Denne ordre bestilte jeg mandag eftermiddag og havde den allerede med posten tirsdag.
Der var både uoriginale og originale ting i forsendelsen. Alt flot mærket
Kan kun varmt anbefales
Total i orden sted at handle 👍
Har nu handlet 2 gange inden for kort tid på modify.dk, og kan blot konstatere at det er en fornøjelse. Begge gange havde jeg et opklarerende spørgsmål, som blev besvaret inden for ca. 20 min., varen kom som lovet til en fornuftig pris og alle var glade. 😊
Perfekt!.
havde bestilt forkert, og opdagede det først klokken 1730, og skrev til dem om de kunne nå at tage det fra så jeg slap for at betale retur fragt for at få den rigtige model, 10 minutter efter kom der en mail at de var gjort og ville blive sendt dagen efter og idag modtog jeg den!! :-)
plejer at bruge mytrendyphone, men der er så dårlig services så de er hermed skiftet ud og vil KLART anbefalde modify.dk
Tusind tak for den exceptionelle gode services i har :-)..
Super service, og gode priser på flere covers.
Fik byttet et kabel. Lynhurtig ekspedition. Var på min adresse næste dag, uden det gamle blev returneret.
Har iøvrigt handlet hos Modify flere gange, og alt kørerr 100% :-)
Super god og hurtig levering
Efter et døgn havde jeg min vare....perfekt.
rigtig godt
Bestilte batteri til min tlf. den ene dag indenfor tidsrammen, den var der med posten næste dag.
God oplevelse, let at finde rundt på hjemmesiden og alt tip top.
Meget hurtig levering
Bestilte varen om mandagen og modtog varen om tirsdagen. Nemt og enkelt.
Hurtigt service
Der manglede desværre nogle skruer i mit produkt, men Modify var gode og hurtige til, at skaffe dem, så jeg havde dem 2 dage efter jeg havde modtaget mit produkt.
Hurtig service
Lever op til forventet. God kvalitet, hurtig service og nogenlunde pris :)
Hurtig og effektivt
Hurtig levering og meget konkurrencedygtige priser. Ingen problemer med produktet indtil videre, så kan ikke udtale mig om kundeservice m.m.
Samlet set en meget positiv oplevelse.
Super service og hurtig levering
Bestilte om aftenen og modtog 2 dage efter. Varen levede fuldt op til forventningerne.
Super
, nem at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering
Sådan skal det gøres
Nemt, hurtig og problemfrit
Nemt at bestille, og varerne kom hurtigt.
Jeg har ikke haft grund til at kontakte support eller reklamerer - derfor kun de 4 stjerner, da jeg ikke ved hvordan det ville forløbe.
Lidt uretfærdigt måske - men 4 er da også rigtig godt ;o)
Jeg vil helt sikker hande hos Modify igen.

Antwoord van Modify.dk
Super Service - også bagefter...
Jeg havde sat et nyt batteri i mit udstyr, der åbenbart var defekt (det havde måske ligget for længe), således så min Parrot fjernbetjening forekom defekt. Selvom der således ikke var fejl på mit returnerede udstyr, sender de alligevel et nyt og et nyt batteri. Det er service! ! !
billig og virker perfect
Havde købt en billader til min telefon hos anden leverandør, virkede ikke, blev byttet til ny, virkede ikke, bestilte en her og fik den lyn hurtigt og den fungerer som den skal, og er tilmed billig
God, hurtig levering. Intet pis.
Enkel bestilling via hjemmeside. Hurtig levering af det rigtige.
Lees meer over geverifieerde reviews.