Mój mały Słodziak Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam! Zamówiłam rzecz pochopnie z linku od koleżanki nie sprawdzając strony. Po zapoznaniu się z tematem i tymi opiniami chciałam anulować zamówienie - nie da się, nie odebrać paczki - ich zdan... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Strona sama dodała ubezpieczenie przesyłki bez mojej zgody. Reklamacja - odpisuje sztuczna inteligentna formułką. Produkt przyszedł za mały. Nie ma gdzie odesłać. Generalnie firma k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Największy błąd jaki popełniłam, to nie sprawdzenie opinii przed zakupem. Produkty szły bardzo długo. Na koniec się okazało, że jakość produktu jest gorsza niż zła, za to cena premium. Bardzo nie pole... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byłam przerażona po zrobieniu zakupów w sklepie mój mały słodziak. Przyznaję nie sprawdziłam firmy. Zamówienie dotarło do mnie dzisiaj i klocki magnetyczne są bardzo fajne. Fakt, ze okres oczekiwania... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Zabawki edukacyjne dla wszystkich grup wiekowych. Trwałe, kreatywne, w 100% bezpieczne i niezawodne.

Contactgegevens

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

255 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

63 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Zamówiłam trzy różne produkty, a dostalam dwa takie same. Po reklamacjach doslano mi jeden produkt z dwoch brakujących. Pytanie, kiedy otrzymam trzeci zamówiony i zapłacony (najdroższy z pozostalych) produkt, pozostało bez odpowiedzi.

26 november 2024

SKAM!!!!

SKAM!!!!
nie trac pieniedzy, falszywa firma - numer tel na stronie nieprawdziwy, na maile nie odpisuja, wydalam 300zl i paczki nie mam do dzis :(
ucz sie na bledach innych

12 december 2024

Nieuczciwa firma

Nieuczciwa firma która sprzedaje niskiej jakości chińskie produkty po bardzo zawyżonych cenach. Próbowałem bezskutecznie anulować zamówienie kilka godzin po zakupie, kiedy produkt nie został nawet wysłany. Firma zmusiła mnie do przyjęcia paczki i do opłacenia zwrotu do Holandii !!! A więc dostałem product uszkodzony w transporcie którego nie chciałem i muszę zapłacić za zwrot paczki

10 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Paczka przyszła po terminie zapakowana…

Paczka przyszła po terminie zapakowana w worek foliowy. W folii był karton w który była zapakowana zabawka był cały rozwalony i podarty. Jakościowo zabawka się NIE OPŁACA
Cena zwala z nóg za takie niedopatrzenia. Plastik najtańszy i cienki.

5 december 2024

Porazka

Porazka. Przesyłka szła 2 tyg. Kontakt niby przez formularz a odpowiada jakiś bot. Nic nie można się dowiedzieć. Zdjęcia na stronie piękne a zestaw kosmetyków przyszedł w jakimś badziewnym pudełku które od razu się rozleciało.

10 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Projektor, mata do zabawy samochodami

Kupiłam matę do zabawy samochodem zza 109 zł, dostałam inny wzór niż zamawiałam, mata cienka , zwija się, nie zachęca do zabawy, chiński badziew i na dodatek paczka szła 3 tygodnie. Dodatkowo kupiłąm projektor za 147 zł , niewart swojej ceny, pudełko pogniecione. Nie polecam zakupów w tym sklepie, Wszystko ładne wygląda tylko na zdjęciu

8 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie dostałam wszystkich produktów z…

Nie dostałam wszystkich produktów z zamówienia. Kontakt z firmą dramatyczny, odpisują idiotyzmy na moje zapytania o produkt, jakbym pisała z debilem albo z czatem. Oszuści, wszytsko z Chin.

3 december 2024

Niestety

Niestety, muszę podzielić się bardzo negatywnym doświadczeniem z zakupów w sklepie "Mój Mały Słodziak". Czekałam na przesyłkę przez kilka tygodni, co już samo w sobie było frustrujące. Kiedy w końcu dotarła, okazało się, że produkt jest słabej jakości i pochodzi z Chin. Zdecydowanie nie spełnił moich oczekiwań. Nie polecam tego sklepu, jeśli szukacie czegoś solidnego i na czas.

4 december 2024

Otrzymałam niekompletne zamówienie

Otrzymałam niekompletne zamówienie,mimo,że opłacone w całości. kwota była spora i mam wrażenie że nie otrzymam ani brakującego towaru ani zwrotu środków.Nie polecam.

3 december 2024

majątki treningowe

Kupiliśmy majtki treningowe dla dziecka, niby wodoodporne, które nie spełniają swojej funkcji równie dobrze mogłaby spać w piżamie.

20 november 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Moje zamówienie dotarło niekompletne-…

Moje zamówienie dotarło niekompletne- brak wszystkich zamówionych przedmiotów. Zabawki z supermarketu są lepszej jakości niż z tego sklepu. Opakowanie pogniecione - złe zapakowanie. Telefon kontaktowy nie odpowiada i brak kontaktu mailowego.
Po trzech tygodniach dotarła ostatnia zabawka, szkoda że nie było informacji o tym, że będą przesyłki dostarczane częściowo. Na stronie widniała tylko informacja o tym, że dostarczono ( a to była nieprawda). Nie polecam tego sprzedawcy.
Czas realizacji całego zamówienia wynosił 30 dni.

28 november 2024

TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA

TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA! Typowy dropshipping, tani badziewny towar sprowadzany z Chin (to samo można dostać na Temu, AliexExpress itd) i sprzedawany po podwyższonej cenie. Dodatkowo zabawka przyszła w pogiętym, podziurawionym i w ogole otwartym już wcześniej pudełku (taśma klejąca zamykająca pudełko była już przecięta, więc chyba towar po zwrocie), więc ciężko dać w prezencie. A jak ktoś chce zwrócić towar, to trzeba na własny koszt wysłać paczkę do Holandii (z Polski koszt ok. 60 zł). Dałam się nabrać niestety, mam nadzieję że kolejne osoby przeczytają to i nie wyrzucą pieniędzy.

19 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

W sklepie zamówiłam dziecięce buciki

W sklepie zamówiłam dziecięce buciki. Dopiero po złożeniu zamówienia przeczytałam komentarze i byłam pewna, że paczka nigdy nie dojdzie a jeśli dojdzie to buciki będą do niczego. Na szczęście przesyłkę otrzymałam. Co prawda z tygodniowym opóźnieniem. Z kolei buciki sa takie same jak na zdjęciu, więc nie mam zastrzeżeń

14 november 2024

Tragedia

Tragedia. Sklep niby jest polski, paczka leci z chin ponad 2 tygodnie. Pudelka przyszly kompletnie rozwalone, nie nadajace sie na prezent. Omijac

18 november 2024

Omamily mnie zdjecia

Omamily mnie zdjecia , to co dostalem moglem kupic na odpuscie pod kosciolem za 5 razy taniej.Towar dotarl po 2 tygodniach a jego trzecia czesc po miesiacu , jedna z zamowionych zabawek niezgodna z zamowieniem. Szczerze odradzam. Lepiej isc do zwyklego sklepu zabawkowego.

12 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiony produkt był uszkodzony i…

Zamówiony Produkt był uszkodzony i używany. Dopiero po zakupie okazało się że cena była z kosmosu. Ten sam produkt na aliexpress był 5 razy tańszy. Bardzo wysoki koszt zwrotu za granicę. Zdecydowanie nie polecam

2 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Firma zarejstrowana chyba na Cyprze. Towar sprowadzany z Chin to samo można kupić na Temu dwa razy taniej. Dałam się niestety naciąć przez pośpiech. Zwrotu pieniędzy nie otrzymałam i zapewne nie otrzymam. Rozmowa z botem.

1 juli 2024

Dit is Trustpilot