Mój mały Słodziak Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam! Zamówiłam rzecz pochopnie z linku od koleżanki nie sprawdzając strony. Po zapoznaniu się z tematem i tymi opiniami chciałam anulować zamówienie - nie da się, nie odebrać paczki - ich zdan... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Strona sama dodała ubezpieczenie przesyłki bez mojej zgody. Reklamacja - odpisuje sztuczna inteligentna formułką. Produkt przyszedł za mały. Nie ma gdzie odesłać. Generalnie firma k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Największy błąd jaki popełniłam, to nie sprawdzenie opinii przed zakupem. Produkty szły bardzo długo. Na koniec się okazało, że jakość produktu jest gorsza niż zła, za to cena premium. Bardzo nie pole... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Byłam przerażona po zrobieniu zakupów w sklepie mój mały słodziak. Przyznaję nie sprawdziłam firmy. Zamówienie dotarło do mnie dzisiaj i klocki magnetyczne są bardzo fajne. Fakt, ze okres oczekiwania... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Zabawki edukacyjne dla wszystkich grup wiekowych. Trwałe, kreatywne, w 100% bezpieczne i niezawodne.

Contactgegevens

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

255 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

63 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oszustwo

Niestety, potwierdzam zdania poprzedników. Niby można napisać, ale kompletnie nie odpowiadają na zadane pytania. Czy ktoś już zgłosił sprawę na policję?

Nieuczciwe praktyki informacyjne

Nieuczciwe praktyki informacyjne
Zamówiłam zabawki ze strony Mój Mały Słodziak 5 grudnia.
Do dnia 19 grudnia nie otrzymałam przesyłki.
Informacja, że przedmioty będą wysyłane z Holandii jest podana w bardzo nieeksponujący sposób.
Brak kontaktu. Podany telefon na stronie nie odpowiada. Nie ma odzewu na smsy.
Na interwencję meilową otrzymuje się przeklejone wyjaśnienia, które nie są żadną odpowiedzią na mój problem.
Jestem bardzo zdegustowana i absolutnie nie polecam kontaktu z tą firmą. Zwłaszcza, że firma oferuje artykuły dla dzieci i zostaniecie Państwo z sytuacją, że będziecie kupować prezenty dla maluchów w ostatniej chwili.

OSZUSTWO

zamowienie złożone w połowie listopada, do tej pory nie dotarło, mimo, ze czas realizacji to 10-12 dni roboczych. Numer telefonu ze strony internetowej nie istnieje, towar nie wydany nawet firmie kurierskiej, a we wtorek już wigilia i obstawiam, że prezent dla dziecka nie dotrze. Założylam grupe na fb - oszukani ze sklepu moj maly slodziak. Dolaczajcie, stworzymy pozew zbiorowy na policje oraz do UOKIK.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Oszuści i jeszcze raz oszuści od końca listopada nie mogę się doprosić paczki do tego nie ma możliwości kontaktu telefonicznego na @ również brak sprecyzowanych odpowiedzi automatyczna wiadomość. O zwrocie pieniędzy można zapomnieć.

30 november 2024

ten sklep to scam

ten sklep to scam. Po ponad dwóch tygodniach od złożenia zamówienia nie wysłali zabawki. Ignorują maile z deklaracją odstąpienia od umowy. Zamówiłem zabawke na prezent dla dziecka z domu dziecka. Własnie mija ostateczny termin zbiórki, a sklep nawet nie nadał paczki.

18 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam! Sprzedają towar nie mając go na stanie

Firma pod produktami chwali się POGRUBIONYM tekstem: 'W magazynie - wysyłka w ciągu 1-3 dni roboczych'. Problem jest taki, że obok jest malutka ikonka, przezroczysta, zlewająca się z tłem strony, która informuje: 'Przesyłka opuszcza magazyn w ciągu 1-3 dni roboczych. Przewidywany czas dostawy 6-10 dni roboczych.' Dobrze by było takie informacje publikować w bardziej widocznym miejscu. Jest to też po części moja wina, że tego nie zweryfikowałem, ale cwaniackie praktyki trzeba tępić.

Nierzetelny dostawca!

Zamówienie złożyłam 28 października z myślą o prezentach na Święta, dotarło do mnie dopiero 17 grudnia, po mojej interwencji mailowej. Otrzymana przesyłka nie jest zgodna z zamówieniem. Zamiast krzesełka rozkładanego dla dziecka otrzymałam jakąś grę. Druga zabawka przyszła w zniszczonym opakowaniu. Nawet nie wiem czy jest sprawna bo nie zamierzam jej rozpakowywać ze względu na oryginalne taśmy. Całe zamówienie zwracam. Dostawcę już powiadomiłam, na razie żadnego odzewu. Zostałam więc bez prezentu dla dziecka. Nie polecam tej strony i tego dostawcy!!

17 december 2024

Sklep to nieporozumienie

1. Brak możliwości anulowania zamówienia
2. Bardzo długi czas oczekiwania
3. Kiedy produkt w końcu dotarł (klocki magnetyczne) okazało się, że są bardzo niskiej jakości
4. Aby zwrócić produkt, należy go wysłać do Holandii

Nie polecam, lepiej wybrać dowolny inny sklep i uniknąć nerwów i straty pieniędzy.

Długi termin dostawy

Zamówiłam przesyłkę 3 grudnia 2024. Termin dostawy 6-10 dni. Dziś jest 16 grudnia 2024, a przesyłki nie widać. I nie wiadomo, gdzie jest. Na maile nie ma konkretnej odpowiedzi (szkolą nowy personel 🤣) Zdecydowanie odradzam.

Podróba

Dzień dobry,
Zakupiony przedmiot "Mixing Colour Cube™ - Optyczna kostka pryzmatyczna" dotarł w końcu w moje ręce.
Za tą cenę spodziewałem się lepszej jakości. Biorąc pod uwagę jakość (a raczej bylejakość) opakowania uważam, że sprzedajecie podrabiany produkt w cenie oryginalnego. Polecam jeszcze poszukać, a nie kupować u "Słodziaka"

13 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OSTRZEGAM przed zakupami w Małym Słodziaku!!!

OSTRZEGAM WSZYSTKICH (!) przed zakupami czegokolwiek w tej pseudo firmie MÓJ MAŁY SŁODZIAK Nie dość , że na zamówienie czekałam bardzo długo ( miesiąc)to zakupiona zabawka okazała się totalnym bublem, której nawet nie można było uruchomić, Gdy zareklamowałam żądając zwrotu pieniędzy najpierw zalano mnie niezliczoną korespondencją informując w końcu, że muszę wypełnić formularz zwrotu i wysłać zabawkę do firmy MAJĄCEJ SIEDZIBĘ W HOLANDII (!!!) co niestety przeoczyłam składając zamówienie.

6 november 2024

Oszuści!

Pęknięte chińskie pudełko z klockami magnetycznymi za 200 zł. Nie ten produkt zamawiałam. Uważajcie, to są oszuści którzy ściągają towar z Aliexpress a nie sklep z oryginalnymi zabawkami!

Zamówiłem nie czytając opinii

Zamówiłem nie czytając opinii. I coraz bardziej wątpię czy otrzymam przesyłki. Termin dostawy przesuwany. GLS twierdzi, że nie otrzymał, na stronie, że towar u przewoźnika. Telefon podany na stornie nie jest obsługiwany..... wygląda na to, że 400 pln przepadło.

13 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam w listopadzie prezent na…

Zamówiłam w listopadzie prezent na święta. Paczka do mnie nie dotarła. Na linku do śledzenia widnieje jako odebrana, szkoda tylko że nie przez mnie. Brak kontaktu z firmą. Obawiam się że zwrotu pieniędzy również nie otrzymam. Dlatego piszę ku przestrodze - lepiej nie korzystać z usług tego sklepu.

Tragedia

Tragedia, omijać tą stronę szerokim łukiem. Nie dość że przesyłka przyszła z dużym opóźnieniem, zamawiajac na polskiej stronie sądziłam że to polski produkt ale moje nie dopatrzenie sprawiło że zamówiłam mate na podłogę do zabawy i to co przyszło to istna porażka. Wygląda jak cerata. Za ta cene spodziewałam się czegoś innego ale czego oczekiwać po chińskim produkcie. Jakbym chciała coś takiego to zamówiłabym na Aliexpres albo Temu i wyszło by taniej. Kontakt to jakiś bot który non stop pisze to samo.
Zdecydowanie nie polecam

Dit is Trustpilot