Via een viertal Facebook advertenties…
Via een viertal Facebook advertenties heb ik bij Munchs tot 4 keer toe een stuk electronisch gereedschap besteld. Bij betaling, via PayPal, zag ik al dat deze betaling naar China ging, naar Yunhan Industrial Co,Ltd.
Circa 4 weken na de bestellingen ontving ik een of ander plastic prulding, met een waaede van op zijn hoogst $2,=.
Uiteraard direct bij Yunhan aangegeven dat dat niet het produkt was dat ik besteld had, en of ze mijn geld maar wilde restitueren. De reactie was 4 keer hetzelfde: sorry maar je kunt het produkt terugsturen, op eigen kosten van ca $20,= uiteraard, of een restitutie van 20% krijgen.
Na hiermee niet akkoord te zijn gegaan, kreeg ik nog aanbiedingen van 40%, 60% en 80% restitutie, overigens wel nadat ik dreigde naar PayPal te gaan.
Tenslotte ben ik, na heel veel heen en weer mailen, tenslotte maar 4 keer akkoord gegaan met 85% restitutie, aangezien ik inmiddels a.d.h.v. de diverse reviews ook al had begrepen dat PayPal in dit soort zaken ook niet echt meegaand zou zijn m.b.t. het terugbetalen van mijn betaalde geld.
Conclusie na dit alles: zowel Munchs Store alsook Yunhan Industrial Co zijn grote oplichters met als enige doel mensen geld uit de zak te trommelen voor plastic prullaria van 0 en generlei waarde, en ik snap absoluut niet dat een bedrijf als PayPal nog steeds zaken blijft doen met dit soort firma's na het lezen van al de negatieve reviews.