Lees wat reviewers zeggen
Vår barnvakt Joline är jättefin med barnen, är ansvarstagande, hittar på kul saker med dem och är lätt och mycket trevlig att kommunicera med. Det känns helt och hållet tryggt för mig att lämna barnen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over myNanny
Geschreven door het bedrijf
✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.
✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).
✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.
Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:
Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!
Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.
Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.
Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.
Contactgegevens
Luntmakargatan 92, 11351, Stockholm, Zweden
- 0775 - 88 80 08
- info@my-nanny.se
- www.my-nanny.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vår Nanny är lugn och trygg
Vår Nanny är lugn och trygg ! Barnen älskar henne !
Vi är supernöjda med vår barnvakt…
Vi är supernöjda med vår barnvakt Beninne! Synd att hon behövde sluta. Väldigt bra matchning av MyNanny!
Vår nanny är super men tjänsten MyNanny…
Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid. Otroligt Odigital tjänst där jag inte kunnat få kontakt med min kontaktperson någonsin. Vill vara tydlig med att nannyn var super men tjänsten är dålig. Ger 5 stjärnor till vår nanny och 2 till MyNanny
Höjdpunkten på veckan
Lejla är tålmodig, rolig och trygg. Våra busfrön älskar när hon kommer! Höjdpunkten på veckan för alla <3
Trygghet för en ängslig liten
Laila är jättegullig och tog väl hand om vår son när han var ledsen över att vi skulle vara borta en stund. Han tycker att det är jobbigt att bli lämnad men det gick snabbt över och de verkade ha haft det fint när vi kom hem. Vi känner oss trygga med att det kommer att gå ännu lättare nästa gång. 😊
Mycket nöjd!
Marie är verkligen toppen! Så engagerad och erfaren. Mycket lyhörd för vad jag som förälder behöver men också intresserad och nyfiken på barnen. Känns som att hon vill lära känna dom och det känns genuint.
Mitt barn hade det jätte roligt i…
Mitt barn hade det jätte roligt i parken med nanny.
Väldigt snäll
Väldigt snäll, trevlig och bra med barnen. Väldigt nöjda!
Toppenbra
Vår son kan inte vänta tills Ellen kommer. Har kul med henne och litar på henne.
Vi är mycket glada att ha Alice som…
Vi är mycket glada att ha Alice som barnvakt. Sonen gillar henne och återberättar allt roligt som hon tagit med han på. Hon har långa pass och kommer själv med idéer på vad hon och vår son kan hitta på. Hon är driven, ansvarstagande och insyltande.
Lowa är en duktig nanny
Lowa är en duktig nanny. Barnen tyckte det kändes bra att hon var där. Vår pojk fick de utmaningar han måste ha, och flickan fick den lugn och frid hon behövde.
Saga är fantastisk som barnvakt
Saga är fantastisk som barnvakt, min son trivs så bra med henne. De hittar på roliga aktiviteter varje gång.🥰
Disa has been a great and trusted…
Disa has been a great and trusted caretaker with our children over the past few years. The kids were always happy to spend time with her and she was responsive and always had clear communication with us. We are very grateful for all the times she looked after our kids and gave us (parents) opportunities to spend time together.
Max = vår sons favorit 🙌
Vår son älskar Max och det syns verkligen att han ser fram emot deras tid tillsammans. Max är helt fantastisk – han gör verkligen ett jättebra jobb!
Att ha Emma som barnvakt är helt…
Att ha Emma som barnvakt är helt otroligt! Selma tycker så mycket om henne och det känns så tryggt ❤️
Supernöjda med Saras insats
Supernöjda med Saras insats - alltid!
Nellie är glad och positiv 👍
Nellie är glad och positiv 👍
Hon och Felicia hittar på olika saker
Vi har haft en helt fantastisk…
Vi har haft en helt fantastisk barnvakt!! Vår dotter älskar henne❤️
Vi är mycket nöjda med Sandra
Vi är mycket nöjda med Sandra. Hon ställer alltid upp med kort varsel och är väldigt bra med barn. Dottern älskar att umgås med Sandra
Dottern vill ge 1000 stjärnor
Dottern vill ge 1000 stjärnor. De hade byggt Lego ihop!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.