MyHeritage Reviews

106.473

4,4

Carla was zeer behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Ze maakte direct alles in orde en ze was helder en duidelijk waardoor het probleem ook snel werd opgelost.

Eerder al een duik in het verleden genomen, echter deze manier van zoeken, checken,verbinden, is zoveel meer toegankelijker. Dan dat ik deze informatie ooit zelf had kunnen verzamelen. Hecht hier h... Toon meer

Door een misverstand liep er iets mis met de factuur en het abonnement, maar dit is fantastisch opgelost. Ik werd snel teruggebeld, er werd écht geluisterd en ik kreeg meteen een passend voorstel. Kla... Toon meer

Na een fout mijnerzijds - heeft Sagui ('Sagui from MyHeritage heeft telefonisch contact met mij opgenomen. De Engelse taal is niet mijn voertaal, maar Sagui heeft alle tijd genomen en een aantal keren... Toon meer

1. Genealoog
  2. Hobbywinkel
  3. Stichting voor onderzoek
  4. Vereniging of organisatie

Over MyHeritage

MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.

Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.

The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.

Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.

The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.

Uitstekend

106K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(106.473)

33.691 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jammer dat op de iPad niet alles…

Jammer dat op de iPad niet alles mogelijk is

11 augustus 2026

Hallo René,

Het spijt ons voor de late reactie. Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u graag alle functies ook op de iPad zou willen gebruiken. We wensen u veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Geduldig uitleggen van alle…

Geduldig uitleggen van alle mogelijkheden.

11 augustus 2026

Hallo Andreke,

We zijn blij om te horen dat ons teamlid de tijd heeft genomen om alle mogelijkheden duidelijk aan u uit te leggen. We wensen u veel plezier en mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Pakket verstuurd maar nooit ontvangen

Pakket verstuurd maar nooit ontvangen, meerdere keren geprobeerd contact op te nemen om hier samen uit te komen maar krijg geen antwoorden op mijn e-mails helemaal niks.

29 juli 2026

Beste Timo,

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat u problemen heeft ondervonden met het niet ontvangen van uw pakket en het contact met ons ondersteuningsteam.

U kunt informatie over het volgen van uw pakket en het controleren van de status van uw bestelling vinden in ons Helpcentrum op [https://www.myheritage.nl/help-center](https://www.myheritage.nl/help-center) door te zoeken op trefwoorden zoals "pakket volgen" of "status bestelling".

Naar aanleiding van uw vraag heb ik ervoor gezorgd dat ons team zo snel mogelijk contact met u opneemt om de situatie te bespreken.

Dear Timo,

Thank you for your feedback.

We understand that you experienced an issue with not receiving your package and contacting our support team.

You can find information on how to track your package and check the status of your order in our Help Center at [https://www.myheritage.com/help-center](https://www.myheritage.com/help-center) by searching for keywords such as "track package" or "order status".

Upon investigating your inquiry I have made sure our team will contact you as soon as possible regarding the situation.

heeeeel vriendelijk

Hallo Selian,

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat ons teamlid zo vriendelijk was. We wensen u nog veel plezier en mooie ontdekkingen toe op MyHeritage!

Prettig gesprek

Hallo,

Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u een goed gesprek heeft gehad met ons teamlid. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Slecht tot geen letterlijk contact te…

Slecht tot geen letterlijk contact te krijgen met een persoon.
3 augustus een DNA kit besteld. Op de een of andere manier is mijn bestelling retour gegaan(niet in huis gehad)
Nu vraag ik me dus of, hoe nu verder. Er is geen enkele mogelijkheid om contact te leggen met bijvoorbeeld een email adres. Ben ik nu mijn geld kwijt? Via hun hulpcentra wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik kan nergens heen met mijn vragen!

Beste reviewer,

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat u problemen heeft ondervonden met de levering van uw DNA-kit en het contact met ons ondersteuningsteam.

U kunt informatie over het volgen van uw DNA-kit en het controleren van de status van uw bestelling vinden in ons Helpcentrum op [https://www.myheritage.nl/help-center](https://www.myheritage.nl/help-center) door te zoeken op trefwoorden zoals "DNA-kit volgen" of "DNA-kit levering".

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vipcare@myheritage.com. Zorg ervoor dat u een link naar deze review meestuurt ter referentie wanneer u ons een e-mail stuurt.

Dear Reviewer,

Thank you for your feedback.

We understand that you experienced an issue with the delivery of your DNA kit and contacting our support team.

You can find information on how to track your DNA kit and check the status of your order in our Help Center at [https://www.myheritage.com/help-center](https://www.myheritage.com/help-center) by searching for keywords such as "track DNA kit" or "DNA kit delivery".

If you need further assistance, please don’t hesitate to contact us at vipcare@myheritage.com. Please make sure to send a link to this review for reference when you send us an email.

MyHeritage Customer Care

goede site en duidelijk en als je…

goede site en duidelijk en als je vragen heb dan wordt je goed en snel geholpen

9 augustus 2026

Hallo Adri,

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat ons teamlid u snel en goed heeft kunnen helpen bij uw vragen. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

Super goed geholpen

Ik heb een mooie aanbieding gekregen en een gouden tip om achter de identiteit van mijn opa te komen.
Dus ben er heel blij mee!

Hallo Jackie,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij dat ons teamlid u zo goed heeft geholpen en een waardevolle tip heeft gegeven voor de zoektocht naar uw grootvader. We wensen u veel succes en prachtige ontdekkingen toe op MyHeritage!

MyHeritage Klantenservice

Erg goede en mooie diensten

Erg goede en mooie diensten!
Frank van Krevel

9 augustus 2026

Hallo Frank,

Hartelijk dank voor uw complimenten over onze diensten. We wensen u nog veel plezier en mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Abonnement zal ik niet verlengen

Abonnement zal ik niet verlengen. Stamboom heb ik helemaal ingevoerd maar een print hiervan wordt ruim 5 meter groot! Ben een half jaar bezig geweest met de helpdesk. Steeds een ander persoon die steeds niet leest wat mijn probleem is en iedere keer weer vraagt wat mijn probleem is. Jammer want het geeft wel een mooi overzicht van de familie

11 maart 2026

Beste Karin,

Bedankt voor uw feedback.

Wij begrijpen dat u problemen heeft ondervonden met het afdrukken van uw stamboom en met het contact met ons ondersteuningsteam.

U kunt informatie over het aanpassen en instellen van het formaat en de stijl van uw stamboom vinden in ons Helpcentrum op [https://www.myheritage.nl/help-center](https://www.myheritage.nl/help-center) door te zoeken op trefwoorden zoals "stamboom afdrukken" of "stamboom poster".

Dear Karin,

Thank you for your feedback.

We understand that you experienced issues with printing your family tree and with contacting our support team.

You can find information on how to customize and adjust the size and style of your family tree chart in our Help Center at [https://www.myheritage.com/help-center](https://www.myheritage.com/help-center) by searching for keywords such as "print family tree" or "family tree chart".

Nav telefonisch contact

Nav telefonisch contact: Heel goed advies gekregen en men neemt de tijd om je te helpen.

Hallo Naomi,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat ons teamlid u zo goed heeft kunnen adviseren en de tijd voor u heeft genomen. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage!

MyHeritage Klantenservice

Medewerker snapte mijn probleem met…

Medewerker snapte mijn probleem met verlenging en heeft een mooi aanbod gedaan met diverse alternatieven.

Vriendelijk, attent

Hallo Laurens,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat ons teamlid u goed heeft geholpen met uw verlenging en passende alternatieven heeft geboden. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

Probleem besproken en opgelost

Het door mij beschreven probleem met een betaling voor een vreemde wenbsite werd begrepen. Ik kreeg een bericht per email dat een medewerker had getracht mij te bereiken om een oplossing te vinden. Ik kreeg van die medewerker opnieuw een telefoontje, waarbij het probleem werd besproken en opgelost.

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te delen dat uw probleem met de betaling succesvol is opgelost. We zijn blij dat ons teamlid u telefonisch heeft kunnen bereiken en u verder heeft kunnen helpen. We wensen u nog veel plezier en mooie ontdekkingen op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Ervaring met medewerker was goed.

Ervaring met medewerker was goed.
Leuke aanbieding gekregen.
Heritage is uitgebreid met meer platforms en utility's.
Het is prijzig, maar je krijgt er veel voor.

Hallo Marco,

Bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat ons teamlid je goed heeft kunnen helpen en dat je de vele mogelijkheden van MyHeritage waardeert. We wensen je nog veel boeiende ontdekkingen toe!

Service

De medewerker van MyHeritage heeft erg goed geholpen. De medewerker was vriendelijk, professioneel en gaf duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden over de service.

Hallo,

We zijn blij om te horen dat ons teamlid u zo goed heeft kunnen helpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. We wensen u nog veel plezier en mooie ontdekkingen op MyHeritage.

Hallo J.F.,

Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat ons teamlid u een heldere uitleg heeft kunnen geven en u goed heeft geholpen. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

de familie lijnen volgen

Geweldig hoever je de familie lijnen kunt volgen tot in de jaren 1600/17003

Hallo John,

We zijn blij om te horen dat u uw familielijnen zo ver terug in de tijd heeft kunnen ontdekken. We wensen u nog veel meer fascinerende ontdekkingen op MyHeritage.

Duidelijk 👍

Hallo Roelf,

Onze excuses voor de vertraagde reactie.

Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u MyHeritage duidelijk vindt.

We wensen u nog veel plezier en mooie ontdekkingen op MyHeritage.

MyHeritage Klantenservice

Cliènt probleem vriendelijk en correct opgelost

Een cliènt probleem wordt serieus genomen. De A.I. (Eve) analyseerde het probleem grondig en maakte, aan de hand van de conclusie, een ticked aan. De persoonlijke deskundige bood vriendelijk en correct de oplossing er van.

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat ons teamlid u zo vriendelijk heeft kunnen helpen en een passende oplossing heeft geboden. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.

goede service van myheritage

Vriendelijke medewerkers, die met je meedenken.

3 augustus 2026

Hallo Greet,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat onze teamleden u zo goed hebben geholpen en met u hebben meegedacht. We wensen u nog veel mooie ontdekkingen toe op MyHeritage.